Marsa 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Jo. (saj po mojem je vpisal datum in bo na osrednji strani note). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Clean, naj še jaz zaželim vse naj naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 ...oooo še en oven...Clean...vse NAJBOLJŠEEEEEE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Clean.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Dragi moji Vsem skupaj in vsakemu posebej prisrčna hvala za tako lepečestitke in prekrasno torto. Rada vas berem, luštni ste res Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Helena..Vse ta najboljše! Upam, da si lepo preživela dan, na katerega si pred nekaj leti prikukala na svet. xrosex Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Helena, kaj pa košček moje prošnje , saj vem, da imaš veliko prijateljev povsod, potem me pa daj na seznam drugo leto...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Helena in Clean,vse kaj vam v življenju pomeni NAJ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Wow, Contesa ima pa okroglih 4000! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 čestitke contesi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 contesa čvekica. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Vse najboljse, Rika, ki danes praznujes rojstni dan! Pa se na mnoga!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Tudi od mene vse naj, naj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ej, thx Marsa, čist na tekočem si, sploh nisem prej opazila, se pa hvalim tam na partyu, da ga imam.Je pa ravno pravi čas čestitka, saj se je začel šele ob 13.50. Thx Danilo, tudi tebi. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Rika, tud od mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Danes praznujejo rojstni dan Nihce od clanov danes ne praznuje rojstnega dne Rika, ne verjami jim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Rika VSE NAJBOLJŠE ob tvojem rojstnem dnevu...upam, da prideš na party v Velenje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 SStane praznujem, praznujem, ravnokar zaključila z gosti, ves dan je bil prijeten... pa rožice, pa poljubčki, pa vse naj, naj... Borism, hvala, seveda bom na partyju v Velenju, pa ti ziher tudi, če nam le ne bo prišlo kaj nepredvidenega vmes. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Sorry, malo sem z...., ampak sem res vesela vseh teh lepih vaših misli in želja. OD SRCA H V A L A !! peace and love Clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Rika,Clean,obema iskrene čestitke Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Nino,čestitke za okroglo obletnico,želim ti,da se ti uresničijo zastavljeni cilji in srčne želje(škorpijonke,dvojčice,pa to...) Lepo praznuj! lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>El Nino (20) Nino, si bil tiho, kot riba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Nino, vse naj naj naj naaaaaaajlepše ti želim Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Clean Rika El Nino Vsem trem veliko lepega Contesa za čvekavost Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 olala, danes pa naš Nino RD! Vse najboljše- še boljše kot je bilo že do zdaj boljše, skratka, veliko novih spoznanj in odkritij, ki te navdihujejo, ti želim. Pa enormno veliko užitkov v odnosu z bejbo, katerokoli že (četudi tisto najbolj fletno kelnarco)... luštno se mej in vse najboljše Rika in Clean, tudi vama želim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.