borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El Nino vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu in ostani to kar si bil do sedaj / ZELO V REDU x!x /, pa uživaj naprej... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El Nino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ovenčki na pohodu rika El nino Vse najboljše, vse kar si želita! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El nino, vse najboljše in prijetno praznovanje Hvala vsem za čestitke in pozdravček Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 el nino...........vse najboljše.........pa same .in kakšno dobro pupo za in ............ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El Nino, želim ti en prav poseben dan, poln energije, kot vedno, obdan z vsemi, ki jih imaš rad (uf malo bo gužve), pa ostani tak razigran in pozitiven xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 el nino! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El grande Nino,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 el nino Lepo praznuj in naj bo tema LNF vedeževalnica še tako obiskana Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El Nino, želim ti veliko sončka in da bi še naprej ostal takšen kot si, sreča v ljubezni pa bo tudi vsak hip potrkala na vrata, tako, da boš videl, da se je splačalo malce potrpeti! Lepo praznuj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Dragi Jure, dolgo casa najmlajsi med mojimi koneksni z neta, poznava se ze cetrtino (no, ali pa petino) tvojega lajfa (mojega pa desetino, kar je tudi nekaj, pravzaprav!)!!!Vse najboljse, najlepse, najveselejse in vse kar je naj v + smislu! Kdo si ne bi zapomnil tega datuma, saj se se spomnim tvojega da Vincija na urednistvo. Uzivaj se naprej in vedno bodi tak kot si, brihten, posten in ukazeljen (pa cetudi nekoliko naporen ) xDDx Dbest praznuj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El nino... vse naj................ za prvo odraslo okroglo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El nino Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 ........ za prvo odraslo okroglo... ... jo, pa se na mnoge okrogle!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 šok tak mladenič si al kaj!Ej taboljša leta, svoboden še študent, ne? Uživaj, saj se sploh ne zavedaš, pol pride več obveznosti...pa fino praznuj El Nino Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Vse najboljše ......za te vse najboljše .... za te vse najboljše dragi ElNinoooo Vse naboljše za te... Pa eno tortico, da se posladkamo : Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Vse najboljše in najslajše , El Nino! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 El Nino...vedno, ko berem tvoje poste...razmišljam...kok kul si pr teh letih.. Iz tega fanta še nekaj bo... En moj frend bi reku..." mi je v neizmerno čast in zadovoljstvo."...da te poznam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 EL NINO, VSE TA NAR TA BULŠ TI ŽELIM, TKO MLAD PA ŽE TKO ZREL, TI ZORI ŠE NAPREJ DOLGO, DOLGO ČASA, LUNCA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 El Njinjo njunjo,še dooooooolgo naj te spremlja KARTA,LFM in vse dobre - odlične namere drugih.69 voda.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 hojla ninoooooooo, super si, ostani tak se dalje, se zabavam ob tvojih postih in sem zelo vesela, da sem te videla tudi v 3D lepo praznuj, se vidimo kmali na kaksnem kofetu, ane...? ko ze hodis v ljubljano na kavo....ce ne pa drugic vse naj in da pride kmalu tista skorpija.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Jure, vse naj naj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 el nino vse tanartaboljše za okroglo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Hvala vsem ki jih nisem omenil.... hvala pa tudi.. Hvala LanaHvala Stane p.s.: prehitro voščit prinaša bojda nesrečo.. ajd dva bom že preživel...Hvala Pokowc Hvala Sončna VilaHvala CosmaHvala Mateja (iz tvojih ust v božja ušesa)Hvala Boris, bom probal še izboljšat Selene Stanka TnxRika a ti tud zdele? Vse naj naj tud teb...Hvala Amis...Hvala JanjakMmmm MushiEl muchos gracias al kako že gre aquariusHvala Sončk, kar vidno prispevaš k obiskovanosti...Hvala Contesa, jst bi rajš vodnarko Mačona, naj bo ni vsak dan moj rojstni dan... pa danes tud device lahk Marsa hm ja mislim da bo tko 4.5, mojga pa 9 tvojga...., vse v duhu lepih številk.... tnxMajica, a pr 18 pa ni blo to to? hm bomo vidli nasledne, zdaj grem že k 30.... Hvala TinaStanka? kaki šok, a ni povsod očitno (ala na moji fotki...) hehe tnx anyway.Aira, kaj bom pa s tako tortico.... to pa nau šlo, si me zamenjala saj res mam bolj tako frizurco..... hehe,Freya, tnx!Astra tud men ponavad v užitek..Lunca, ne ne ko je hruška zrela jo je treba pobrat...Vendula Tinka kake 3D 4D... fiziki pa bi rekli vsaj 11D... nebi jaz skorpije... Tnx RačekUmetnica... a tolk okroglo da je jaz se počutim še čist ploščato.... lepo to, ja, najbolj množično voščilo v mojem kratkem življenju..., kar dober filing, da ene par ljudem le ne visi čist dol zame..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Saj si zasluzis takele cestitke! Sem pa TA HIP (!!) ugotovila, da sem se enkrat toliko kot ti (ko sva ravno pri cifrah in tem ) - in pogledam, El Nino odgovori - in takole polite, po tehtnisko, vsakemu posebej.. Ma - zakon si, Nino, dbest si, super se imejse naprej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.