Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Ne, ni res. Ne lazem. A si ze bila v Maksiju? To je tam v centru Ljubljane. Tam, ko je zraven banka in Cankarjev dom. Zakaj govoris da lazem, ce ne ves. Joj, si cudna.

Ne razumem zakaj tale forum nima nobenega modernatorja, ker je vse tako cudno.

Lep pozdrav pa ne biti nesramna do mene, ker zelim samo pomagat. Rada pomagam. Vedno pomagam. Taka sem. Ne morem se spremenit!

Deli na socialnih omrežjih

Ne, ni res. Ne lazem. A si ze bila v Maksiju? To je tam v centru Ljubljane. Tam, ko je zraven banka in Cankarjev dom. Zakaj govoris da lazem, ce ne ves. Joj, si cudna.

Ne razumem zakaj tale forum nima nobenega modernatorja, ker je vse tako cudno.

Lep pozdrav pa ne biti nesramna do mene, ker zelim samo pomagat. Rada pomagam. Vedno pomagam. Taka sem. Ne morem se spremenit!

Ti tole sory je pa ze rahlo dolgocasno...

Daj ustav konje malo ali pa...

... ali pa se naprej goni svoje stose, v bistvu... saj je kul...

... saj meduze so tudi...

... v morju recimo...

Torej, da ne bomo oskrunili teme - kar je hvalabogu ena redkih stvari, v cemer se strinjava, cestitam ti torej za predvidljivost in neizvirnost, suhoparnost in neduhovitost, ker nadvse cenimo svoj stil - tega pa nedvomno imas, pa ceprav je... zgoraj nasteto... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: Hojla El Nino, vse naj, naj,naj...ti želim. Če gledaš na vse iz prave strani tud vse je res dobr, pa mal si vzem na izico, pa se tud pol izide.

Zdajle sem brala zgornja posta, kako se punce kregata kere čestitke so lepše, kar nasmejala sem se. Ampak men je tale nartabolš. zato jo tud teb pošiljam

http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html

peace and love

Clean

xsrcx

peace and love

Klinar

Sem se tudi jaz narežala zdajle-Ti ti Marsa - pa sredi LJubljane živiš x:Dx x:Dx

Ampak hočem čestitat ninotu....taka pač sem. Ne morem si pomagat. To mi je v krvi..... x:Dx x:Dx

El Nino -mladinec x:Dx še ohoho takšnih obletnic. :palec: x:Xx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ni res. Lazes!!

Najlepse cestitke imamo na Luninem netu.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ni res. Lazes!!

Najlepse cestitke imamo na Luninem netu.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

:fiju:

Meni so pa ljubse cestitke, ki jih posljemo po posti, ker se mi elektronske zdijo ful neosebne.. :vio:

Jaz poznam eno, ki vedno pošlje osebno čestitko in pa poznam še eno, ki pošlje vedno elektronsko čestitko, potem poznam še en par, ki nikoli ne pošlje nobene čestitke.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jaz pa morem sveže priznati, da sem dobil le eno elektronsko (če ne štejem LNF) in je bila zelo lepa, in od osebe, kjer je praktično vseeno v kaki obliki, temveč je važno kdo.... in kako...,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz pa poznam enega, ki vedno, ko bi naj čestitko poslal vpraša........a ti stanuješ na Prešernovi 10..........ne, na Prešernovi 11.........bemu, jaz sem pa na 10 čestitko poslal. xrolleyesx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Meni so pa ljubse cestitke, ki jih posljemo po posti, ker se mi elektronske zdijo ful neosebne..  :vio:

x;)x x;)x ZNOVA, a ni najlepše, če se nas kdo spomni?? Pol res ne gledamo kakšna čestitka je to. x;)x

Ja, seveda.. Govorim zase.

Raje posljem po posti in se potrudim, da napisem nekaj lepega, kot pa da posljem enega "medvedka", ki skace po ekranu in poje Happy Birthday. x;)x

Guest sstane
Raje posljem po posti in se potrudim, da napisem nekaj lepega, kot pa da posljem enega "medvedka", ki skace po ekranu in poje Happy Birthday. x;)x

Me prav zanima, kaj mi boš poslala x:Ix :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...