Vreme kje spotakne 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Najlepse cestitke imajo v Maksi Marketu, tam spodaj zraven cvetlicarne. RES! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ni res. Lazes!!Najlepse cestitke imamo na Luninem netu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ne, ni res. Ne lazem. A si ze bila v Maksiju? To je tam v centru Ljubljane. Tam, ko je zraven banka in Cankarjev dom. Zakaj govoris da lazem, ce ne ves. Joj, si cudna. Ne razumem zakaj tale forum nima nobenega modernatorja, ker je vse tako cudno.Lep pozdrav pa ne biti nesramna do mene, ker zelim samo pomagat. Rada pomagam. Vedno pomagam. Taka sem. Ne morem se spremenit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 vse čestitke, ker tko rada pomagaš, res Amapak najlepše čestitke so tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Vse najboljse El Nino/.... Pa lepo praznuj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Ne, ni res. Ne lazem. A si ze bila v Maksiju? To je tam v centru Ljubljane. Tam, ko je zraven banka in Cankarjev dom. Zakaj govoris da lazem, ce ne ves. Joj, si cudna. Ne razumem zakaj tale forum nima nobenega modernatorja, ker je vse tako cudno.Lep pozdrav pa ne biti nesramna do mene, ker zelim samo pomagat. Rada pomagam. Vedno pomagam. Taka sem. Ne morem se spremenit!Ti tole sory je pa ze rahlo dolgocasno...Daj ustav konje malo ali pa...... ali pa se naprej goni svoje stose, v bistvu... saj je kul...... saj meduze so tudi...... v morju recimo... Torej, da ne bomo oskrunili teme - kar je hvalabogu ena redkih stvari, v cemer se strinjava, cestitam ti torej za predvidljivost in neizvirnost, suhoparnost in neduhovitost, ker nadvse cenimo svoj stil - tega pa nedvomno imas, pa ceprav je... zgoraj nasteto... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Hojla El Nino, vse naj, naj,naj...ti želim. Če gledaš na vse iz prave strani tud vse je res dobr, pa mal si vzem na izico, pa se tud pol izide. Zdajle sem brala zgornja posta, kako se punce kregata kere čestitke so lepše, kar nasmejala sem se. Ampak men je tale nartabolš. zato jo tud teb pošiljamhttp://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html peace and loveClean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Sem se tudi jaz narežala zdajle-Ti ti Marsa - pa sredi LJubljane živiš Ampak hočem čestitat ninotu....taka pač sem. Ne morem si pomagat. To mi je v krvi..... El Nino -mladinec še ohoho takšnih obletnic. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Haha, danes mi je pa marsa povedala več prijaznih besed, kot do sedaj grdih.... (vsekakor ogromno) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 El Nino Vse naj naj! Čestitke tudi mojemu bratu Simonu za današnji rojstni dan Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 El Nino, po mojem si prekosil rekord v sprejetih čestitkah, kok si dobil Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 El Ninjo .....malce zamujam .......vse najlepše ti želim..... ........pa dosti Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Helena Janjak... pomoje tud... lep rekord za ga pokositMick.. ega stari.... hvala za želje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Ni res. Lazes!!Najlepse cestitke imamo na Luninem netu. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Ni res. Lazes!!Najlepse cestitke imamo na Luninem netu. Najboljše blago se kar samo hvali... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Lep sončen konec tedna želim vsem skupaj http://p.webshots.com/ProThumbs/43/41143_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Ni res. Lazes!!Najlepse cestitke imamo na Luninem netu. Meni so pa ljubse cestitke, ki jih posljemo po posti, ker se mi elektronske zdijo ful neosebne.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Al si ti znova predrzna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Ni res. Lazes!!Najlepse cestitke imamo na Luninem netu. Meni so pa ljubse cestitke, ki jih posljemo po posti, ker se mi elektronske zdijo ful neosebne.. Jaz poznam eno, ki vedno pošlje osebno čestitko in pa poznam še eno, ki pošlje vedno elektronsko čestitko, potem poznam še en par, ki nikoli ne pošlje nobene čestitke. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 jaz pa morem sveže priznati, da sem dobil le eno elektronsko (če ne štejem LNF) in je bila zelo lepa, in od osebe, kjer je praktično vseeno v kaki obliki, temveč je važno kdo.... in kako..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Jaz pa poznam enega, ki vedno, ko bi naj čestitko poslal vpraša........a ti stanuješ na Prešernovi 10..........ne, na Prešernovi 11.........bemu, jaz sem pa na 10 čestitko poslal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 EL NINO VSE NAJBOLJŠE in NAJLEPŠE!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Meni so pa ljubse cestitke, ki jih posljemo po posti, ker se mi elektronske zdijo ful neosebne.. ZNOVA, a ni najlepše, če se nas kdo spomni?? Pol res ne gledamo kakšna čestitka je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Meni so pa ljubse cestitke, ki jih posljemo po posti, ker se mi elektronske zdijo ful neosebne.. ZNOVA, a ni najlepše, če se nas kdo spomni?? Pol res ne gledamo kakšna čestitka je to. Ja, seveda.. Govorim zase.Raje posljem po posti in se potrudim, da napisem nekaj lepega, kot pa da posljem enega "medvedka", ki skace po ekranu in poje Happy Birthday. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Raje posljem po posti in se potrudim, da napisem nekaj lepega, kot pa da posljem enega "medvedka", ki skace po ekranu in poje Happy Birthday. Me prav zanima, kaj mi boš poslala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.