Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

tnx mucamaca pa odri ;) za večkasno....

hehe ampak čestitke res, nevem, saj, si vzameš čas pa napišeš, al pa vzameš čas pol dneva kaj predebatiraš, si vzameš sekundko in napišeš en e mail.... to je več al manj zelo različno ampak efekt je več al manj isti se mi zdi... kdo ma pa zdaj rojstn dan stane? ;) naš najbolj nasoljen član ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

AYA!!! Vse naj za rojstni dan - vidim, da nočeš povedati kateri - ampak take generacije itak ne delajo več x8Dx

Torej - želim ti še veliko zdravja, pa seksa dobrega, kar nekaj potovanj, ki jih še moraš opraviti(ful polna 9.hiša) pa seveda tisti kup otrok o katerem še sanjaš. Saj vem, da boš s kupčkom tudi zadovoljna x:Dx x:Dx Pa seveda keša kar nekaj in tako... x^x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

AYA vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu, čeprav bi lahko povedal kateri je TO, ker si mi enkrat zaupala svoje podatke, ampak potem se zaupanje izgubi, tega pa nikakor ne želim x^x .....skratka AYA VSE NAJ, NAJ, ampak, če smem pripomniti, tale Nataly, te pa mora dobro poznati, ker takšne intimne čestitke pa še nisem zasledil, odkar se na tem forumu, saj je v redu, sem prebral, kar dvakrat, kar uživaj, saj to ti tudi jaz privočim :palec:

Borism x:)x x;)x

:hapyb: xpresentx xsrcbumx xrainbowx xmusicx xsurprisex :detelca: xgoldfishx xcrossfingx

Ja, hm lepa hvala za tako lepe želje Nataly.. x:o)x x:Ix

tebi borism pa za čestitko in odigrano pesmico xmusicx x;)x

LP AYA

:detelca:

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

hja, kaj naj rečem...

...kako lepo in kako paše ko ti vsi

želijo toliko dobrega.. x^x

človek bi kar pogosteje imel rojstne dneve,

nisem ziher če si še letos enega ne izmislin

in si ga dam sem gor x:o)x x:Ix x;)x

in nenazadnje...menda bo tud kak parti..

bom dala za rundo... xcheersx

..do takrat..laku noč svirači...

AYA

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

Hi...po enem letu mi pa že pripada...

Hvala za čestitke... x:Xx

Tebi tudi čestitam...za vztrajnost... in modrosti...x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xwizardx :flower: xsurprisex xcheersx :hapyb:

... vse najboljse zate moj dragi prijatelj, ki danes praznujes svoj roj. dan... Naj bo tvoja zivljenjska pot posuta s kristali srece..

Se sedaj se spomnim, najinega prvega kontakta.. tri leta je minilo.. in postala sva dobra prijatelja.

Najine teme so od travice, rozic pa do skrivnosti dusic.. trenutno pa najveckrat beseda nanese na tvojo malo deklico, in ko me poklices in poves novico, da ima prvi zobek .. sem srecna in vesela, da obstajas....

x:Xx x:Xx na licka

:flower:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

xwizardx  :flower:  xsurprisex  xcheersx  :hapyb:

... vse najboljse zate moj dragi prijatelj, ki danes praznujes svoj roj. dan... Naj bo tvoja zivljenjska pot posuta s kristali srece..

Se sedaj se spomnim, najinega prvega kontakta.. tri leta je minilo.. in postala sva dobra prijatelja.

Najine teme so od travice, rozic pa do skrivnosti dusic.. trenutno pa najveckrat beseda nanese na tvojo malo deklico, in ko me poklices in poves novico, da ima prvi zobek .. sem srecna in vesela, da obstajas....

x:Xx  x:Xx  na licka

OK, frendica, a ni mogoče tale tipček na drugem forumu, naj mu povem za čestitko x^x

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

x:Ix x:Ix x:Ix Oh hvala Amis...kakšen lep kompliment... x:Ix x:Ix mi je kar srček poskočil...

A bi bila kdaj med pogrešanimi??? x:Xx x:Dx x:Dx

Te peljem na kavico... x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Aya, vse najboljse!!! x:Xx x:Xx :palec: :palec:

Zal z zamudo, sploh nisem opazila, pa sem v glavnem kar pozorna na to na prvi strani...

Skratka, cimbolj uzivaj! xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xwizardx  :flower:  xsurprisex  xcheersx  :hapyb:

x:Xx  x:Xx  na licka

OK, frendica, a ni mogoče tale tipček na drugem forumu, naj mu povem za čestitko x^x

Ze ve.. pa vseeno hvala metuljcica za ponudbo, da mu poves... x:Xx

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...