MUCAMACA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Spet sem neki pozna....(alora pridem več ksno???? )? VSE NAJBOLJŠE EL NINO x!x xrosex MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Raje posljem po posti in se potrudim, da napisem nekaj lepega, kot pa da posljem enega "medvedka", ki skace po ekranu in poje Happy Birthday. Me prav zanima, kaj mi boš poslala Nic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz pa tebi bom eno kdaj imaš kak praznik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Jaz pa tebi bom eno kdaj imaš kak praznik ne hvala.. nimam ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Na, zdaj pa imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 tnx mucamaca pa odri za večkasno.... hehe ampak čestitke res, nevem, saj, si vzameš čas pa napišeš, al pa vzameš čas pol dneva kaj predebatiraš, si vzameš sekundko in napišeš en e mail.... to je več al manj zelo različno ampak efekt je več al manj isti se mi zdi... kdo ma pa zdaj rojstn dan stane? naš najbolj nasoljen član Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 AYA!!! Vse naj za rojstni dan - vidim, da nočeš povedati kateri - ampak take generacije itak ne delajo več Torej - želim ti še veliko zdravja, pa seksa dobrega, kar nekaj potovanj, ki jih še moraš opraviti(ful polna 9.hiša) pa seveda tisti kup otrok o katerem še sanjaš. Saj vem, da boš s kupčkom tudi zadovoljna Pa seveda keša kar nekaj in tako... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 AYA vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu, čeprav bi lahko povedal kateri je TO, ker si mi enkrat zaupala svoje podatke, ampak potem se zaupanje izgubi, tega pa nikakor ne želim .....skratka AYA VSE NAJ, NAJ, ampak, če smem pripomniti, tale Nataly, te pa mora dobro poznati, ker takšne intimne čestitke pa še nisem zasledil, odkar se na tem forumu, saj je v redu, sem prebral, kar dvakrat, kar uživaj, saj to ti tudi jaz privočim Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Čestitke Stanetu za 3-jurje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ja, hm lepa hvala za tako lepe želje Nataly.. tebi borism pa za čestitko in odigrano pesmico LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Aya happy b-day Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 AYA vse najboljše Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 AYA, juhej, veselo naprej! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 hja, kaj naj rečem... ...kako lepo in kako paše ko ti vsi želijo toliko dobrega.. človek bi kar pogosteje imel rojstne dneve,nisem ziher če si še letos enega ne izmislinin si ga dam sem gor in nenazadnje...menda bo tud kak parti..bom dala za rundo... ..do takrat..laku noč svirači... AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Majica .....čestitke za magično mejo 1000 klikov ......lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Hi...po enem letu mi pa že pripada...Hvala za čestitke... Tebi tudi čestitam...za vztrajnost... in modrosti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ... vse najboljse zate moj dragi prijatelj, ki danes praznujes svoj roj. dan... Naj bo tvoja zivljenjska pot posuta s kristali srece.. Se sedaj se spomnim, najinega prvega kontakta.. tri leta je minilo.. in postala sva dobra prijatelja.Najine teme so od travice, rozic pa do skrivnosti dusic.. trenutno pa najveckrat beseda nanese na tvojo malo deklico, in ko me poklices in poves novico, da ima prvi zobek .. sem srecna in vesela, da obstajas.... na licka Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ... vse najboljse zate moj dragi prijatelj, ki danes praznujes svoj roj. dan... Naj bo tvoja zivljenjska pot posuta s kristali srece.. Se sedaj se spomnim, najinega prvega kontakta.. tri leta je minilo.. in postala sva dobra prijatelja.Najine teme so od travice, rozic pa do skrivnosti dusic.. trenutno pa najveckrat beseda nanese na tvojo malo deklico, in ko me poklices in poves novico, da ima prvi zobek .. sem srecna in vesela, da obstajas.... na licka OK, frendica, a ni mogoče tale tipček na drugem forumu, naj mu povem za čestitko Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 majica, čestitko za tisočko pa za to, ker te je fajn brat xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Oh hvala Amis...kakšen lep kompliment... mi je kar srček poskočil...A bi bila kdaj med pogrešanimi??? Te peljem na kavico... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Aya, vse najboljse!!! Zal z zamudo, sploh nisem opazila, pa sem v glavnem kar pozorna na to na prvi strani... Skratka, cimbolj uzivaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ... vse najboljse zate moj dragi prijatelj, ki danes praznujes svoj roj. dan... Naj bo tvoja zivljenjska pot posuta s kristali srece.. Se sedaj se spomnim, najinega prvega kontakta.. tri leta je minilo.. in postala sva dobra prijatelja.Najine teme so od travice, rozic pa do skrivnosti dusic.. trenutno pa najveckrat beseda nanese na tvojo malo deklico, in ko me poklices in poves novico, da ima prvi zobek .. sem srecna in vesela, da obstajas.... na licka OK, frendica, a ni mogoče tale tipček na drugem forumu, naj mu povem za čestitko Ze ve.. pa vseeno hvala metuljcica za ponudbo, da mu poves... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 hm kdo ma pa danes? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.