El Nino 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 hm kje je kak smeško s cmokom aha vse najboljše.... mej se lepo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 kaj a danes noben na forumu ne praznuje? hm no moja prijateljica Maja (čebelica) ma danes 20 tko da iskrene čestitke... pa da bi ugnala tistega bikca..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 ....danes praznujemo ja vsi El Nino , pa seveda čestitke tvoji prijateljici čebelici Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ne vem...če se to tukaj ve...ampak spletni brskalni slowwwenia.com je Lunin.net uvrstil na 13. mesto najboljših spletnih strani... Takole piše Je prvi slovenski portal, kjer najdete hitre, enostavne in brezplačne nasvete za boljše življenje. Vsebuje izčrpen in natančen koledar za vsak dan ter razlago, kako sonce, luna, lunine mene in planeti vplivajo na naše razpoloženje in aktivnosti... Osebni horoskop, znane osebnosti, pomembni dogodki, modre misli, hujšanje, kristali, domača zdravila... Lepo mi je...da sem tudi jaz del tega... xrosex Ps...Marsa, ni število 13 tvoja srečna cifra... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Super Marsa ČESTITAM!!in seveda brez dvoma si lunin.net zasluži vso pohvalo Majica lepo, da si to sem pripopala in tudi sama sem vesela, da sem en delček vsega tega... Čestitam tudi Celjskim rokometašem za zmago! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 majči, čestitke za vijolične zvezdice xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 hvala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ne vem...če se to tukaj ve...ampak spletni brskalni slowwwenia.com je Lunin.net uvrstil na 13. mesto najboljših spletnih strani... Takole piše Je prvi slovenski portal, kjer najdete hitre, enostavne in brezplačne nasvete za boljše življenje. Vsebuje izčrpen in natančen koledar za vsak dan ter razlago, kako sonce, luna, lunine mene in planeti vplivajo na naše razpoloženje in aktivnosti... Osebni horoskop, znane osebnosti, pomembni dogodki, modre misli, hujšanje, kristali, domača zdravila... Lepo mi je...da sem tudi jaz del tega... xrosex Ps...Marsa, ni število 13 tvoja srečna cifra... O?Thanx ko si postnila, Majica! Ne, tokrat nisem vedela (sva bila ze na teh lestvicah, ko sva prijavila in to, ko so nam dodelili tisto 'vredno ogleda' ali nekaj podobnega, zdaj pa ze vec kot leto ne sledim).Kul! (*se dobro, da ne sizim recimo na st. 76... )... Jo - pridruzujem se cestitkam CE M + Z kot tudi cestitam vsem, ki ste spet obrnili okrogle cifrce! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
midva 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Vedeževalcu mi2 želiva mal sexa velik otrok, razigranega otroškega smeha, ki pozivi duha in telo, da bi v dobri kondiciji bilo se dolgo dolgo ...... ! Naj uglašena pesem speva tem telesu...... cestitam tudi mi2 ker sva postala člana!! Bravo mi2!! jo, malca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 vedeževalec pa jes ti tud čestitam, vse tanartaboljše Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 no....jst pa vsem za ceu mesec nazaj....vse naj naj 666 zlomkou....bolje pozno kot nikoli Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Vedeževalec,vse naj,naj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Vse najboljse, Vedezevalec! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Vse naj,naj vedež.. Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Vedeževalec...vse najboljše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Hoj, Vedeževalec, jaz ti tud želim vse najjjjjjjjjjj !!!http://www.tcastle.com/hugs.html peace and loveClean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Vedeževalec,vse najboljše Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Contesa čestitka ob 5000 kliku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Čestitke Luna...kaj bi mi brez... xrosex Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Majica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 http://www.gepark.org/Photos/BD-Cake.gif Vse najboljše Lunin net,še na mnoga leta!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ...saj res, tudi LUNIN NET praznuje ......vse najboljše, kar tako še naprej... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ohoho, Smarty, tale je pa kraljevska! Boris - jo, Bikec pa to... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 LUNA, ti iz želim vse tanartaboljše in velik zadovoljnih uporabnikov še mnogo, monogoooooo let Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Luninemu netu vse naj naj Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.