El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 (*se dobro, da ne sizim recimo na st. 76... )... Haha ja jaz recimo na ena bi blo tud kul... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Umetnica, Sonck, Nino,, ja ena, logicno, ce si Oven! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Umetnica, Sonck, Nino,, ja ena, logicno, ce si Oven! sej drgač niti omenu nebi... moja je 8. sam haha, bi blo pa carsko bit prvi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Umetnici, Sončku in seveda Luninemu netu - Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 res le kaj bi mi brez luninega neta... 4x hura za lunin.net HURA, HURA, HURA, HURA! Bikec samo trmasto tako naprej,radi te imamo! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Vse najboljše Lunin net Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 vsenajboljšeluninnet xrosex pa vsenajboljšeračektuditebi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Rachek,vse najboljše in lepo praznuj Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Rachek, lepo praznuj in Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Rachek... "Spoznaj samega sebe", v tem je vsa znanost. Šele na koncu spoznanja vseh stvari bo človek spoznal samega sebe. Kajti stvari so človeku le omejitve. (Jutranja zarja, Nietzsche, Friedrich, 1844-1900) Drugače pa...VSE NAJBOLJŠE! xrosex Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 O, Rachek danes praznuje.....VSE NAJBOLJŠE OB TEM LEPEM DNEVU, pa ostani to kar si, dober človek... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Raček, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Rachek,lepo praznovanje in veliko izpolnjenih želja, ti želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Nimbus, tudi tebi veliko sreče in ljubezni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Raček in Nimubus, naj vama vreme ne pokvari vajinega tako posebnega dneva Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 O, Rachkon! Vse NAJ!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 rachek in nimbus obema skupej in vsakmu posebej vse tanartaboljše Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Tudi Nimbus je Bikec ali kaj in praznuje danes! Vse najboljse tudi tebi, Nimbus!!! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Oooooo štajerc račkon in nimbus........vse najlepše, pa dost frendov in še več radodarnih frendic vama želim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Nimbus tudi tebi vse najboljše in najlepše... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 OH Nimbus...kako sem te spregledala... Vse naj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Oj! Vsem hvala za te želje.Majica... nisi me spregledala. Jaz hodim po Ljubljani zjutraj v službo in razmišljam kakšen dan bo danes. Pa se spomnim natista avtomatska sporočila, ki jih pošiljajo serverji ob rojstnih dnevih (kjerkoli si pač prijavljen). In se spomnim na lunin net... si mislim, kao, da vidim kako ima Marsa to urejeno ;-))). In potem grem na net, pa vidim da je spodaj samo rachek a sem bil prepričan, da sem vstavil pravi datum v svoj profil. Itak, sem potem spremenil profil, pa je še mene namalalo dol... hehe... bom pa še jaz tam!!!Vsem en lep dan... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 nimbus vsenajboljšetuditebi pa zjutraj res nisi bil napisan gor, da maš rd Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Rachek, Nimbus... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Vse najboljše za rojstni dan Rachek! Nimbus!Velik vsega FAJNGA, pa nič unih kontra reči..... xrosex , pa full lepo praznujta! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.