Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 sončna vila Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 O... Sončna Vila je tut bikica. Vse najboljše in doživetij polno in oh ion sploh na 26. potovanju okoli sonca.Lep dan... za rojstni dan!!! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Vse najboljse, Soncna - cimvec sonca in ljubezni in zurov in prijetnih trenutkov!!! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Čestitati nekomu, ki ga ne poznaš... :o|o: , nevsakdanje... Pa vendar, SončnaVila, VEDNO, ko pomislim nate...pomislim na besedo "optimistično" Ostani takšna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončna, še naprej trosi sončne žarke okoli sebe in jih tudi sprejemaj in naj bo vsak tvoj dan sončen Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 soncnica lepo bodi na ta lep soncni dan 25 in tako dalje Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 viljushkaja....vse pa she kej zram 666 zlomchijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Draga Sončna vila,ti ki nam posiješ s sončnimi žarki tukaj, četudi jih skozi okno ni videti,želim ti, da bi vedno ostala tista, ki se kot sončnica obrača za Soncem,našla vedno svetle poti in neskončno uživala vsak danStanka Fields of yellow faces following the sunImpossible to count them each and every one,Waving gently in the breeze they make a sunny sigh.Stretching up their heads they smile at passers by.Lots of little fairy helpers for the sunflower's needsThey are the hidden secret for scattering the seedsHiding amongst the petals opening at dawnWorking all day to scatter, so new flowers will be bornAnd weary from the day's work, at dusk with failing lightThey close the petal shutters to rest throughout the night.Should you be a believer, next time you pass, please tryTo spend some time alone, amongst the faces to the skyYou may be the lucky one, for a magic sight to shareA sunflower fairy's smile is a ray of light so rare. Myrea Pettit Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončni mladenki - še naprej čimveč sonca (pa da ga boš nam še naprej takole prinašala!) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Čudoviti ste vsi skupaj, hvala hvala hvala vam za lepe želje Stanka, ob tvoji pesmici so se mi kar navlažile oči Joj, sončki moji... kar malce grozno se počutim, ker nisem več toliko z vami na forumu, ampak trenutno sem si vzela nekaj časa zase... ko se izkopljem iz svojega brloga, bom pa spet vaša... hotela sem povedat samo to, da vas imam kljub temu, če ne komuniciram z vami več toliko kot prej, ful rada in vas vsak dan nosim v svojem srčku moj klic, mejl, OS... ne bo izostal na nosek vsakega izmed vas Maša Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončna saj si vedno z nami, tvoji posti, tvoj dober vtis,čeprav si kje drugje, kjer nekako izpolnjuješ svoje poslanstvo... Lepo praznuj!Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončna, še veliko sončkastih dni in sončnih trenutkov Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončna vila veliko sončka še naprej! xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 sončna vila vse tanartaboljše z velik sončka Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončna Vila, vse najlepše ob tvojem rojstnem dnevu in prijetno praznovanje še naprej.Rika Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 sončna vila, upam, da boš še kaj pisala tle gor, ker vidim, da nas danes bolj bereš.....pa da boš 100 na uro dobro praznovala, pa kar je še takih lepih reči .....sicer boš v temi pogrešani prav kmalu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 he, he, kaj vidim..... da Sončna dons praznuje in da je celo moj letnik! Juhuhu, četrt stoletja... Torej, VSE NAJBOLJŠE in obilo sončka tudi v prihodnje! :flower: Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončna Vilca, tudi od mene Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Sončka...kako to zdej...a si nisva marsikaj delili v zadnjem času... ...jest bi tut 25... x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Vila, kod pa letaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ja ...Lord Llunchyka...brihta mala... uau...želim ti vse naj naj...da bi ti pisanje šlo od rok (sej veš kakšno pisanje ), da bi bla še zmer tok pridna, pridna... kot znaš bit... pa eno fajn tortico zmaž...še zame... xrosex Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Lord Llunchyka, vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 lord vse najboljše............. xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Vse naj naj naj naj ta bolš moji bikici ....... Da bi ostala takšna kot si in se le mal bl pridn učila. Tvoj Mickeni ..... Bemu sm mogu velik kissov brisat Lord Llunchyka.....te ne poznam, si pa ziher ok, če si k moja bikica .......vse najlepše. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Lord Llunchyki za rosnih .....teen..Veliko lepih življenskih izkušenj! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.