Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Smarty...full lepa fotka... xsrcx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

x:)x x:Xx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dragi moji lunatki xsrcx ,

včeraj smo malce pozno zaključili z druženjem tu pri meni, zato se vam nisem več oglasila x:)x

Ful vam hvala za vse lepe želje, toplo lepo pozitivno energijo, prav dihate jo sem do mene skozi ekran :2src:

Topel medvedji objem vsakemu od vas :wub: , pa po enga lubčka na nosek vsakega izmed vas x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Rada vas imam, z vsakim dnem se bolj dotikate mojega srčka in dušice :lol: :flower: xsrcbumx xyesx , z vsakim dnem tu z vami bolj sijem in sijemo vsi.... xrainbowx

Llunchyka, tebi pa tudi želim čimlepše praznovanje... Da bi z vsakim dnem bolj spoznavala čudovito svetlobo, ki jo imaš v sebi in živela v skladu z njo... Si sonce, ne pusti nikomur na tem svetu, da te prepričuje v karkoli nasprotnega x;)x xsrcx Želim ti, da bi v življenju sledila svojim sanjam, jih uresničevala :palec:

x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ej...sončna vila...to si pa tko lepo napisala...da sem kar ganjena... :C: šmrk...

O, hehe, Bikov imamo potem tudi ful ocitno (saj, logisch, saj LN je bikec x;)x)... :palec:

Cestitke Lunchyka za vcerajsnji rosni rojstni dan in se veliko X toliko let in prav toliko veselja in uzivanja! xpresentx xpartyx xrosex

Vse najbolje, najlepse in veselo in zdravo in prijetno pa zelim tudi vsem trem danasnjim slavljencem, Lizi, Jaanu in Lumi! :flower: :flower: :flower:

Cestitke in lepo praznujte! xcheersx xmusicx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

LIZA (31) :detelca: :hapyb:

jaan (32) xrosex :hapyb:

luma (38) :flower: :hapyb:

sami nad 30... :P

Liza,Jaan in Luma, vse naj naj ob vašem prazniku! xsmx xpresentx xpartyx :hapyb:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

lordlunchyka, liza, luma in jaan -vse najboljše :palec: pa obilo dobre zabave :party:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...