Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Draga nasa SmartyM, ki je toliko lepih cestitk drugim namenila, je pa tudi Bikec. :)

Tvoj rojstni dan danes je pa sicer meni nekaj neverjetnega - vceraj sem ti namrec tamle nekaj pripravila (kar sem ti obljubila pred vec kot mesecem) - s tem da nisem vedela, pojma jasno ne imela, da imas rojstni dan danes, neverjetno.

Sem pa zamehurila, zamudila, in zal ne bos dobila danes (pac pa jutrii)...

Najlepse praznuj in se imej - danes in skoz! x:Xx x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

SmartyM, lepo praznuj! xsurprisex xpresentx xpartyx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Smarty M...bom najdla in ti dala kašno lepo slikco gor...

Ja...vse naj naj... x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Šele zdaj sem prišla do mojega čarunalnika,ker se mi je nekaj sesul...Hvala vsem za lepe želje in za lepe slikice.Helena,stankaa,Marsa,tinka,žaža,mushi,contesa,Mick,borism,Selene,majica,

luštna oddana blond bejba,lana1,Vojko in Mateja hvala polepšali ste mi rd.Lupčka za vse x:Xx x:Xx x:Xx x:)x .

SmartyM xloveyx

Kristalka, sem se zagrebla, da sem prva, ki ti voščim x:px x:Ix ... želim ti, da bi tvoja okolica veselo in hvaležno doživljala tvojo sončno energijo, ki jo siješ na vse strani! Lepo praznuj in vse naj naj xwizardx xpresentx :party:

Tudi Lenciki želim :hapyb:

Kristalka vse naj naj,dober žur in veliko ljubezni! xcheersx xbendx xsmx xpartyx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Srček, vse naj naj naaaaaaaaj ti želim xsrcbumx xrainbowx xrosex

Želim ti noro lep dan, poln lepih presenečenj in toplih nasmehov, iskrivih pogledov... Poln ljubezni... In ravno tako ti to želim za čisto vsak dan, ki ti prihaja nasproti.

Lepotička naša, super ga zažuraj, uživaj življenje, ker je lepo!

xpartyx :hapyb: xsmx xcheersx xsurprisex xsuperx :onfire:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Huh, sem čisto zblojena - dve pravzaprav danes praznujeta rojstni dan, jaz sem pa samo Kristalki pisala, ker samo njo poznam osebno x;)x

Lenčika, tebi tudi želim en čudovit dan... in prav tako naj ti bo svetel vsak dan, ki prihaja... ko iščemo darila v vsakdanjih stvareh, nas stalno razveseljuje nasmeh na ustnicah in svetloba v srčku xsrcx x:Xx

Pa še enga rojstnodnevnega x:Xx Kristalki, k sem prej pozabla x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Cestitke, Kristalka in Lencika! x:Xx x:Xx

Kristalkica, zelim ti ful dobrega v lajfu in da bi vedno bila taka fejst punca!! x8Dx x8Dx :palec:

Vse najboljse zelim tudi tebi, Lencika! :palec: x:)x :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kristalki pa Lenčiki pa vsem Dvojčkom in Dvojčicam :party: xloveyx xcakex xrosex xrainbowx xsmx xbendx :hapyb: xcheersx :flower: :flower: :flower:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...