SWAN 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 nord, vse naj, naj, naj, naj,..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Nord.....Kristalka....vse kaj je vašim življenskim ciljem naj se izpolni,zpopolni ......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Lepo po vrsti...Vojko...kul si mi... happy...ne sam RD...ampak LIFE... Mickeni...plosk plosk...za 10.000-čko... ne daj se... Nord...na desnega...na levega... aja...Opojno praznovanje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hvala, hvala vsem! ful hepi ! Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 nord pa boš še kristalki voščila? hm trenutno nima neta al kako že tko da moremo prek tebe hja ja naše mlade lunatke postajajo starejše by the day.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hih, El Nino, malo te datumi jebejo. jaz sem že prej mela . ni Nord starejša.....frocovje malo Nordicaaa...happy b-day tud od mene, pa ful vsega kar si želiš pa še enga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 JanjaK, čestitke ob tvojem jubileju Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 , pa res . Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Naši Nord.. z zamudo, ampak vse najboljše! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Vse najboljše za RD, Tjazy! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy in Tanit vse najboljše ob rojstnem dnevu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy in Tanit Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy in Tanit, lepo praznujta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 dva okrogla...Tjazy... Tanit...tebe pa ne poznam še... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Za vsakega en Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 O, Tanit in Tjazy! Oba okroglo obletnico! Cestitke in vse najboljse in najlepse obema, najvec predvsem zdravja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy-ju vse najboljše za rojstni dan, velik zdravja, sreče, pa VELIK VSEGA kar si še želiš! Tanit tebi tudi! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Cestitke???!! Komu meni??? Zakaj pa?? Mam se vedno 29!!!! x!x Sele potem enkrat po 17.30h bom 30.. Ufff to je se full dalec. Predstavljaj si, da ti nekdo zob vrta do 17.30.. To je se full dolgo.. Sam takrat bo pa ... Jaz 30? Mama mia.. Cool ne? Smo imeli zur v soboto.. in ker imam rad cokolado.. (zelo blago receno) sta mi dva (par) prinesla eno veliko pleteno kosaro samih cokolad.. in to vsako posebej zavito.. in tko lepo aranzirano.. Od Janai pa sem dobil kitaro.. pa en lep prstan.. najlepsi pa je njen osebni album, ki ga je poslikala s kolegico.. fotografinjo..tko da so slike res prfektne. Pa dobil sem se velik OK.. Hvala vsem.. in Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Želim ti veliko srečeželim ti najlepše sanje...Naj vedno te vodi lepa misel... Želim ti na tisoč rožicželim ti le eno pesemKi te bo mogla odpeljati , na luno in nazaj... Želim ti, da se ponavljašželim ti, da se ne ustavljaš... VSE NAJBOLJŠE TJAZY! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Vse NAJBOLJŠE in NAJLEPŠE Tanit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy in Tanit lepo praznujta Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 *Tanit* - ime imaš po kanaanski boginji LuneNaj ti Luna vedno prijazno srečo radost svetiin pridruži se nam še večkrat Vse naj!Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy...... pa velik čokoladnih dni in ti želim, pa še kakšno Kubo ob priliki Tanit.....hm......kje pa si ti.........no, če se kaj pojaviš.....vse najlepše tud tebi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy zate, ki si čokoljubitelj pa posebaj ena pregrešno dobra slastna sočna čokoladna torta, ki se kar topi v ustih Vse najboljše!Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy in Tanit! Veliko lepega vama želim Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.