Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Ja... jaz sem glih vmes. :D

Ej, Tjazy, sem pozabila, da si tak muki pravzaprav!  x:px  x;)x  x:o)x

aja, tistole - ni 'se' bilo za cestitat...... hmm, cimkrajse to 'razloziti'...?

Glej - tole da imas kao 17:30 (ali kdaj) ... hmmm; leto ima 365 dni, kroznica ima pa 360 stopinj - kar po kmecko pomeni, da nimas vsako leto jasno ob tej uri 'rojstni dan' - ce jemljes 'tehnicno', pomeni, da je bilo Sonce ob tvojem rojstvu na cca. 10 in toliko stopinj... (ne da se mi tocno racunat)... Zaradi teh razlik pa imas rojstni dan (Sonce ki se poklapa na sonce) vsako leto nekoliko ob drugi uri - vcasih je -pri nas ki smo rojeni okoli polnoci - celo zamik dneva - tako imam jaz, ki imam sicer r.d. 13., vcasih 'r.d.' 14. - kar pomeni, da je sonce na 23:25 rib (kjer ga imam jaz) vsako leto ob nekoliko drugem casu...

A stekas?  :8):

JU HU HU!!! To pomeni, da sem celo danes se mogoce star 29?! YES!! OO Marsa zdaj pa zasluzis enega ljubcka x:Xx Hvala res..

Pismo mene so pa ze vceraj zvecer neki zafrkavali.. kao 30 letnik pa to.. In seveda je tudi prestopno leto letos.. to ziher pomeni kaksnih 2 dni ali pa en teden zamika.. ce ne celo mesec.. mogoce tudi leto.. kdo ve.. xscratchx

29 la la 29 la la 29 la la ... xmusicx xDDx x:px

Zemljan xcheersx

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

Zemljan, lepo praznuj! xpartyx xpresentx :hapyb:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ajda, lepo praznovanje ti želim! x;)x xsurprisex :hapyb: xpartyx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Zemljan in Ajda :hapyb:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zemljan, vse najboljse za tvoj vcerajsnji rojstni dan! :hapyb:

In tebi, Ajda, cestitke za danasnji rojstni dan in najlepse praznuj! xpartyx xpresentx :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V jesenskem času polja dišijo po cvetoči ajdi,

Ajda, ti pa gotovo cvetiš vse leto

Vse najboljše!

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Lucifer...en peklensko dober žur za RD :hapyb:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

O, Lucifer je tudi Dvojcek (saj lahko bi si bila mislila, se posebej sodec po prejsnji ikoni - pa tudi po postih), kul, ko si dal datum, da ti lohk voscimo!

Vse najboljse, Luci, veliko luci in vsega lepega, lepo praznuj! xwizardx

xcheersx

Vse najboljse pa tudi tebi, Coolgirl, in prav tako Sweetangel in Korifeji! :hapyb: xbendx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...