Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Lea, čestitke! :palec: x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

o lej stanko! hvala ti!

kako si dobro tole z vrtnicami! kot, da bi vedela, da razmisljam, da bi si jih zasadila okoli hise. tako za ograjo. in to malo temno rdecih, malo rozastih, pa rumenih....da bi bilo vse pisano. intuicija, ni kaj!

lea x:)x

O, cestitke, Lea, na prvi poletni dan imas r.d., vse najboljse in najlepse! xcakex :party: xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lea me veseli, da sem zadela rožce, ki so ti všeč,

nič ne razmišljaj več, kar nasadi vrtnice doma x:Xx

in lepo praznuj xcakex

:vio: Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ha, saj se mi je kar zdelo, da je najbrz tako, ker me je rpesenetilo tole, da bi bila rak in sem si rekla, ziher je se v dvojckih - ker itak sem nekako ti pri sebi pripisala Vodnarja ali Strelca, pojma nimam zakaj.

uzivckaj! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

lea, to je pa potem kar cudno, bi ti moral po 'vseh pravilih' potem bolj rak ven tolci, ce si tako na koncu dvojckov in se asc imas potem v raku! :eek:

Hecno, si tak mix potem, ampak si precej lahkotnejsa (tule meni po filingu) kot asc-i raki, no vsaj vecina.

Picasso

hvala plesalki in tashyki. veselja, ljubezni, zura,... mislim, da bo!

marsa, mogoce pa prevladujejo vsi tisti planeti, ki jih imam v devici (se mi zdi, da jih je 5?)? take reci veste vi, astrologi. tole z lahkotnostjo mi je pa vsec!

1budala! kaj mislis z moderno opaznostjo? mogoce, da sem danes stalno na *liniji*? ja, pa hvala za modrost in zrelost! najbrz bo drzalo (upam, vsaj!), ker se mi je veliko zgodilo v zadnjem letu, predvsem stvari, ki sem jih sama nekako pognala v tek.

lea

Lea, naj se ti izpolnijo vse želje xwizardx :hapyb:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

kaj mislis z moderno opaznostjo? mogoce, da sem danes stalno na liniji? ja, pa hvala za modrost in zrelost! najbrz bo drzalo, ker se mi je veliko zgodilo v zadnjem letu, predvsem stvari, ki sem jih sama nekako pognala v tek.  
ja mislu sm, da si Res Zrela, LE povem, ti veš zase najbolj, opazi se Pa x:Dx , Srečno
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

hvala cosma! odkar se druzim z vami, se mi potrjuje, da pozitivne afirmacije delujejo. no,...., mislim, jih bolj izvajam in zelje se mi res izpolnjujejo. samo skromna moram ostat in se ne prevzet, ker da: *zdaj imam pa sreco na svoji strani pa lahko delam kar hocem*. lepo ponizno in spostovanjem, pa bo!

1budala! jah hvala no! x:Ix

lea

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...