contesa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lea, čestitke! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lea vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lea tudi jaz ti želim vse naj naj, veliko sreče ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 oh, hvala, hvala! ste pa zgodnje?!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Vse najboljše od Lea! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 o lej stanko! hvala ti!kako si dobro tole z vrtnicami! kot, da bi vedela, da razmisljam, da bi si jih zasadila okoli hise. tako za ograjo. in to malo temno rdecih, malo rozastih, pa rumenih....da bi bilo vse pisano. intuicija, ni kaj!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 O, cestitke, Lea, na prvi poletni dan imas r.d., vse najboljse in najlepse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lea me veseli, da sem zadela rožce, ki so ti všeč,nič ne razmišljaj več, kar nasadi vrtnice doma in lepo praznuj Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lea, vse naj naj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja marsa, zmeraj mi je bila zelo vsec ta kombinacija rojstnega dne in poletja. ceprav sem dejansko rojena spomladi, ker sem se dvojcek!hvala za cestitke tebi in pa rachku!leap.s.stankaa! zmenjeno! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Ha, saj se mi je kar zdelo, da je najbrz tako, ker me je rpesenetilo tole, da bi bila rak in sem si rekla, ziher je se v dvojckih - ker itak sem nekako ti pri sebi pripisala Vodnarja ali Strelca, pojma nimam zakaj.uzivckaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 :hapyb: LEA VSE NAJ,NAJ,NAJ,NAJ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 zaza hvala za tortico in cestitke. marsa! mogoce me moj mars v strelcu dela tako. je pa res, da je moj asc rak, ki ga ocitno spretno skrivam, ampak samo takole po mejlu, v zivo mislim, da ne.lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 spet leto naokrog, zrelejša in moderno opazna, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 lea, to je pa potem kar cudno, bi ti moral po 'vseh pravilih' potem bolj rak ven tolci, ce si tako na koncu dvojckov in se asc imas potem v raku! Hecno, si tak mix potem, ampak si precej lahkotnejsa (tule meni po filingu) kot asc-i raki, no vsaj vecina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 vse najboljše lea... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lea, Želim ti mnogo: Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 hvala plesalki in tashyki. veselja, ljubezni, zura,... mislim, da bo!marsa, mogoce pa prevladujejo vsi tisti planeti, ki jih imam v devici (se mi zdi, da jih je 5?)? take reci veste vi, astrologi. tole z lahkotnostjo mi je pa vsec!1budala! kaj mislis z moderno opaznostjo? mogoce, da sem danes stalno na *liniji*? ja, pa hvala za modrost in zrelost! najbrz bo drzalo (upam, vsaj!), ker se mi je veliko zgodilo v zadnjem letu, predvsem stvari, ki sem jih sama nekako pognala v tek. lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 lea xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lea, naj se ti izpolnijo vse želje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 hvala amis!sem kar dobro razpolozena danes in vesela, ceprav zadnja leta nekako ne cutim vec rojstnega dne tako kot sem ga vcasih. to pride z leti, najbrz?!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 kaj mislis z moderno opaznostjo? mogoce, da sem danes stalno na liniji? ja, pa hvala za modrost in zrelost! najbrz bo drzalo, ker se mi je veliko zgodilo v zadnjem letu, predvsem stvari, ki sem jih sama nekako pognala v tek. ja mislu sm, da si Res Zrela, LE povem, ti veš zase najbolj, opazi se Pa , Srečno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 hvala cosma! odkar se druzim z vami, se mi potrjuje, da pozitivne afirmacije delujejo. no,...., mislim, jih bolj izvajam in zelje se mi res izpolnjujejo. samo skromna moram ostat in se ne prevzet, ker da: *zdaj imam pa sreco na svoji strani pa lahko delam kar hocem*. lepo ponizno in spostovanjem, pa bo! 1budala! jah hvala no! lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Lea, vse najlepše Kris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 o hvala kristalka!ti si taka fajn punca! mlada pa pametna! el nino ima stalno tak sloves, jaz pa mislim, da si ga ujela (glede na to, da si kasneje prisla k forumu) in da si korak pred njim, ker, jasno, si punca!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.