Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

O, vse najboljse, Little Girl, za vcerajsnji rojstni dan, se na mnoga vesela in prijetna! :palec: :palec: :party: xsingx xcakex

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O, selene, vse najboljse tamali in ja, se pridruzujem janji - se veliko sportnih in solskih uspehov, pa tudi tistih bolj sladkih. x:Xx x;)x :palec: :palec: xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... ni tako... kar praznujte lepo, tiste ure pa pustite ze enkrat pri miru - ki da ima kdo r.d. - 'dejanski' kao... xrolleyesx

x:Dx x:o)x x;)x

Picasso

zbrisal mi je xrolleyesx ma ne sej nisem na te ure, ampak je Tami tko luškana vedno nekak se malo pred tretjo stisne k meni in mi reče rada te imam, že nekaj let ima tole ... hehe jo je moral dedi danes pripeljati domov, je priletela in prve besede so bile a sem zamudila ne nisem in se vrgla v naročje.... pa niti ni pomembno al je al ni, pomembna je vez med nama in ljubezen...

Rebecca za okroglo obletnico, vse naj naj! :flower: :hapyb:

Flegma-dobro plovbo želim,pa mirno morje-da ne bo morske bolezni! xg:Dx xsuperx :party: xcheersx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

HHHHHHHHHHHVVVVVVaaaaaAAAAAAaaaaLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAA

ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE.....................................

xsmx xsmx xsmx

CONTESA................MORJE BO ZVEČER RAZBURKANO SE NAPOVEDUJE

xsuperx

REBECA NA ZDRAVJE xcheersx

xbendx xbendx xbendx :hapyb:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...