Ksenia 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 mala vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 O, vse najboljse, Little Girl, za vcerajsnji rojstni dan, se na mnoga vesela in prijetna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 in moja princeska bo čez nekaj uric napolnila 11 let... in če se spomnil na tele ure pred 11 leti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 I vse najboljše Selene junior, veliko rokometnih uspehov, osebnih zmag, ljubezni, veselja in razigranosti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 O, selene, vse najboljse tamali in ja, se pridruzujem janji - se veliko sportnih in solskih uspehov, pa tudi tistih bolj sladkih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Ooo Selene tamlajša! Vse najboljše Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 hvala, ja moja punca najstnica postaja, evo sedajle je stara 11 let in nekaj minut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 ... ni tako... kar praznujte lepo, tiste ure pa pustite ze enkrat pri miru - ki da ima kdo r.d. - 'dejanski' kao... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 zbrisal mi je ma ne sej nisem na te ure, ampak je Tami tko luškana vedno nekak se malo pred tretjo stisne k meni in mi reče rada te imam, že nekaj let ima tole ... hehe jo je moral dedi danes pripeljati domov, je priletela in prve besede so bile a sem zamudila ne nisem in se vrgla v naročje.... pa niti ni pomembno al je al ni, pomembna je vez med nama in ljubezen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Vse naj najlepše tvoji deklici, Selene Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 lepo, seveda, saj jaz se tudi vsako leto spomnim ob 10:24. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Vse naj najlepše tvoji deklici, Selene Res je, obema vse najboljše ! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>DirtY (24) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 mala se vsem zahvaljuje za čestitke jaz pa tudi Dirty vse najlepše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Vse najboljse, DirtY! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 in en dirty za DirtY. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Selenima najstnica in Dirty obema vse naj, naj, najlepše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 clanov praznuje danes rojstni dan>Rebecca (30) >FLEGMA (35) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Vse najboljše Rebecca in Flegma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Rebecca za okroglo obletnico, vse naj naj! Flegma-dobro plovbo želim,pa mirno morje-da ne bo morske bolezni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Vse najboljse in najlepse, Rebecca in Flegma! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Rebecca in Flegma Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Vse najboljše Rebecca in Flegma Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 HHHHHHHHHHHVVVVVVaaaaaAAAAAAaaaaLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE..................................... xsmx CONTESA................MORJE BO ZVEČER RAZBURKANO SE NAPOVEDUJE REBECA NA ZDRAVJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.