tashyka 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 vse najboljše oči... me boš povabu na en Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 vse najboljše oči... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Še svoj piskrček...da pristavim...good luck Flegma...polnih 35...zdej pa nisi več otrok ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 moja princeska bo čez nekaj uric napolnila 11 let...Vse najboljše tvoji princeski, selene Rebecca in Flegma, vama tudi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Rebecca, Flegma, vse naj-naj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 glej glej še ena Roxanne lepo praznuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 vsem trem in veliko lepih trenutkov z najdražjimi osebami Kris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 HVALA TASHICK..............BEER IS ON ME MAJICA...........SEM.....IN.........BOM.............. IIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Flegma:D upam da te danes ne bomo pustili flegmatičnega s prisrčnimi čestitkami ampak majica ma prav... pr 35 pa še zmer pivo? no en pa keep on Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 clanov praznuje danes rojstni dan>blue lady (35) >Freya (25) :o Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 obema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Blue lady in Freya lepo praznovanje želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 blue lady & freya Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Vse najboljše mojemu bratcu, ki jih ima danes že 30 Čestitke Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Vse najboljše "Matejčeku" Že 30 Še dober, da jih imam sam šele 39. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Res dobro, kajti naslednje leto bo štirka spredaj in ne boš več mogel uporabljati "šele". (Življenje je kruto.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Blue lady in Freya Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Res dobro, kajti naslednje leto bo štirka spredaj in ne boš več mogel uporabljati "šele". (Življenje je kruto.) Ne, ne......si jaz to vedno mal po svoje zapakiram, pa zavijem in okrasim.......tak, da "šele" ostane.....sam cifre se mal spremenijo. Ma ja, v bistvu je res kruto. Samo mi nekaterih dejstev (staranje, umrljivost, minljivost) ne mormo spremeniti in zato se nima smisla obremenjevati z nečemer na kar ne moreš vplivati. Vsaj preveč ne, no. Sicer tud men ne rata glih, ravnokar se s takimi mislimi ukvarjam, bolj v zvezi z mojimi bližnjimi kot neposredno z mano, samo ni druge kot da to sprejmemo, se pomirimo s tem in ŽIVIMO Freya, Blue Lady........en na noska in velik vama želim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 O! Freya in Blue lady, vse najboljse za rojstni dan obema, prav tako pa tudi Matejinemu bratu! Lepo praznujte! Cestitke pa tudi Roxane za vcerajsnjega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 vsi pojoči raki z novim zaletom naprej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 :D Contesa, Amis, JanjaK,Mick, Marsa in Bu, najlepša hvala za čestitke! Tudi vi ostanite v :flower: ! ps. He, he - pa so rekli, da bo dons slabo vreme, z nevihtami.... zaenkrat je tko, kot ponavadi 9.julija - sončno (to sm včeraj vbijala v glavo nekaterim dvomljivcem ) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Heeeeej Freya - in seveda tudi BlueLady - vse najboljse na vajin dan! Želim vama vsega najlepšega na tem svetu, da bi vama vedno družbo delala svetloba v dušici in ljubezen v srčku Lupčke obema Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 :D Contesa, Amis, JanjaK,Mick, Marsa in Bu, najlepša hvala za čestitke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 happy b-day...obema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 freya in blue lady.... vse naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.