Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

:vio:

Posebna zahvala pa gre (nenamerno izpuščenemu - kaj čmo, pri tej starosti vid že malo peša x:Dx x:o)x ) SSTANETU in Selene! x:Xx x:)x x;)x xDDx

Hvala Sončna! (četrtstoletniki :palec: x8Dx )

Hvala Swan! x:)x

Lep uživaški vikend vsem!

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_7.gifFreya...upam, da še vedno velja... :palec: enga veselga... x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Vse najboljše vsem, mojim soznakom, ki ste v tem tednu praznovali x:Xx x:Xx x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oho, they're still coming.... x;)x x:Dx x:Dx xsrcx

Čao, Majic@, seveda velja - vsaka lepa, pozitivna misel, ki jo usmerimo v sočloveka ima magično moč! Hvala za čestitko :D! Veselja je, jasno, cel kup xokx

Cosma, come stai, še ena sestra rakuljica x;)x x:Xx he,he ni čudn, da imava podobn okus za "dobre tipe" x:px x;)x x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

Ja Freya, izgleda, da bo res nekaj na temu. Jaz ponavadi praznujem kar cel mesec...ker julija so ljudje večinoma po dopustih, pa se srečujemo, preden grejo, pa ko se vrnejo z kakimi že maja ali junija opravim, z kakimi pa do oktobra x:Dx . Sem se navadila na **raztegnjene čestitke**

Nam rakom, res ni lahko x:px

Imej se in maximalno praznuj vsaki dan življenja x:Xx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nič ni tako dragoceno kot tisti del tebe , ki je v drugih ,

in tisti del drugih , ki je v tebi ...

Tam gori , visoko gori ,

je vse eno ...

Izberi prave želje ,

verjemi vanje , delaj zanje -

uresniči jih !

Evo, moja malenkost danes praznuje: ŽIVELI RAKCI !

xsmx

Dum spiro, spero.

Ej, Cosma, a veš, da sem jaz doživljala "travme" v osnovni šoli, ker imam rojstni dan v tako neprijetnem času, da nisem mogla 'počastiti' celega razreda z dobrotami, kot je bilo v navadi. Povsod drugje so mamice napekle razne tortice in peciva, potem smo mljaskali in grickali in cel razred je slavil slavljenca in kulinarične sposobnosti njegove matere...skratka, žurka.

Pri meni pa - pol frendov je bilo itak na morju, zato smo ful dolgo določali datum praznovanja (no, to počnem še danes.... ponavadi kar nekaj ločenih žurkic naredim... da vsi pridejo s počitnic).

Vendar pa - julij je the best - vreme najbolj stabilno, sonček pripeka (pustmo letošnje leto :vragec: ) tko da... kot praviš, treba je raztegnit... he,he, jest zdej že 3 dni samo uživam ob dobri hrani in pijači (seveda zmerno!), najbolj pa v prijetni družbi mojih dragih (eh, rakovska kri udarja ven...).

Uživaj in čimveč sončka v očeh!

:flower:

SI SAPIS SIS APIS.

Ja Freya v osnovni šoli je bila to totalna frustracija :sori: ......skoraj edina nisem praznovala, rojstnega dne z razredom in kar malce sem bila ljubosumna na sošolko Natašo, ki je rojstni dan praznovala takoj na začetku šole xrolleyesx ah....ampak vreme imamo pa ponavadi dober x:Dx pa najboljši pikniki se takrat dogajajo...kar se je kasneje po OŠ izkazalo za zelo dobro varijanto in najbolj obiskane piknike x:Dx ....ja enkrat je v redu enkrat pa ni....life!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Kva zdej to.......a zdej al prej......al dans al včeri  :eek:  x:o)x

Vse najlepše oona  x:Xx , pa velik......no, saj že veš  :vragec:  x:px  x:Dx

Vsak dan.. x^x

Kerga mi želiš velik? x:Xx Tega? Al tega? :eek: Al tega? x:px Al kaj, no?

Dum spiro, spero.

Smajčka, vse naj,naj za tvojih 12 let! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...