Buddha 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Draga Astra, če kaj iščeš na teh svojih potovanjih, ti želim, da bi našla, sicer ti pa želim, da si vsak dan pričaraš v najlepšega in da živiš Življenje . Pa jasno vse najboljše xrosex xrosexSe pridružujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Astra, čestitke tudi od mene! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
max 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Astra za tvoj rojstni dan, (ceprav se ne poznava ),ti zelim mnogo poguma uresniciti, kar ti srce zeli. "Ne da bi hoteli zmanjsevati pogum, s katerim so ljudje umirali, ne smemo pozabiti junaskih dejanj, s katerimi so ljudje ... ziveli. Pogum zivljenja je pogosto manj dramaticna predstava kot pogum poslednjega trenutka; zato pa nic manj velicastna mesanica zmagoslavja in tragedije. Clovek stori, kar mora - kljub posledicam zase, kljub oviram in nevarnostnim in pritiskom - in to je temelj vse cloveske morale..."John F. Kennedy (1917-1963) - Umrl za clovestvo. Tudi jaz bi sel po njegovi poti. Bojevniki luci. Citiraj "Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2004 Hvala vsem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. julij 2004 Prijavi Deli 17. julij 2004 astra xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Juj, mamica Pridem cosmi voščit sem not, pa vidim, da je tut astra praznovala Torej, astra, od tega velikega zgubljenčka v temi čestitke prejmi še ene lepe čvetoče rojstnodnevne pozdravčke , pa čeprav malce zapoznelo Enako cosma, za tvoj rojstni dan... ... želim vama... iskric sonca in ljubezni v očeh, veliiiiko metuljčkov v trebuhu, trden in gotov korak na poti življenja, in par res zanesljivih ramen, na katere se lahko naslonita, če bi slučajno morale za trenutek kdaj zadihati ob preveč dogajanja Vse naj naj obema Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosma, vse najboljše in se pridružujem lepim željam Sončne Vile, vse naj, naj... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosma, a ti je še kakšna velika želja ostala?No, naj izpolne se ti še ta - vse najlepše, lepo praznuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosma,vse najlepše ob tvojem prazniku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosmica...a sem spregledala tvoj RD...če sem...sorči...ne namerno...eno veliko, lepo praznovanje ti želim... http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_8.gifno...pa danes...še enkrat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosmica ......vse naj najlepše Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>cosma (33) Cosma, kaj je zdaj, si danes stara, ali si bila že prej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Vsi ste današnjo slavljenko Cosmo že polubčkali , vsi ji voščili vse najboljše... kaj meni ostane???? Da se bo palačinkopek vedno zavedal in hvalil usodo in vesolje, da ga je nagradilo s tem, da je 7.7. (?) prejel glavni dobitek na loteriji ... v izdaji ene fulll simpatične 33-letnice... Aja...pa Cosma...da bi tvoje učke imele 99 % časa sijaj in samo 1 % (vsega pa mora bit :o|o: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Draga Cosma vse najboljše za tvoj Praznik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Draga Cosma, želim ti, da bi ti še naprej sreča žarela iz očk, da ostaneš srečno zaljubljena in zadovoljna s seboj in Življenjem. Pa eno svinjsko dobro praznovanje ti želim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Draga Cosma, želim ti, da bi ti še naprej sreča žarela iz očk, da ostaneš srečno zaljubljena in zadovoljna s seboj in Življenjem. Pa eno svinjsko dobro praznovanje ti želim to! VSE NAJBOLJSE!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 (Tomaž in Anica) Lunatki nej pridejo jutr k (Kiki) Cosmi pupoudne na rojstn dan. Obleka: kar čte Ta citat iz Pike, mi je vedno prvo berilo na moj rojstni dan.Hvala vsem za lepe želje brez LNF in vas bi bilo moje življenje najbrž dosti drugačno predvsem bi mi pa manjkala iskrivost in vsa zakladnica idej in misli, ki sem jo deležna tu.Hvala ker ste! p.s. Stanči, a da sm stara? Še nikoli nisem pomislila na ta termin....čisto nepovezana beseda z menoj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 (Tomaž in Anica) Lunatki nej pridejo jutr k (Kiki) Cosmi pupoudne na rojstn dan. Obleka: kar čte A smo lahk brez (cel čas si predstavljam neko...makovo-sadno torto... hmm....le kakšna je :o|o: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosmica(Pika ) še od mene lupčka za rojstni dan.......evo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Makova-sadna... ....sanjalica, ko prideš v Lj. moraš to probati, če si sladka, ker če nisi, potem bolje da greš na burek na mikološičevo. Ker vem, da so tudi med lunatki, kaki nesladki...ne vem kako lahko ostanejo hladni ob takih sladkostih... Oblečte kar čte, lahko tudi brez. Konj naj izvoli stati v kotu. Potem bo dobil sladkor in piškote (če pride kdo z konjem) Hvala vsem za Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 (Tomaž in Anica) Lunatki nej pridejo jutr k (Kiki) Cosmi pupoudne na rojstn dan. Obleka: kar čte Ta citat iz Pike, mi je vedno prvo berilo na moj rojstni dan.Cool Cosma, pa tule res moramo odpreti Pikin klub . Full oboževalcev Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Dokler nisem videla Cosmine poročne fotke... sem si jo zmeraj predstavljala tako...pikanogavičkasto... tako da sem bila rahlo :xx!: ko sem videla, da ni ognjeno oranžna s pegicami...ampak blondinka.... in to kakšna... Tk da je lahko Cosma kar predsednica PikaKluba (zdaj ma več časa, ko je poročena... ) Načeloma nisem sladka (ker...ob moji sladkobi vso sladko pecivo izgubi na sladkosti ), vendar ... ko "navalim" na sladkarije...potem pa jih konzumiram v ... količinah... (dokler krožnik ni prazen ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Dokler nisem videla Cosmine poročne fotke... sem si jo zmeraj predstavljala tako...pikanogavičkasto... tako da sem bila rahlo :xx!: ko sem videla, da ni ognjeno oranžna s pegicami...ampak blondinka.... in to kakšna... x;) Saj sem bila ognjeno oranžna, če pogledaš v Fotke, prvi del...tam lahko vidiš tako, barvo, kot si si jo zamišljala. Vmes sem bila še v različnih odtenkih rdeče, zdaj pa raziskujem, če je življenje blondik kaj bolj zanimivo, kot brinet (kar sem po defoltu) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 p.s. Stanči, a da sm stara? Še nikoli nisem pomislila na ta termin....čisto nepovezana beseda z menoj Cosma, kaj je zdaj, si danes stara, ali si bila že prej Joj, pozabu 33 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.