cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Danes koledarsko prestopam v novo štetje ......33 se mi zdi ena taka simpatična številka...sicer je pa vsaka številka lepa. In vsa leta s seboj prinašajo lepe stvari in spoznanja, ki jih v drugih letih ne doživljaš...si premlad ali pa **prestar** Če si usklajen sam s seboj se mi zdi, da ti je vseeno ali jih imaš 30 ali 90. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ooooooooooooo cosma ........čestitke za oba dogodka .............veliko xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 O Bog, še dobro, da tega nisem spregledal!Cosma, , vse ... !(Brez inflacije smeškov) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Draga Cosma! tista tvoja želja, ki jo pri sebi greješ, da se ti uresniči, ljubezen, ki v tebi plapola, da vedno plameni še naprej in naprej in da bo tvoj še vedno tako dobre vesele palačinke pekel... Vse najboljše Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosma, vse naj naj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosma ,a spet se pravi,da boš praznovala 2x skupaj na en mah Dober layf plan, srečno in eno leto več Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
max 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Cosma vse najboljse za rojstni dan! naj veselo spilajo da bo druzba plesala "...ce si necesa zelo zelis, lahko to dosezes.Nemara bo zahtevalo potrpezljivost, tezko delo,pravo borbo in veliko casa, toda uresnicljivo je.Toliksna vera je predpogoj za sleherni podvig,umetniski ali kak drug." Margo Jones (1913-1955) Citiraj "Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 http://216.122.176.138/garden/images/7butterfly.gif Cosma vse najboljše,pa lepo praznuj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 sem se nasmejala Pikinim foram na prejšnji strani nekako mi ni do tega, da bi ponavljala oguljene fraze, zato samo...Cosma, uživaj Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Hvala, res vsem, ki ste se me spomnili ...za menoj je še en lep dan. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Kaj ga je že konec :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 clan praznuje danes rojstni dan>henrykent (42) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Jaz pa moji mami tule prek Univerzuma želim vse najboljše ob rojstnem dnevu in ji čestitam za tako krasno hči Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Še jaz želim tvoji super mami vse najlepše....in da se bosta s super Pujsico lepo razumeli(še naprej)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 u mama rakica vse najboljše moram pa ti povedati, da imaš enkratno hčerkico, a veš to Henrykent vse najlepše in najboljše o rojstnem dnevu, pa upam, da še kaj zaideš med nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Za Pujsino mamo , modelka ima res fejst dečvo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Vse najboljše ob rojstnih dnevih: Little Girl,Dirty,Rebecca,Roxanne,FLEGMA,Blue lady,Freya,Smajčka,Cosma,Henrykent in še kdo, če sem ga slučajno izpustil, saj vas je kar mnogo rakov, ki praznujete, žal nekaterim kar z veliko zamudo, ampak 16 dni sem izdržal brez PC-ja in Luninega Foruma, več pa ni šlo....lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>afna (31) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Afna,lepo praznovanje ti želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Za Pujsino mamo , modelka ima res fejst dečvo Hrrr, hrrr, hrrr, tudi mama mame je imela prstke vmes...Skratka, mami bravo!, imaš punco, da bi ji kar poduhal lase ! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Afna vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Afna, naj se ti izpolnije vse tvoje želje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Še jaz želim tvoji super mami vse najlepše....in da se bosta s super Pujsico lepo razumeli(še naprej)... Lušno Kristalka, ampak tole lepo razumevanje bi bilo šele začetek Ji pa kljub ne glih fajn odnosu želim vse lepo, če nič drugega, mi je podarila vstopnico v to čudovito življenje . Afna , pa pridi se pogosteje v našo družbo poafnat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 afna xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Še jaz želim tvoji super mami vse najlepše....in da se bosta s super Pujsico lepo razumeli(še naprej)... Lušno Kristalka, ampak tole lepo razumevanje bi bilo šele začetek Ji pa kljub ne glih fajn odnosu želim vse lepo, če nič drugega, mi je podarila vstopnico v to čudovito življenje . Afna , pa pridi se pogosteje v našo družbo poafnat Hja, nism bla zihr kak je med vama....pa sem dala v oklepaj....no upam, da se bo uredilo na lepše Afna.......hja, res te že dolgo ni blo......lepo praznuj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.