stankaa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Draga JanjaK, čestitam k vajini obletnici in naj ostane tako vzgledno vajino partnerstvo še naprej Obenem ti zaželim že malo prej: VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ bližajoči se ROJSTNI DAN,ki ga boš praznovala med dopustom, ne?Ostani tak fejst punca in naj ti vse gre po planih Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 g.Jania, še veliko zrelih nasvetov in koristnih sprehodov ti želim ,Jest Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>odsev (43) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Vsem solevčkom: Tebi, JanjaK, in tvojemu možu pa poleg tega še čestitke za obletnico! Pravi Levji zakon! Z odprtim naprej! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Vse najboljše Klavdija, Danda Luna in Odsev...naj bo življenje kot mirna reka JANJAK želim ti, da bi v tvojem zakonu prevladovala ljubezen, smeh in solze radosti. Želim vama, da uživata v skupnih trenutkih. Ne želim ti, da bi se ti uresničile vse sanje, ker potem ne bi več sanjala, ne želim ti, da bi se ti izpolnile vse želje, ker si potem ne bi več želela, ne želim, da se ti izpolnili vsi upi, ker potem ne bi več upala, želim pa ti, da se ti izpolni toliko sanj, želja in upov, da boš še naprej srečna.Lepo praznujta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Odsev Janja, čestitke Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Odsev, dobro praznuj... JanjiK pa tudi čestitke... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 hvala za voščila- komaj danes z dopusta, tako da se vam nisem mogla prej zahvalit,... klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Kolajan... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>kolajan (45) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Kolajan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Kolajan, vse najboljše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Velja za jutri, 5. avgust Vse naj naj Janji Pujsiki Nogavički za njen RD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 2 clanov praznuje danes rojstni dan>iztok42 (44) >JanjaK (30) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 JanjaK...ti želim vse naj naj , da bi ti vse fajn šlo, pa da bi še tle gor na Luninem netu visela... Iztok, tebi pa tud...vse ta bolš... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Naša Pujsa pa okroglo ! Verjamem, da lepo praznuješ in uživaš ... vse najboljše, draga Janja tudi tebi, Iztok Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 JanjaK .......vse najlepše .......cmoooooooooooooooooooook Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 JanjaK iskrene čestitke ..wauu...30.. Vse dobro...Iztok..tudi tebi...vse najboljše Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Mucka moja pujsasta vseeeeeeee najboljše na svetu ti želim.Predvsem pa da ostaneš najbolši svakec kot do zdaj. Pa še sto krat tok let! lada te mam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 JanjaK vse najboljše, najlepše ob tvojem rojstnem dnevu, ostani še naprej to kar si , lepo praznuj in uživaj na dopustu... xrosex Vse najboljše tudi tebi Iztok42 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Janjak, vesela sem, da naju je Lunin forum povezal, saj sva se očitno morali srečati v tem življenju. Včasih praviš, da ti je vesolje podaril družino, tisto pravo družino in ponosna sem,da sem delček tistih, ki so ti blizu tudi jaz. Lepo praznuj, s.Ksenija Tami pa pravi, da te ima ful rada ter ti pošilja ne enega temveč 30 Iztok42 uživaj v vsakem trenutku življenja, vse najlepše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 SVINJICA ...danes je tvoj dan in želim ti, da bi ga preživela čim lepše xrosex Sreča je nenavadnih oblik, barv, vonjav in velikosti, sreča je vsemu srečen zapik, od rojstva, pa do starosti. Sreča je rožnat dežnik nad sivim dežjem bridkosti in svilnat klobuček vedrine nad pustim licem strogosti. Sreča je šop majhnih srečic za vse, ki jih znajo ubrati, je škrlaten srček ljubezni narisan nad vhodnimi vrati. Sreča je pesem, prijatelj, kocka in plišast medvedek, je neponovljiv trenutek, lep, dragocen in redek. Sreča je najbolj srečnih velikosti, vonjav in oblik in nikoli je ni preveč za tisti srečenosen dotik. VSE NAJ,NAJ,NAJ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 JA cel kup , za našo miss pigy hehe dabest pujsa... lepo praznuj to je ukaz... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Janji, ki se zdle potepa nekje! Vse najboljše za the best dan pred 29 leti ko je ena taka micena štručka prišla na svet, ki nas zdaj razveseljuje in zabava s svojo toplino, energijo... Lepe želje za vse, česar se boš lotila v prihodnjem letu in prihodnosti nasploh, pa veliko, veliko vsega lepega! mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.