Marsa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 O, Iztok in nasa draga soncna Janja danes praznujeta!!!!!Vse najboljse obema! xrosexJanja, ostani se naprej tak soncek in taka fejst punca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Cestitke tudi vsem ostalim Levckom; Aliani, Tamari in vsem, ki zdaj v kratkem ste praznovali ali pa se boste! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Hvala vsem za lepe želje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Hvala vsem za lepe želje .Bolj švoh zahajam na nekatere strani in pol mam včasih mal zaostanka... Matr, ogledal sem si te pri fotkah. Pretresljivo dobra bejba in pri takšnem videzu nas jebeš z zamegljevanjem dejstev in se predstavljaš za pujso. Hm. Glede na to, da si mela rojstni dan, odpuščam.Čestitke. Le zmot se še kdaj in zaidi v teme o kristalih. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Matr, ogledal sem si te pri fotkah. Pretresljivo dobra bejba in pri takšnem videzu nas jebeš z zamegljevanjem dejstev in se predstavljaš za pujso. Hm. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja zelo simpatična, prijetna je tale naša Svinjica.... dobro da sei imela danes petke ful dolge nogice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Trudi, vse najboljše ti želim, da bi užival življenje in imel ob sebi vedno najboljše.... Sončnica, tudi tebi želim vse najboljše ob r. dnevu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Trudi in Sončica vse najboljše za vajin rojstni dan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 2 clanov praznuje danes rojstni dan>soncica (24) >Trudi (33) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Andres08 vse najboljše za tvoj rojstni dan tja gor proti severu, lepo praznuj, lepo nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Andres, lepo praznuj in Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Mateja in Boris. Pohitela sta kot moja sestrična iz Ormoža. No, do jutri se lahko še marsikaj zgodi. A vendarle ne gre pozabiti da imam zadnjih 16 let rojstni dan 2 uri kasneje. Vse to pomeni, da sem se za en dan in en šiht pomladil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>Andres08 (39) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Andreas, vse najboljše, najlepše, življenje zajemaj z veliko žlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>Andres08 (39) ...pa Opij tudi...Andres vse najboljše... Opij...zate pa enga... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Andres vse naj, naj ob tvojem prazniku! Janja, tudi ti si praznovala,par dni nazaj. Ker sem bila odsotna ti voščim z majhno zamudo. Da bi še naprej ostala tako lušna in pozitivna osebica. Pa veliko sončka v tvojem življenju ti želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 ...pa Opij tudi...Vse najboljše tudi zanj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Andres ... kolkr kapljic tolko let... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Vsem se zahvaljujem za čestitke, prebral sem jih komaj danes ko smo se vrnili s prvega dela dopusta HVALA!! Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 JAz pa čestitam in želim vse naj, naj... za roj. dan Andresu in Opiju Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Najprej čestitke tebi Opij. Priznam, za rojstni dan si si izbral resnično lep datum. Ampak letnice pa nebi s teboj menjal:) Vsem se zahvaljujem za lepe želje in voščila. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 vse najboljše tudi od mene! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Jaz pa z zamudo Pujsi še tu .... ... Andres08 tudi tebi (z zamudo) želim zanimivo življenje tam na severu (sem šele zdaj opazila, da se javljaš malodane z drugega planeta ). ..........vsem ostalim praznujočim Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Dobila Pesha . Pa Trudiju še tule nisem , leve je treba povsod opazit in hvalit , sicer pa itak ena fajn sekcija ta mesec praznuje. Kdor je levček slabo ne misli . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.