Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Aiva.

Hvala, da si se tudi ti spomnila name.

Janja!

Lepo povedano. Kdor je levček slabo ne misl. Ampak sem slišal, da smo levi ta zajebani. No, saj mogoče smo res. So pa tudi tisti, ki niso levi in so še bolj zajebani x:Dx .

Pesha.

Tudi tebi hvala za čestitko. Nisem ravno z drugega planeta, ampak z Lune. xDDx

http://www.surtsey.is/pict/pp_pict/rof/images/100-0097_IMG.JPG

Deli na socialnih omrežjih

Ampak sem slišal, da smo levi ta zajebani.

A, to pa ne bo držalo. Sem imela dva leva (uh, tole se lahko pa tudi drugače sliši x:Dx ) in sta bila prav super osebi, predvsem iskreni in dobronamerni (no, sam malo jih je bilo treba prej res počohat x;)x ).

Sicer pa naj bi bilo moških najmanj ravno v znamenju leva, zato jih moramo toliko bolj ceniti x:Dx

Andres08, a tam na vrhu hriba je pa tvoja hiša x;)x

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Najprej čestitke tebi Opij.  Priznam, za rojstni dan si si izbral resnično lep datum.  Ampak letnice pa nebi s teboj menjal:)

Vsem se zahvaljujem za lepe želje in voščila.

Andres

Mej se Andres

Vse najbolj dobro!!!

Malo pozno. pa vseeno iz srca, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Draga levja zbrana družba, vsem želim prijetno, uspešno in zdravo leto, Janja, Odsev, Klavdija, Iztok,Trudi,Sončnica,Andres, Opij

:hapyb: x:Xx x:Xx x:Xx

IN VEDNO IMEJTE V MISLIH:

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Uf...ja...Janja tebi želim vse naj...malo pozno, z zamudo...ampak iz srca...

Pa Trudi...?...čeprav mi ni jasno...le kdo bi to bil????

Jaz pa že odštevam...počasi...še 10 dni...he he he...moram dat spisek želja ven...he he he...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

he he he...še km...k je dražji...nej se mal izkažejo...he he he...

JOKE!!!! Sam par malih stvarc, če je že treba...kakšno zelenje in to je to...najraj bi vidla, da mi pridejo samo voščit...z veliko dobre volje...pa da nardimo en piknik...

Trudi je tut moja bivša Tašča...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jah...Gertrud je nemško žensko ime... skrajšano pa Trudi...zato se mi je hecn zdel, zakaj se ta Trudi naslavlja kot moški...no za Trudija tut en veeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiik levji hug (objem)...k ma glih RD... :D smileji mi še zmer ne delaJO...PA JIH MORM SAMA RISAT :(

Belatrix,vse najboljše! xcakex :hapyb:

Prav tako pa voščim forumovki, ki praznuje 12.avgusta(ona bo že vedela) x;)x

veliko majhnih in velikih radosti, ki ti bojo lepšale življenje in razveseljevale srce!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Seveda pa čestitke tudi ostalim levčicam in levčkom, ki praznujete avgusta, med njimi tudi mojemu bratrancu! :palec: Uživajte! :flower:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...