Mateja 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 TAMARA, lepo, lepo praznuj in vse najboljše Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 TAMARA, lepo, lepo praznuj in vse najboljše 1 clan praznuje danes rojstni dan>Tamara (35) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 tamaras Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Tamara Naj, naj, naj..... in veselo praznuj in na učka in lička xrosex Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Tamara, vse najlepše ti želim. In ob tej priliki še mick-ena pohvala......tvoji posti so men zlo Uživaj. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Tamara! Tudi jaz ti želim vse najboljše. Til hamingju med afmaeli. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tamara pa veliko ...in sploh pa da tebomo še naprej brali ...mej se max dobro xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara...oh, kar si sama želiš...k po kristusu, je pa že vse tko specifično... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Heja naši Tamarci enga Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tamara - vse naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tamaraaaa lepo se imej na ta fantasticen dan vse vse najboljse!!!!!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara, ne vem kaj naj ti še želim, ker si rojena v najboljšem znamenju , želim ti veliko lepih trenutkov s tvojima mladičkoma, pa uspeh v tvojem delu, pa jasno zdravja in vsega česar si sama želiš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 TAMARA VSE NAJLEPŠE IN NAJSLAJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja Tamarca, vse naj in še tako naprej! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara (mam vedno filing da moji mali govorim ), želim ti veliko smeha, ustavarjalnosti, sreče, veliko iskric, prave ljubezni... bodi srečna, Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara vse najboljše zate... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara vsen najlepše in najboljše! http://webpages.charter.net/rosalindas84/FlowHeart6.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tamarche....pusheljc 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hm, Pujsi ni pa Zlomkec nč zaželu :o|o: , aja, sej mi vsak dan sprot, je pa za rd naredu izjemo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hm, Pujsi ni pa Zlomkec nč zaželu :o|o: , aja, sej mi vsak dan sprot, je pa za rd naredu izjemo kdaaaaaaaaajjjj????????????????????????????????????'''sorchi....... mea culpa...mea maxima culpa......mae kolpa PUJSA ZA RD.....ZA NAZAJ PA ZA NAPREJ.....VSE PA SHE MENE 666 -ou...pa she kakshen vech Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 05.08. kok si se prikupno zasekiral .je že v redu, no, da se ne bi slučajno kej bolj poglobljeno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 pa sej 5. me ni blo....al sm biu no ja..vse ...she enkrat 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara Vedno, ko vidim tvoje ime me spomni na tole pesmico... Ispred teatra Bolšoj Ja sam te čekao satima Tvoj beli hrt Berzoj je lajao pred vratima Na minus dvadeset i šest Moskva je tonula u san Ja sam se topio ko sneg Kada ga staviš na dlan Tamara, čekanje me strašno zamara bele noči vetar šamara, A tebe nema.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara, vse najboljse!Cim vec lepih trenutkov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hojla Tamara !http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html xrosex Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.