Nymphea 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 sstanetova sol fullllllllllllllllll napenja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 A veš, da ta tvoja trditev v nekaterih primerih zelo drži. In to tistih, ko začne žena, ki ne more zanositi, pripravljati hrano po principih biodiete za oba.Če imaš tak problem, se ne čudi, če te bo "napihnilo" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 ej, bom pa tak prašal, ktere začimbe ti ne dajo povoda za prdenje˝(hah, protiprdilne začimbe) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Suhi lokvanjevi listi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadjanadja 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 doma imam vse, majaron, origano in rozmarin so zakon, ne znam si predstavljat krompirja brez kopra, pa kajenski poper. od sladkih pa cimet in klinčki, ti so se posebej odlicni za kozo, saj preprecujejo gube.recept: zavri pest klinckov v deci vode, odcedi, dodaj pol sumece tablete c vitamina in si z vatno blazinico nanesi na obraz. pocakaj, da se posusi. pusti kreme, to so samo trzne poteze. ta pripravni receptek pa res drzi, sploh je odlicen kot preventiva, uporabljam ga ze 2 leti in imam 28 let popolnoma brez gubice, kar pri mojih vrstnicah ne opazam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Kok mi je vsec, ko imam svoje zacimbe tamle... Astra podarila zacimbni tak teglcek ... baziliko pa kar pozvecim sproti, mi je tolk kul... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 kul in grenko Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 najraj majaron; sicer pa skor vse v velkoh kolicinah. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 pehtran... (pa potica zravn) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ...origano, bazilika, rožmarin, zeleni poper, kajenski poper, čili, česen.......včasih sem oboževala curry, zdaj ga pa redko uporabljam...pa muškatni orešček,... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ingver v prahu, curry, vegeta...Cimet! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 če česen stisnemo(mini, ročna stiskalnica), potem nastane tekočina? se da to pit potem? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Da, na ex :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 hahaha Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Origano, petersilj, bazilika, sstanetova sol Pa pehtran...ne sam v potici ampak tud v rizotki s puranjim mesom. Se mi je zdel najprej bolj cuden recept...ampak tud tja pase pehtran L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ...joj, mislm, da tisto, k jaz ( kadar kuham ) vedno mešam zraven so PROVANSKA ZELIŠČA... cool zadeva Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 živjo meni najljubše začimbe: - sol-poper-čili-curry-sojina omaka(recimo da spada pod začimbe)-ingver-česen-peteršilj-cimet-nageljnove žbice-pehtran.... moram rečt, da sem pristaš začinjenih in pekočih jedi Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 meni tudi kdaj kaka pekoča hrana fuul sede Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ej Žaža! a si delaš tud kake spicy jedi, recimo kitajske al pa indijske? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 joj veš jaz nisem ravno kuharca po duši... ...tko da jaz kuham res v zelo,zelo nujnih primerih, ...drugače pa moj lubi noro dobre jedi kuha...ampak tip res obvlada, mu skos govorim, da bi moral it kam za kuharja....ker dol padeš, ko zadiši iz kuhinje...ko pa probaš. ...kuha pa vse, kar si zmisli..ups...zmislim... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 3x hura za tipe, ki znajo (dobro) kuhat! :hepko: jest še ne živim z mojim (moram rečt , da se vseeno tud on obnese v kuhinji, hvala bogu imava isti okus) ampak doma, tko, da si kar sama skuham kako kitajsko jed, ki jo seveda začinim z vsemi mogočimi začimbami. aja, zenf in kečap sta tud ful ok Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 jap zenf...njami.... aja pa kako slano jed imam tudi zelo , zelo rada... ravno včeraj mi je za kosilo-večerjo naredil ... pečen krompirček (zelo,zelo slan-najm), pa sojine in zelenjavne polpete, vse skupaj pa prelito z lovsko omako z veliko,veliko gobic zraven....njami, pa seveda solata z bučnim oljem...o da dol padeš ...tok dobr.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Čudno...zadnje čase...cimet Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Pri meni je cimet kar stalnica... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 cimet v kavi(včasih mi zapaše kava) in cimetovi piškoti, cimetov čaj, cimet v kuhanem vinu... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.