Skoči na vsebino

Smučanje

Volk K.L.

Recommended Posts

Zdele sem pršu iz dilcanja po Krvavcu. Mater je to dober šport. Mal sem se kaskaderja šu, ampak dobro bo že.

A kdo od vas smuča? Al' smučate sam po Luninem netu x:Dx? Ali je kdo zakleti snow-boarder? Mamicu jim... kalaisavu! So mi skoraj dilce frderbal x:Dx.

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Jaz tudi ne smucam in pripisujem to svoji ribji noti - dobro se pocutim samo, ce nimam nic nataknjenega na nogah... da sem odvisna samo od sebe in svoje gibcnosti...

Pa motijo me vse "okoliscine v zvezi z..."

Nekam se pripeljati, stati v vrsti, guzvati se, placevati, placevati, placevati...

Imeti to in ono opremo... Itd.

Vsec so mi taki sporti, kjer rabim samo sebe.

Stekam pa filing, ki ga moras imeti in ce bi bilo samo to (spuscat se nenehno dol), bi prav z uzitkom to storila...

Mora biti nad filing.... a meni ne odtehta ostalega, kar je treba vzeti v zakup.

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, evo - 3 ribe zapored - ki ne smucamo... ;)))

... Ko pa sem ze to izpostavila, se opomba:

Cesto pa je prav Riba zelo nadarjena za smucanje in podobne sporte - zaradi obcutka za ritem in naravne dinamike - vendar bolj morda Luna v Ribah, ali Mars, kot pa Sonce...

Marsa

Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne smučam.

Bi pa rada znala smučat na vodi. Tam ne rabiš stat v vrsti, se gužvat... (kot pravi Marsa). Pa tudi ne rabiš čakat na sneg... http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif

Tamara

Zdravo !

Jaz moram pa povedat, da sem v soboto po 15 oz. 17-ih letih spet stopila na smuče in je bilo <b></b>SUPER !!JUPI !!

Mislim, da sem kar takoj ujela..v glavnem sem res ful uživala..Pa še gužve ni bilo..

Me pa zanima kaj mislite vi o carving smučkah?

Jaz imam namreč stare Elanovke in ko sem jih nesla na servis pa povoskat mi je reku mojster da so to prave smučke, ko so jih včasih delal za 15 let, danes jih pa delajo za par let..

V glavnem..sem pa v soboto pol še poskusila od prijateljice Fisherhjeve pol-carving in moram priznat, da kakšne res tko hudo bostvene razlike ( o kateri tolk govorijo ) ni bilo..

Kaj mislite..

Komaj čakam da grem spet na dile..jupi.. x:)x x:)x

Lep dan..

Lela

Ja, smučanje.... užitek posebne vrste.

Smučam in to z največjim veseljem že od nekdaj....

Zadnja leta, ko me je pestila bolniška, predvsem "sranje" na kolku in komolcu, nisem šla, ampak lani, čim sem prišla malo k sebi, sem se z mulci dvakrat odpeljala v Avstrijo na enodnevni izlet in se nasmučala... Veliko raje smučam "zunaj" kot pri nas, ker imam potem res nekaj od dneva. Letos pa še nisem in spet razmišljam o kakem dnevu .... Za cel teden še nimam kondicije...

Včasih smo tudi dosti tekli na smučeh, to je tudi čudovito... To se da sedaj početi tudi v Ljubljani.

Izraz polcarving so si izmislili prodajalci za tiste "manj zvite" robove.., s katerimi lahko še delaš kratke zavoje, lahko smučaš še na klasični ali pa carving način. Mislim, da z zelo zvitimi robovi ne moreš hitro vijugati... Imam "polcarving" jih in sem z njimi zelo zadovoljna. Je kar razlika, če smučaš z nagibi...

Dva sinova sta deskarja. No, eden že želi spet občasno na smučke - nisem jih pustila prej na board, dokler niso znali dobro smučat- ne vem zakaj, moja kaprica, vem, da je brez veze..in blazno uživam, ko ju gledam na deski. Ko preštekata na smučke (sedaj carving), pa vozita še neverjetno bolje kot prej- izgleda, da deskanje da svoje- ravnotežje, ritem, nagibi...

Tudi sama sem probala enkrat deskat (beri: 15 minut intenzivne aerobne vadbe...)in mislim, da bi kar šlo. Mora biti užitek, če znaš...

Včasih smo tudi drsali... Ste kdaj drsali (tisti starejši) v hali Tivoli? Se kdaj nostalgično spomnite na tiste čase? Pa na Kokto s čokoladnim likerjem ali Oro z jajčnim? .....

Daisy

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

• 9 months later...

ALPSKO SMUČANJE……SVETOVNI POKAL (M)……..SPORED SEZONE 2003/04

23. 11.: Park City (ZDA), SL

29.-30. 11.: Lake Louis (KAN), SMUK, SG

6.-7. 12.: Vaill (ZDA), SMUK, SG

13.-14. 12.: Val d'Isere (FRA), SMUK,SG

15. 12.: Maddona di Campiglio (ITA), SL

19.-20. 12.: Val Gardena (ITA), SMUK,SG

21.-12. 12.: Alta Badia (ITA), VSL

28. 12.: Bormio (ITA), SMUK

3.-4. 1.: Flachau (AVT), SL, VSL

10.-11. 1.: Chamonix (FRA), SMUK, SL, K

17.-18. 1.: Wengen (SVI), SMUK, SL

27. 1.: Kitzbühel (AVT), SMUK,SL,SG,K

31. 1.-1. 2.: Ga-Pa (NEM), SMUK, SG

7.-8. 2.: Adelboden (SVI), SL, VSL

14.-15. 2.: St. Anton (AVT), SMUK, SL

28.-29. 2.: Kranjska Gora, SL, VSL

6.-7. 3.: Kvitfjell (NOR), SMUK, SG

10.-14. 3.: Sestrieres, finale

Pa čim več odličnih rezultatov in čimmanj ali pa nič poškodb :palec:

lahko, da je xnckrivx , kaj pa vem. mislim, pa da bo kakšen(a) sigurno tam x?x

za stopničke se pa ne bojim preveč...................... puščam pa možnost veselja x;)x

jaz itak vsem privoščim veselje ob stoničkah :onfire:, taka pač sem x:Ix

lep dan xDDx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Kaj je takrat srečanje lunatkov x?x šalim se, no lahko bi pa tudi bilo, ampak malo težje bi se posvečali eden drugemu, še posebej ob kakšnih naših stopničkah....lep dan! xDDx

a se še nikoli niste organizirano kje dobili???

vam je ljubše v ilegali?

:vragec:

• 3 weeks later...

ALPSKO SMUČANJE

SVETOVNI POKAL (M)

ALTA BADIA, veleslalom

Vrstni red po 1. voznji:

1. K. PALANDER FIN 1:13,37

2. B. MILLER ZDA + 0,23

3. F. COVILI FRA 0,41

4. D. SIMONCELLI ITA 0,61

5. C. MAYER AVT 0,82

6. H. SCHILCHEGGER AVT 0,96

7. L. KJUS NOR 0,97

8. H. KNAUSS AVT 1,01

9. A. SCHIFFERER AVT 1,05

10. D. DEFAGO SVI 1,34

11. J. CHENAL FRA 1,43

. S. UOTILA FIN 1,43

13. F. NYBERG SVE 1,47

29. A. GORZA SLO 2,79

47. M. VALENCIC SLO 4,12

54. M. DRAGSIC SLO 6,01

Druga vožnja bo ob 12.45.

• 2 weeks later...
NAm gre letos bolj slabo, ja. No ja, če pomislimo, da so to rezultati v svetovnem merilu, v bistvu niso slabi rezultati, če pa primerjamo dosežke naših smučarjev v Zlatih Slovenskih časih, ki so trajali dolga leta, zdaj je pa nekako drugače, boljši nogometaši in rokometaši, pa slabši smučarji :eek:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...