borism 27. december 2003 Prijavi Deli 27. december 2003 ALPSKO SMUČANJE…..SVETOVNI POKAL (Ž) LIENZ, veleslalom Končni vrstni red: 1. N. HOSP AVT 2:06,24 2. R. GÖTSCHL AVT + 0,65 3. K.-L. CLARK ZDA 0,93 4. M. ERTL NEM 1,22 5. T. POUTIAINEN FIN 1,24 6. M. RIENDA-CONTRERAS SPA 1,37 7. A. FLEMMEN NOR 1,45 8. S. SCHLEPER ZDA 1,48 9. T. MAZE SLO 1,50 10. A. MEISSNITZER AVT 1,52 11. M. DORFMEISTER AVT 1,60 12. N. GIUS ITA 1,79 13. C. MONTILLET FRA 1,92 14. F. AUFDENBLATTEN SVI 2,19 Odstop: Pärson, Karbon, Görgl Lep zimski pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 meni je pa od vsega smučanja najboljše tisto, ko se sama zapodim po zasneženih poljanah navzdol Ja! Čisti užitek! Pol pa se v tebe zaleti en blesavi švabo........enkrat se mi je to zgodlo......hih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 to je guštzdaj je sezona belega užitka Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 "Gušt" je menda užitek, sicer pa pazite na okončine, na 1. mestu svoje, nato pa na druge tudi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 "Gušt" je menda užitek, sicer pa pazite na okončine, na 1. mestu svoje, nato pa na druge tudi "gušt" je res užitek - ta pravi užitek!bomo pazli nase in druge - obljubim!sej verjameš, a ne?! Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Zmeraj vam ni za verjeti, če pa že obljubiš pa verjamem.....privoščim ti uživanje, meni se je že rja nabrala na robnikih, kar naj še počivajo dilce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Mick, korajža velja mal se je pa vseen treba pazit Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 tam na urgenci jim res ni treba delat profita zarad polomljenih kosti.EMŠO naj bi pa nas naredu mal bolj "zadržane" pri izvajanju vragolij Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Smučanje Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 ....sam se moram hitro pohvaliti.....zlomil pa si še nisem nobene kosti ......zvini, vezi.....pa tako . Emšo.....bi nas naj....ja.....bi nas naj ja, bi nas naj ...pa mu ne uspe vedno uno, zvini, pa vezi in te stvari . je pa še bolj zoprno kot kakšen zlom Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Mick...če sem se jaz na stara leta naučila smučat in sem letos smučala...sicer bolj tako tako, ker se nisem upala (smela) naprezati...ampak 4 ure na dan pa sem bila na smučah...in na svežem zraku... (kar me je za naslednje 4 dni položilo v posteljo)... Odsvetovanje športa s strani zdravnika....meni moj rekel...pojdi, če padeš in si ponovno zlomiš to, kar imaš sedaj zašraufano...bomo ponovno operirali in zabili skupaj ... Računati na to, da boš doma ležala in da se ti ne bo nič zgodilo, je brez veze... Veš, da si ranljiva in če boš padala...padaj na desno in ne na levo stran. Sicer pa - se vidiva. Ubogala sem ga...nič se mi ni zgodilo... Mogoče bom pa jutri stopila z mokrim čevljem na marmorne stopnice in padla...in se zlomila... Dečki (Mick) ne ti meni o EMŠOju...Ti lahko pokažem mojega... Za lenobo ne iščimo izgovorov v EMŠO-ju....smo še vsi skupaj mladenči in mladenke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Včasih smučam hitr, včasih pa počas.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Včasih smučam hitr, včasih pa počas.... jure košir, pa Klemen Klemen, pa še kašen Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ODA SNIHU Dej dej snih zej! Jebeš pumlad dej zej snih! Kipn ga en metr zej snih snih snih snih! Moje sneške toje sneške super sanke tralala če ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da Zakua ni snih ciu lit (ciu lit) kua je glup ta svit (ta svit) jest čem bit eskim (eskim) snih na smi bit sam pazim! Moje sneške toje sneške super sanke tralala če ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da Ris ni lipa če ni sniga prid ablak kipn ga če se u pismc kej na rima je zatu ka ni snega Moje sneške toje sneške super sanke tralala če ga manka nam se sanka kuhan vinu nam ga da Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 pr nas pa tko zeloooooo sramežljivo neki belega pada izpod nebaskorej bi človek mislu, da rahlo sneži Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ODA SNIHU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Bravo "naši" na novoletni skakalni turneji Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 so fejst fantje, kr tako naprej Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Pozdravleni vsi, ki radi dilcate (al pa tud ne)... Torej, sem prejšnji teden sprobala svoje nove polkarving smučke.. Dosedaj sem smučala kar še na "klasiki".. (pa bi najraje presedlala nazaj..) Moji občutki po smučanju so bili naslednji .. al še nisem navajena drugih dilc, al si moram malo "tehniko" spremenit... skratka, meni se zdi, da sem s klasiko boljše smučala, z večjim užitkom .. sem se malo bolj "matrala" .. Ne vem, mogoče bo naslednjič boljše... Kakšne so vaše izkušnje ?? In danes dež... le kdaj bo sneg do nižin ?? Obožujem sneg... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 men je na smučah glavno, da uživamuživam pa bolj na carving - u. sploh, če je smučišče dobr spedenano in ne preveč obljudeno pri nas sneži, današnji prvi šport je bil - kidanje snega :xx!: Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 pri nas sneži, današnji prvi šport je bil - kidanje snega :xx!: Haj, potem se pa ti gibaš na "višini".. Ja, jasno da imam tudi jaz rada urejeno smučišče, nič kupov , nič "betona", ki ga ustvarijo borderji z svojim odrsavanjem... To so idealni pogoji , užitki so krasni.., ampak tudi v pogojih celega snega, kupov, .. je treba "znati" ... Ti pa kar kidaj,.. sem ti "fouš"... Še moj komentar na skakalce.. bravo Rok.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 se gibam na uni višini, ki je velikrat meja sneženja do nižin - dobrih 800m ko se bom zmatrala od kidanja, te pa pokličem na pomoč Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Moji občutki po smučanju so bili naslednji .. al še nisem navajena drugih dilc, al si moram malo "tehniko" spremenit... skratka, meni se zdi, da sem s klasiko boljše smučala, z večjim užitkom .. sem se malo bolj "matrala" .. Ne vem, mogoče bo naslednjič boljše... Kakšne so vaše izkušnje ?? Ko se boš navadila, bo smučanje kot pesem. "Dilce" bodo kar same poplesavale v ritmu in dobila boš občutek, kot da smučaš po gladkih valovih. Res, se moraš samo malo nagnit in smučka kar sama zavije.Samo malo vaje je treba ali pa urco "dobrega" učitelja. Pa veliko užitkov ti želim še naprej! Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.