borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Smučarija za svetovni pokal pri nas(K. GORA!)....no saj se vidi, kam je prišla, nobeden se v dveh dneh niti z eno črko ne spomne nanjo obenem, čestitke Benkoviču za osvojeno včerajšnje 5. mesto pri skokih Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Saj nekaj je pa le bilo....Grubelnik 6 in Košir 10. mesto, ob zmagi Norvežana.....sicer pa vprašanje, kdaj bo spet tekma na 29.2. v K. Gori, organizatorji so bili pa res pohvalni za te nenormalne pogoje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Pa res.....odlična tekma za SP v Kranjski Gori ............zaradi zapadlega snega veliki problemi s progo, ki pa je bila z izdatno pomočjo štajercev pripravljena odlično........Grubelnik šesto mesto ......pa saj sem že rekel 1x, da trenutno sam štajerci znamo slalom vozit ....in tudi edini od naših se je uvrstil na zadnjo finalno tekmo. hmmm...edini od shtajerceu....al edini od vseh nashih 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 se dobro, da vas imam, da malo precitam, kaj se je dogajalo danes... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Bravo Benkovič, Peterka in Žonta, ki ste nas dostojno zastopali ta večer v Skandinaviji Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ja, se ga spominjam, ko smo bili še majhni, da je on bil takrat res legenda tu pri nas, da pa je bil bolan, res nisem vedel; srečne skoke v nebesih mu želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Tudi jaz prebiram na Slo TTX in sem bil kar šokiran in obenem žalosten, ker tega dobrega skakalca se pa zelo dobro spominjam, to je bil pa res As med Asi! UMRL BOGDAN NORČIČ!!!!! V noči s sobote na nedeljo je po dolgotrajni hudi bolezni v 51. le- tu umrl legendarni slovenski smu- čarski skakalec Bogdan Norčič. Norčič, rojen 19. septembra 1953, je bil med letoma 1968 in 1982 clan jugoslovanske skakalne repre- zentance, sodeloval je tudi na olimpijskih igrah leta 1976 in 1980, kasneje pa je deloval kot trener. Leta 1977 je v Planici poletel 181 metrov, kar bi bil svetovni re- kord, vendar je podrsal, tako da dosežek ni bil priznan. Skupno je osvojil enajst naslovov državnega prvaka, nazadnje pa je bil dejaven v okviru Slovenskih nordijskih reprezentanc. Žal je to kar velika izguba za naš smučarski šport!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 U super, vidim, da imamo tudi to temo x!x Upam,da je tu kaksen navdusen smucar pa tudi navijac...ker to je pa edini sport poleg tenisa, ki me ne uspava in ga z veseljem gledam ( za razliko od rokometa, nogometa, vaterpola...).Ze odstevam dneve, ko bo prva tekma Sicer pa vedno navijam za nase in Bode Millerja ( ).Pri nas doma smo ze precej v tem, pocasi bo treba kupit nove pancarje, smuci bom mela pa se od lani No...sem odprla temo, na katero zdej noben ne bo se odgovarjal...ampak sem mogla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Michelle , te zafrknem in takoj odgovorim V hiši smo vsi navdušeni smučarju(no, saj imamo proge "pred nosom") in tudi po TV-ju spremljamo tekme...Uf, ti že pregleduješ opremo..počakaj no še malo, da nam prehitro ne prikličeš snega Veliko sreče pri nakupu pancerjev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 to mi je edina uteha ko prvo pripravim sebe in nato svoj mopi za zimo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Michelle , te zafrknem in takoj odgovorim V hiši smo vsi navdušeni smučarju(no, saj imamo proge "pred nosom") in tudi po TV-ju spremljamo tekme...Uf, ti že pregleduješ opremo..počakaj no še malo, da nam prehitro ne prikličeš snega Veliko sreče pri nakupu pancerjevIz kje pa si ti pravzaprav? Drugace se pa sezona na Meltalu zacenja...fotr doma je navdusen nad tem in komaj cakam, da sibamo tja pa hitro si tam...Drugace sem pa jaz cisto zimski clovek. Novembra sem ze cisto naspidirana in v pricakovanju Pancarji...po moje bo Tecnica...uf, drag sport je tole Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ...ker to je pa edini sport poleg tenisa, ki me ne uspava Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Smučanje.....hm.......bom več našisal k se bom naspal; samo sm pa treniral kar nekaj let in ga spremlam, koluikor se da in mi je gooddy, jasno Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Michelle,ja na Moelltalu že smučajo, vidim, da si nestrpna...pa saj sama veš, kako je tam...če je vreme je fantazija, če pa megla, pa sra...Tule imaš link in si lahko pogledaš trenutno stanje:http://www.moelltalergletscher-ski.at/ Trudi: ti se pa le naspi(nočka), saj je do taprave smučarije še kar nekaj časa, bomo že še kakšno rekli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Pri nas je sneg!!! No, samo dva centimetra, ampak za okus prihajajoče zime dovolj. Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Michelle,ja na Moelltalu že smučajo, vidim, da si nestrpna...pa saj sama veš, kako je tam...če je vreme je fantazija, če pa megla, pa sra...Tule imaš link in si lahko pogledaš trenutno stanje:http://www.moelltalergletscher-ski.at/Tenks Sicer pa poznam stran, ampak sem cisto pozabila nanjo. Vem, kako je gor ja. Ce je soncek, kar ne moras odnehati.Upam, da bomo sli kmalu x!x Kaj je ze smucarski sejem? Bojo cenejse sezonske... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 jest pa komaj čakam, da bom spet tekla na smučeh Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 No, pa so odprli sezono z zenskim VS.Nobenih presenecenj :o|o: Anja Pearson je ocitno 1A Vsa cast tudi Janici, ki je res robotek...po taki poskodbi, takoj nazaj v prvi jakostno.Maze ven, Ana 25, kar pa pravzaprav je uspeh, glede na to, iz katerega mesta je startala.Jutri bo zame mnogo bolj zanimivo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Jutri - torej danes bo bolj zanimivo Upam da bo šla Kostelička VUN Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Ne smeš biti tako nevoščljiv, saj jo že dost poškodbe obremenjujejo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 BODE Brez konkurence! o nasih ne bi... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Zivjo! Kolikor sem preletela temo se sicer pogovarjate bolj o tekmovalnem smucanju, mene pa zanimajo vase izkusnje glede smucanja v Avstriji. Rada bi nasla smucisce, ki je visje lege (zaradi pomanjkanja snega, saj so solske pocitnice sele konec februarja) in ni predalec od Slo (ene 200 km bi se prenesli). Gledala sem Osojscico (Gerlitzen) in Mokrine (Nassfeld). V slednjem menda ni nocne smuke?!? Za vsako informacijo vam bom zelo hvalezna! Mini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Poglej tudi za Koralpe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Hvala borism za hiter odgovor Kolikor sem nasla na netu nobena od agencij nima v ponudbi tudi koralp (golice, kot sem ugotovila), tko da... iscem naprej! Mini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.