Skoči na vsebino

Smučanje

Volk K.L.

Recommended Posts

Pa res.....odlična tekma za SP v Kranjski Gori :palec: ............zaradi zapadlega snega veliki problemi s progo, ki pa je bila z izdatno pomočjo štajercev pripravljena odlično........Grubelnik šesto mesto x:)x  :palec: ......pa saj sem že rekel 1x, da trenutno sam štajerci znamo slalom vozit :vragec:  x:Dx ....in tudi edini od naših se je uvrstil na zadnjo finalno tekmo.  x^x

:vragec:

hmmm...edini od shtajerceu....al edini od vseh nashih x:o)x x:Dx

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Tudi jaz prebiram na Slo TTX in sem bil kar šokiran in obenem žalosten, ker tega dobrega skakalca se pa zelo dobro spominjam, to je bil pa res As med Asi!

UMRL BOGDAN NORČIČ!!!!!

V noči s sobote na nedeljo je po

dolgotrajni hudi bolezni v 51. le-

tu umrl legendarni slovenski smu-

čarski skakalec Bogdan Norčič.

Norčič, rojen 19. septembra 1953,

je bil med letoma 1968 in 1982

clan jugoslovanske skakalne repre-

zentance, sodeloval je tudi na

olimpijskih igrah leta 1976 in

1980, kasneje pa je deloval kot

trener.

Leta 1977 je v Planici poletel 181

metrov, kar bi bil svetovni re-

kord, vendar je podrsal, tako da

dosežek ni bil priznan. Skupno je

osvojil enajst naslovov državnega

prvaka, nazadnje pa je bil dejaven

v okviru Slovenskih nordijskih

reprezentanc.

Žal je to kar velika izguba za naš smučarski šport!! :C: :C:

• 6 months later...

U super, vidim, da imamo tudi to temo x!x

Upam,da je tu kaksen navdusen smucar pa tudi navijac...ker to je pa edini sport poleg tenisa, ki me ne uspava in ga z veseljem gledam ( za razliko od rokometa, nogometa, vaterpola...).

Ze odstevam dneve, ko bo prva tekma :2src: :inocent:

Sicer pa vedno navijam za nase in Bode Millerja ( :2src: :inocent: ).

Pri nas doma smo ze precej v tem, pocasi bo treba kupit nove pancarje, smuci bom mela pa se od lani :palec:

No...sem odprla temo, na katero zdej noben ne bo se odgovarjal...ampak sem mogla x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle x:)x , te zafrknem in takoj odgovorim x;)x

V hiši smo vsi navdušeni smučarju(no, saj imamo proge "pred nosom") in tudi po TV-ju spremljamo tekme...Uf, ti že pregleduješ opremo..počakaj no še malo, da nam prehitro ne prikličeš snega x:)x Veliko sreče pri nakupu pancerjev

Michelle x:)x , te zafrknem in takoj odgovorim x;)x

V hiši smo vsi navdušeni smučarju(no, saj imamo proge "pred nosom") in tudi po TV-ju spremljamo tekme...Uf, ti že pregleduješ opremo..počakaj no še malo, da nam prehitro ne prikličeš snega x:)x Veliko sreče pri nakupu pancerjev

Iz kje pa si ti pravzaprav? x;)x

Drugace se pa sezona na Meltalu zacenja...fotr doma je navdusen nad tem in komaj cakam, da sibamo tja :onfire: pa hitro si tam...

Drugace sem pa jaz cisto zimski clovek. Novembra sem ze cisto naspidirana in v pricakovanju x:o)x x:Dx

Pancarji...po moje bo Tecnica...uf, drag sport je tole :sori:

Michelle,ja na Moelltalu že smučajo, vidim, da si nestrpna...pa saj sama veš, kako je tam...če je vreme je fantazija, če pa megla, pa sra...Tule imaš link in si lahko pogledaš trenutno stanje:

http://www.moelltalergletscher-ski.at/

Trudi: ti se pa le naspi(nočka), saj je do taprave smučarije še kar nekaj časa, bomo že še kakšno rekli x:)x

Michelle,ja na Moelltalu že smučajo, vidim, da si nestrpna...pa saj sama veš, kako je tam...če je vreme je fantazija, če pa megla, pa sra...Tule imaš link in si lahko pogledaš trenutno stanje:

http://www.moelltalergletscher-ski.at/

Tenks :2src:

Sicer pa poznam stran, ampak sem cisto pozabila nanjo. Vem, kako je gor ja. Ce je soncek, kar ne moras odnehati.Upam, da bomo sli kmalu x!x

Kaj je ze smucarski sejem? Bojo cenejse sezonske...

No, pa so odprli sezono z zenskim VS.

Nobenih presenecenj :o|o: Anja Pearson je ocitno 1A x;)x Vsa cast tudi Janici, ki je res robotek...po taki poskodbi, takoj nazaj v prvi jakostno.

Maze ven, Ana 25, kar pa pravzaprav je uspeh, glede na to, iz katerega mesta je startala.

Jutri bo zame mnogo bolj zanimivo :hepko: :hepko:

• 4 weeks later...

Zivjo!

Kolikor sem preletela temo se sicer pogovarjate bolj o tekmovalnem smucanju, mene pa zanimajo vase izkusnje glede smucanja v Avstriji. Rada bi nasla smucisce, ki je visje lege (zaradi pomanjkanja snega, saj so solske pocitnice sele konec februarja) in ni predalec od Slo (ene 200 km bi se prenesli). Gledala sem Osojscico (Gerlitzen) in Mokrine (Nassfeld). V slednjem menda ni nocne smuke?!?

Za vsako informacijo vam bom zelo hvalezna!

Mini

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...