Skoči na vsebino

Zamujanje

kodrlajsa

Recommended Posts

Tudi sestenke v sluzbi redno zamudim nekaj minut.. IN TO ZATO, KER MORAM DOKONCATI KAKSEN CLANEK ZA LUNIN FORUM..  x:)x  Hee.. je bolj pomembno pac.. Nepomembno lahko pocaka..

xokx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 98
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Imam uro x^x za 10 minut naprej, samo da ne bi zamujala... x:Dx xrolleyesx xrolleyesx

in uganite, ja,no, skoraj vedno zamudim ene 5 minut, sicer cedalje manj, se trudim, upostevam tudi lunine mrke, pa klimatske razmere, ampak ne, mi ne uspeva. :xx!:

Oh, imam IDEJO. :palec: :palec: x:Dx x:Dx Kaj pa ce dam uro za 15 minut naprej?

Potem mi bo pa gotovo uspelo! x:Dx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

x:Dx Bom dodal eno rdečo zgodbico o zamujanju!

Pred cca 20 leti je bila neka silno pomembna proslava. Zbral se je ves slovenski partijski vrh.

Prvi vseh prvih, Ivan Matija - Maček, je bil pravočasno na proslavi, medtem, ko je France Popit - Jokl zamudil pol ure.

Bili so govori, deklamacije in pevski zbor in podobne stvari, ki pripadajo. Na koncu pa je kot običajno bila veselica.

Pa pride vpraša Maček:

"Jokl, zakaj pa si ti zamudi?"

Jokl odgovori:

"Na cesti je bila gužba."

Pa mu Maček reče:

"Kurac, je bila gužba! Ti si prišel zadnji, da bi bil glavni! Zapomni si, jaz sem glavni!" xokkx

In Jokl je bil čisto tiho, ker se je Mačka zelo bal!

*Osebnost Jokla je taka, da je vedno moralo biti po njegovo in komunisti so govorili, da, če se pogovarjaš z njim, je bilo ravno tko, kot, da bi govoril v steno!

x^x Kljukina roka in :irs: :fiju: sežejo in zaradi tega marsikdo :bomb: :switz: :00: :switz: :bomb:

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Hmmm... Vsi pisete kako ste tocni in kako pridete predcasno na dogovorjeno mesto. Jaz sem bolj nagnjena k zamujanju priznam , saj ne da sem ponosna nase ampak nekako mi rata.....in ko sem brala vase komentarje me je kar malo sram postalo. Saj ne da tako grozno zamujam, ampak sem in tja mi pa uspe. Enkrat meni, drugic drugemu. Ce kdo zamudi ne delam drame iz tega imamo mobilne telefoncke pa se poklicemo prav tako obratno.

Končno ena k ni kronično točna. :8): Nikoli nisem nalašč pozna, pa tudi zamudim nikoli več kot akademskih 15 (razen če gre za res višjo silo), pa tudi dostikrat pokličem ala, gužva na cesti sem na poti, pridem čez 10min. x:Ix

Ljudje, ki težijo zaradi minutke, mi grej na jetra. :palec:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Guest sanjalica
*Osebnost Jokla je taka, da je vedno moralo biti po njegovo in komunisti so govorili, da, če se pogovarjaš z njim, je bilo ravno tko, kot, da bi govoril v steno!

Dvomim, da si ga poznal osebno - in to tako dobro kot jaz - da bi lahko kaj takega napisal.

Mislim, da tvoja izjava v tem primeru ni verodostojna.

Ker jaz poznam tega človeka drugačnega (eni smo enim taki, drugi pa drugačni...odvisno od pričakovanj, a ne?)

Saj se spomniš v šoli - eni profesorji so za ene ful_kul_naj za druge pa so bed_ološ_sranje... Pa govorimo o istih ljudeh...

Ali pa, vprašam sosedovega fantka...katera učiteljica te je imela danes? Pa odgovori...: Tista tečna; moja hčerka pravi za isto učiteljico: Tista najboljša...

Pozicija in pozitivna naravnanost x:Dx

w:Iw Joj, sanjalica, koliko osebno pa ga poznaš? Si mogoče v kakem razmerju? Ali si bila :?:

Res bi rad nekaj več zvedel o tem. :wOOt:

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Guest sanjalica
w:Iw Joj, sanjalica, koliko osebno pa ga poznaš? Si mogoče v kakem razmerju? Ali si bila :?:

Res bi rad nekaj več zvedel o tem. :wOOt:

Bolj kot si misliš (predstavljaš) Kljuka.

Pa naj bo dovolj o tem.

So ljudje, o katerih pač ne govorimo, ker so nam bili "zaupani".

Imajo v življenju drugih nekje neko posebno mesto.

In to spoštujem.

p.s.

Bomo videli, kdo bo koga čakal... :2src:

• 2 years later...

Sovrazim zamujanje!!!

Sama ne zamujam. Sicer je kaksna izjema, ampak meni se to redko zgodi ( se ne spomnem kdaj). Se posebaj na pomembne zadeve, NE ZAMUJAM. Vedno imam rezervo.

Zamujanje ( brezvezno; zaspal sem, bus mi je usel, guzva je bla) je zame nek znak nespostovanja. Moras imet rezervo, ker ob 4 popoldne v Lj najbrz BO GUZVA xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ko sem imel do službe slabih deset kilometrov ali okrog 15 minut vožnje(brzina da te kap x:Dx ) sem zamudil dva do trikrat na teden x^x

Potem sem se preselil.

In se od tam še pol leta vozil v isto službo.

75 (petinsedemdeset) kilometrov. x!x

Prispel se v manj kot eni uri (rekord-50 min.)

IN NITI ENKRAT NISEM ZAMUDIL!! x!x

Čudno a ne? xDDx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Hehe ;) js sem bil zanč neverjetno presenečen ko sem brez kakih posebnih načrtov, pripokal skoz zastoje na Bled točno ob 11.00 kot smo se zmenili hehe :D mi je čist ubitačno :D sicer pa tko kot michelle pravi, zmeri eno dostojno rezervo pa je...

Hihi Alef to je tud ja :D js k sem meu šolo 1,5 km daleč, sem zamudil redno skor vsako jutro, zdej k mam 45km sem točn ko profesor...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Spoštujem ljudi, ki so točni in ne zamujajo......Tudi sama spadam med njih, saj mi je zamujanje nekaj najbolj groznega.....Raje sem na dogovorjenem mestu 10 minut prej in malo počakam, kot da zamudim :xx!: .....Ne,ne, zamujanje ni lastnost na katero bi lahko bil ponosen in tudi opravičila zanj ni,.....razen seveda v primeru višje sile, na katero pa tako in tako nimamo vpliva.... :o|o:
Smisel življenja je največja sreča

Tudi jaz ne maram zamujanja..... če se meni slučajno zgodi, oz. da vidim, da bom zamudila, sporočim tist moment! Se mi pa redko zgodi, razen če je kej življensko resnega, vedno sem prej na domenjenem mestu! x^x
Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...