Skoči na vsebino

Zamujanje

kodrlajsa

Recommended Posts

• Komentarji 98
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>V bistvu nisem nikoli zamujala, dokler se nisem začela družiti z nekom, ki si je vedno vzel ful rezerve. In čakati nekje (ali pa še huje - pojaviti se nekomu na vratih) pol ure pred dogovorjenim časom je prav tako zoprno, kot čakati na zamudnike.

Tako se je moja točnost nekoliko razblinila, vendar vseeno (če ni posredi višja sila) ne zamujam več kot nekaj minut.

To! sovrazim ce kdo pride prej, ker vse pocnem zadnje minute.

Strinjam se tud jaz, da spostovanje in tole...

... vendar sem elasticna in je tud v tem stos, za kaj sploh gre.

na poslovne/resne/pomembne zadeve NE zamujam (al pa ce me oni na kakem kriziscu al pa kar tko kje caka, da se ne more niti usest in to), nikol, ker znam mal carat ce je treba, s casom in vremenom se najbolj, nekak, no ce pa sva zmenjena v disku al pa v ostariji (ki bo itak vec folka se prislo al pa kaj tacga), pa si pac naroc pir, ne kompliciraj, sam ce sem na doloceno uro zmenjena, tud tu navadno ne zamujam al pa ne vec kot par minut.

ce sem pa sam tko zmenjena, okol 22h al pa kaj tacga, znam pa prit tud 2 uri kasnej.

sam oni se itak ze zabava in se nisva na tesno in tko zmenila.

tko da obstajajo zmenki in 'zmenki' in *zmenki* in zmenki in Zmenki.

xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem navajena na zadnje minute. Še na zmenek ponavadi ne pridem pravi čas. V jutranjih urah pa vedno zamujam. V šolo pridem skoraj vedno kakih 10min prepozno z izgovori: gužva na cesti, budilka ni zvonila, zobozdravnik... Ne morem iz svoje kože xDDx
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

• 1 year later...
zamujanje = točnost, če je zamuda do 5 min

kodrlajsa

se strinjam...tam do 10min še zdržim...

ma kar je več...grrrr.. xrolleyesx

js sm točna in to pričakujem tudi od drugega....

:palec:

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

Guest mačona
:switz: bogi on....kr nared mu pridigo..te čist podpiram x^x :palec: xcivx

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Devica.

mam Sonce u Devici, ne Luno, pa ne težim folku, ki zamuja, ker tut sama zamujam, včasih zarad tega se tudi kaki kolesarji skor zaletijo, folk se mi mora pač umikat s poti, k pač laufam in se trudim prit čim prej, sam če ne gre ne gre, jebat ga, saj mamo vsi tisoč malenkosti in opravkov, zato pa ne težim, ker razumem. x:)x

Jz sem vedno točna,kaj točna še prej pridem kot bi blo treba..Ma ,nikol ne zamudim,res nikol..Pa full me razjezi,če kdo zamudi na zmenek,pa da prej ne pokliče in pove,da bo mal pozen ali kaj podobnega.....5 minut počakam,pa grem in telefon ugasnem.Mislim,haloo...Je pa treba met nek odnos do ljudi,a ni tako??? xrolleyesx x^x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona
meni pa itak nikol ni dolgčas, tko da lahk čakam tut pol ure ali več, k si ziher najdem kako zaposlitev, neki kar pritegne mojo pozornost ... pol se pa spomnim, da bi lahk z osebkom blo kaj narobe .. x:Dx

om priznam, da zamujam tud jest - vcasih. Zlo redko se mi pa zdi, da sem tocna v ljubljani..... Ker lovim zadnje minute kdaj morm pa zares it od doma, da bom pravi cas v Dravljah al pa kje.,..... Ja no priznam x:Ix Aja pa vedno sporocim, ko vidm da nam cist tocna, da bom mal zamudla, da zamujam....

Drugac pa rajs vidm da clovk zamudi 10 min al pa kej, k pa da mi pride 10 min prej na vrata zvonit in tezit, da je cas za odhod :xx!:

Kar se pa resnih sestankov tice, to pa nikol ne zamujam.,..... mi je pa fotr ene parkrat "pridigo" glede tega naredu in se mi je cist usidral v spomin, tko da ne pridem prej (ker ce je recimo razgovor za sluzbo, si bo mogu moj bodoci :) nadrejeni spreminjat plane, ker sem jest prej prsla - in tega nocmo, ce bom pa zamujala bo pa on zgublov cas ker bo caku mene, in pol spet nau naredu tistga kar bi mogu..... kar pa ni ql) Tko da, v tem primeru pa res ne zamujam!!!!!

Uspeh je drznim zagotovljen!

Guest mačona
Tisti, ki sovražijo zamujanje, so pikolovski, posesivni in obsedeni z nadzorom.

torej sem jebiveter, radodarnež in anarhist. x:Dx

Prav zdaj zamujam x:Dx na delo hah, hec saj delam ampak na pol ker še mal sanjam *zeh*

Drugače REDNO zamujam, tut kadar se odločim da NE BOM zamudila, VEDNO zamudim :xx!: mah v keremkoli primeru zamudim, včasih se odpravim tolk prej da sploh ni možnosti da bi zamudila in še zmeri zamudim vsaj 5 minut, redkokdaj več kot 15 ampak takrat je problem gužve na cesti xrolleyesx ja čist nisem kul kar se tega tiče. Prijatli so se že navadli da me "naročijo" 5-10 minut predno pridejo, tako potem lahko jst počakam če se mi ponesreči bit točna xsrcx

Aja, kadar koga čakam nisem tečna če ni to dlje od 20 minut. Ampak to ne iz tega da nebi bla potrpežljiva ampak samo zaradi tega ker FUULLLL ne maram bit sama, ne vem kam bi se dala in čist bedno se počutim če hodim sama ta čas po trgovinah. Tako da imam najraje kak park ali klopco da se vsedem in zabluzim ob pogledu na mimoidoči folk x:Ix no pozimi pač tega ne moreš ane x:Dx

x!x AJA!!! Pri 7 minutah zamude (ker skos pogledujem na uro) mi že full bad rata ker zamujam, pol se pa 3 min odločam če bi sporočila al bi bla optimist da bom v tem času že tam in ko je enkrat čist brezupno že potem sms-am, ponavadi v stilu "Sem že na poti, tam bom v X minutah" ali pa "Gužva je, sem že pri X kraju... bom kmalu tam" itd x:)x

Mimogrede, v zadnjih letih sem se popravila kar se zamujanja tiče *ponosna* če bom odpilila tkole vsake 3 leta par minut bom začela na stara leta še točno prihajat x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ma ja sej vem xrolleyesx ti si pa zato ker ne počakaš do 16. minute x:px x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Zamujanje :inocent: .....to je moja stalnica.

V šolo sem prišla vedno zadnje minute, v službo pa tudi..ali pa še kakšno minuto čez.

Kadar se pa s kom menim, da kam gremo, pa skoraj vedno zamujam vsaj 5 min....

Če pa ni nuja, pa lohka zamujam tud pol ure..

Ampak, kaj morem, zmeraj mislim, da imam dovolj časa..pol se pa ne izteče vedno :sori:

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

• 6 months later...

jst stalno/kronično zamujam :sori:

ura meni pač ni gospodar x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Sovražim zamujanje :xx!:

Vedno se trudim biti točen, če pa slučajno ne gre, kličem in sporočim. pa še opravičujem se potem x:Ix

Če kam zamujam znam biti hudo tečen in slabe volje xnckrivx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Jst vedno zamujam na glasbeno, tko da je učitlca že kr jezna ... :) Ena moja prijatlca pa vedno zamuja, k ji gre vse tko bol na izi. Kaj mormo
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

jej......nisem ravno fan zamujanja....zato tudi potrpežljivo pričakujem točnost od drugih. ok, enkrat dvakrat pride kaj vmes....desetič pa me že nervira! xzobkox kar tudi povem, probam nežno.. x;)x
............pssssssssssst.....just relax with me..:)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...