pokowc 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 Zlo me zanima kaj vas moti pri vstopu v ta prostor ; kaj je tisto kar vas privlači; njihov design, still..prijaznost oblečenih natakarc..Vas motijo zakajeni prostori, ki niso pravilno zračeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 Motijo nas zakajeni prostori, sitne kelnerce, pa draga pijača. Privlačijo nas lepe natikarice pa udobje. Pa dobra muzka Uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 Jaz praviloma ne grem v gostilno, kjer ima reklamo za UNION :xx!: Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2003 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2003 ja to ja, zakajeni prostori, pa še to bi povedu; da vse tiste finte s klimami,ki so lažno naštelane tut je za prijavit; nevem al šparajo z w al pa vedno k pridem tam nekje pravjo, da čakajo na servis :xx!: ja tut zlo zamorjene kelnarce obstajajo tk, da ti še dan uničjo lahko; vse se že ne smejejo; tudi prjazne ne morjo bit vselej; pol pa ti še nehote ponudijo počen kozarc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 obchasni smradki iz sekreta... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2003 Prijavi Deli 15. februar 2003 Mene tudi wc-ji najbolj iritirajo. :|||Lahko prenasam se tako shtalo (zakajeno etc.)... ce pa je wc svinjski - me ne vidijo vec tam...To se mi najbolj frzmaga.Ja - pa smrad iz wc-ja k mizi, ce dobis lahko samo tako - na tem nezalezelem in nehvaleznem placu. Motijo me tudi tecni ksihti in pocasnost kelnaric/jev... Predvsem pa neprijaznost in SITA sem navelicanosti! Pejt domov, ce ti kaj ne pase! Ful jih je zeljnih in potrebnih sluzbe - a dobil pa si jo ti, ki si (ocitno) najbolj nakladal, kaj vse bos! Potem pa se tule vleces z navelicanim obrazom! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. februar 2003 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2003 ja, ja vse to.....lahko poveste sanitarnim oglednikom wcji so pa res zbirališče amonijaka :xx!: P°k0w< Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kira 19. februar 2003 Prijavi Deli 19. februar 2003 neverjetno, da nam vsem gredo v nos in to posteno, zakajene gostilne. Kot vem pred casom smo se vsi kadili in pili, bili vazici in se na misel nam ni prislo, da bi nas dim motil. Vidim, da se mocno spreminjamo in, da so kadilci na temni listi nezazelenci in, ce se ne bodo odvadili cigarete med prsti in med ustnicami, jih bo pogoltnila trema pred nami nekadilci.. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. februar 2003 Prijavi Deli 20. februar 2003 hehedanashnja (pravzaprav vcherajshnja) izkushnjane morsh verjet.... :xx!:slavna in preslavna gostilna NAROBEvino?........za en moshki spolni organpredjed?.........za pol moshkega spolnega organashnicl?.........takistosolata?........za pol zhenskega spolnega organa (zato k jo sploh ni prnesu)lastnik?......nich vech oninovi lastnik?.........hehe.....shipac (ceu moshki spolni organ, pa she zhenski zram) skratka,che bi se zhe na prvem zmenku radi znebil fanta al pa puncePRIPOROCHAM Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. februar 2003 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2003 težko razumljiva ponudba menija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 mamo sicer tud temo Gostilne, kje se lohk dobr je, pa naj bo tole posebej, se vcas prav skor 'razjezim' ob kaksni cvetki, slampariji, svinjariji in podobnem... pa naj bo to tle. *ker se na tem podrocju zadeve lahko hitro zamenjajo, spremenijo, poslabsajo in izboljsajo, bodite pozorni na datume (*kdaj smo kako gostilno hvalili ali kritizirali), zazeleno pa je 'osvezevanje' mnenj, tako pozitivnih kot negativnih, bodisi da jih tud zdaj potrjujemo, bodisi da jih morda negiramo (morda se je zamenjal lastnik, kuhar in podobno) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 smrad po postanem, ne prenesem tudi tega, da mi vse smrdi, ko grem ven iz gostilne, od las do plašča :xx!: , od WC-jih sploh nima smisla kakšno reči, pa lenost me moti in neizkoriščen plac. beznice :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 U gostiln mora bt dobra zizasta kelnarca, pa pijače tolk, da tud nmav z mize teče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.