Skoči na vsebino

Gostilne

Recommended Posts

ja to ja, zakajeni prostori, pa še to bi povedu; da vse tiste finte s klimami,ki so lažno naštelane tut je za prijavit; nevem al šparajo z w al pa vedno k pridem tam nekje pravjo, da čakajo na servis :xx!: ja tut zlo zamorjene kelnarce obstajajo tk, da ti še dan uničjo lahko; vse se že ne smejejo; tudi prjazne ne morjo bit vselej; pol pa ti še nehote ponudijo počen kozarc :C:
Deli na socialnih omrežjih

Mene tudi wc-ji najbolj iritirajo. :|||

Lahko prenasam se tako shtalo (zakajeno etc.)... ce pa je wc svinjski - me ne vidijo vec tam...

To se mi najbolj frzmaga.

Ja - pa smrad iz wc-ja k mizi, ce dobis lahko samo tako - na tem nezalezelem in nehvaleznem placu.

Motijo me tudi tecni ksihti in pocasnost kelnaric/jev... Predvsem pa neprijaznost in SITA sem navelicanosti! Pejt domov, ce ti kaj ne pase! Ful jih je zeljnih in potrebnih sluzbe - a dobil pa si jo ti, ki si (ocitno) najbolj nakladal, kaj vse bos! Potem pa se tule vleces z navelicanim obrazom! :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

neverjetno, da nam vsem gredo v nos in to posteno, zakajene gostilne. Kot vem pred casom smo se vsi kadili in pili, bili vazici in se na misel nam ni prislo, da bi nas dim motil. Vidim, da se mocno spreminjamo in, da so kadilci na temni listi nezazelenci in, ce se ne bodo odvadili cigarete med prsti in med ustnicami, jih bo pogoltnila trema pred nami nekadilci.. x?x :xx!:

hehe

danashnja (pravzaprav vcherajshnja) izkushnja

ne morsh verjet.... :xx!:

slavna in preslavna gostilna NAROBE

vino?........za en moshki spolni organ

predjed?.........za pol moshkega spolnega organa

shnicl?.........takisto

solata?........za pol zhenskega spolnega organa (zato k jo sploh ni prnesu)

lastnik?......nich vech oni

novi lastnik?.........hehe.....shipac (ceu moshki spolni organ, pa she zhenski zram)

skratka,

che bi se zhe na prvem zmenku radi znebil fanta al pa punce

PRIPOROCHAM

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 2 years later...

mamo sicer tud temo Gostilne, kje se lohk dobr je, pa naj bo tole posebej, se vcas prav skor 'razjezim' ob kaksni cvetki, slampariji, svinjariji in podobnem...

pa naj bo to tle. :palec:

*

ker se na tem podrocju zadeve lahko hitro zamenjajo, spremenijo, poslabsajo in izboljsajo, bodite pozorni na datume (*kdaj smo kako gostilno hvalili ali kritizirali), zazeleno pa je 'osvezevanje' mnenj, tako pozitivnih kot negativnih, bodisi da jih tud zdaj potrjujemo, bodisi da jih morda negiramo (morda se je zamenjal lastnik, kuhar in podobno)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
smrad po postanem, ne prenesem tudi tega, da mi vse smrdi, ko grem ven iz gostilne, od las do plašča :xx!: :o|o: , od WC-jih sploh nima smisla kakšno reči, pa lenost me moti in neizkoriščen plac. beznice :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...