Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 res je, saj... saj gre nekak v to smer, itak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 "POGOSTO BI SE SRAMOVALI SVOJIH DOBRIH DEL,ČE BI LJUDJE POZNALI VSE MOTIVE ,KI SO PRI TEM DELOVALI" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Hej Ljudje Kmalu bom imel slabo vest, da nagovarjam ljudi, naj pošljejo kakšen tolar za pomoč prizadetim v tsunamiju čez spletno stran. Menim pa, da lahko na zadevo gledamo tudi drugače. Tisti, ki od svojega denarja DA nekaj težko prisluženega denarja - - morda se je težko odločil, na koncu pa je le dal. Je v tistem trenutku prav gotovo dobro mislil, na ljudi, ki ta denar potrebujejo in s tem dal tudi duhovno podporo ljudem, ki pomoč potrebujejo. To je pa moj pogled. Pa čeprav da "samo" 230 SIT in mu od tega Mobitel požre še nadaljnjih 30 SIT. Lep pozdrav vsem, Vojko! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hej Ljudje Kmalu bom imel slabo vest, da nagovarjam ljudi, naj pošljejo kakšen tolar za pomoč prizadetim v tsunamiju čez spletno stran.Menim pa, da lahko na zadevo gledamo tudi drugače.Tisti, ki od svojega denarja DA nekaj težko prisluženega denarja -- morda se je težko odločil, na koncu pa je le dal. Je v tistem trenutku prav gotovo dobro mislil, na ljudi, ki ta denar potrebujejo in s tem dal tudi duhovno podporo ljudem, ki pomoč potrebujejo. To je pa moj pogled. Pa čeprav da "samo" 230 SIT in mu od tega Mobitel požre še nadaljnjih 30 SIT.Lep pozdrav vsem, Vojko! Tudi jaz podpiram tvojo akcijo-ni bilo tako mišljeno vendar napisal sem misel ,ki je pa žal prokleto resssnična.Pa še to !Danes na POP TV je predstavnica mobitela povedala da se je zbralo 6,3 mio sit na račun sms in da se je mobitel vsega zaslužka odpovedal.-MORMO VERJETI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Izgubljen: lepo prosim piši v črni barvi. Pa četudi si ultra levo usmerjen. Mi, ki smo bolj v letih, imamo težave z očmi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izgubljen: lepo prosim piši v črni barvi. Pa četudi si ultra levo usmerjen. Mi, ki smo bolj v letih, imamo težave z očmi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Tema se je začela s finančno afero v RK..no, zdaj smo dočakali epilog... :xx!: M.Jelenič je bil oproščen...ker mu niso mogli dokazati...da je namerno oškodoval RK... Opozorili so le na hudo malomarnost...vendar to v tem kontekstu ni kaznivo... verjetno bo kak pravnik znal bolje od mene pojasniti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ja, sem ze jaz hotla napisat!! halooo!!! Saj to ni res!! In tip ima faco se pritozit in zahtevat ne vem kaj, prasec, ko se je okoriscal s temle, s tujo nesreco pravzaprav, ej take govedarje pa... hmm, grrr.. Ja in seveda - nova vlada ocitno zelo uspesno hendla korupcijo - onemu Ruparju tudi 'niso mogli nic dokazati', ma daj! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 O Ruparju se je veliko govorilo. Nekoliko poznam tudi drugo plat in vem, da mu je bilo marsikaj nameščeno. Saj je pacek - itak, vendar ni vse, kar se piše in kar se je pisalo, res. Nenazadnje je bila tudi Ruparjeva osmrtnica objavljena v njihovem lokalnem časopisu (naročnik neznan), on pa še vedno brca... O RK pa tole - nikoli več prostovoljnih donacij v to institucijo. Vsaj zase vem, da ne bom donirala.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 ja, Marsa, tako, kot si rekla, prasec.. :xx!: ..namest da bi bil srečen, ker se je izmazal.. ..si zdaj še upa tožiti... x!x Možno, da tut pri Ruparju ni blo vse ok...samo to, zaradi česar pa je zdaj oprpščen pa smrdi... ko je izgubil zasebno tožbo...je iz občinskega proračuna plačal stroške... x!x ...zdaj pa je oproščen, ker ni mogel vedeti, da tega ne sme... halooo... Doslej je izgubil na vseh instancah...ko je nova vlada pa dobil na vrhovnem... :xx!: :xx!: ...mogoče zgolj slučaj....smrdi pa do neba.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Iz občinskega proračuna je črpal zato, ker ni bil tožen zasebno kot Pavel Rupar, temveč kot funkcionar, ki ni pravilno razpolagal z denarjem, oz. je sredstva namenil tistemu, s čimer se LDS nis trinjal. Možna pa je najbrž tidi drugačna interpretacija. Načeloma pa je večina tožb prišla s strani LDS pristašev. Toliko jaz vem, pisalo pa se je, to vem, drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 To pa ni res... Pavel Rupar je sprožil ZASEBNO tožbo proti tržiškemu občinskemu svetniku Jožku Kuhlju, češ, da ga je ta obrekoval... V tožbi je bil Kuhelj oproščen...problem je nastal, ko je bilo treba plačati stroške v višini 558.185 sit.ti stroški so bili naloženi ZASEBNEMU tožniku P.Ruparju...ki pa jih ej poravnal iz občinskega proračuna. V obrazložitvi sodišča piše...."Vprašanje pravne zmote je individualno vprašanje pri konkretnem obtožencu.Župan Rupar, ki ni pravnik, po poklicu je elektrotehnik, tako specifičnega pravnega vprašanja, kot je izplačilo stroškov zasebne tožbe, sam s svojim znanjem ni mogel razrešiti".... Ta sodba lahko pomeni že vnaprejšnjo oprostitev vseh, ki so na položajih, saj je jasno, da vsi en morejo imeti pravnega, finančnega in kar je tega, znanja. Prof.dr.Damjan korošec, zaposlen na katedri za kazensko pravo v lj...je izjavil... "pri osebah, ki so funkcionarji in imajo dostop do svetovalcev, ki so pravni strokovnjaki, si ej zelo težko predstavljati kazenskopravno opravičljivo pravno zmoto." prevedimo tole na naš vsakdan...in se zamislimo...zelo hitro bomo obsojeni za kakšno zadevo...tudi, če nismo pravni strokovnjaki...ker velja...TUDI STORILEC, KI NI VEDEL; DA RAVNA PROTIPRAVNO, JE KRIV.... samo to velja samo za nas...običajneže... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 (popravljeno) :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Jelenič, Rupar Kam vse to pelje? Tole me spominja na nek angleški zakon, ki je bil sprejet v prejšnjem letu. Angleži težijo k temu, da so čisto vsi zaščiteni in da niso kratene pravice. Torej zakon gre nekako tako... Če vlomilec vlomi v hišo in se mu medtem kaj zgodi, se spotakne in se poškoduje, lahko toži lastnika hiše, zaradi poškodbe.Absolutno aboten zakon ampak uveljavljen!Tako nekako se mi zdi, da gredo stvari tudi pri nas. Yes my ass, ni vedel :xx!: Vmes je še Astra postnila* ....a ko je treba sebe zaščitit znajo pa vse, takrat pa tudi slučajno niso nevedni. :xx!: :xx!: :xx!: GRAVŽI!!!! Popravljeno 11. januar 2005 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Tumach... x!x :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> V obrazložitvi sodišča piše...."Vprašanje pravne zmote je individualno vprašanje pri konkretnem obtožencu.Župan Rupar, ki ni pravnik, po poklicu je elektrotehnik, tako specifičnega pravnega vprašanja, kot je izplačilo stroškov zasebne tožbe, sam s svojim znanjem ni mogel razrešiti".... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaksno je vase mnenje o aferi Rdeci kriz in kaksen je vas odnos sicer do humanitarnih organizacij?Ali jim zaupate (verjamete v cistost njihove misije) oz. ali ste jim zaupali do zdaj (npr. konkretno Rdecemu krizu)? Moje mnenje ja tako, kar se tiče teh ORG. !! Ni večjih mafijašev !! Verjamite, če bi vse države, ki so bile prizadete tega tsunamija dobile ta denar, ki je bil "njim" namenjen...danes bi tam bli vsi gospodje !! Michael Schumaher je sam prispeval 10 mil. evrov ! ( Legenda ) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 a bi mi kdo v treh stavkih opisal, kaj je bilo z RK?in kdaj? koliko casa nazaj...? vsi so proti, jaz bi samo rada vedela, zakaj...afera kaka?vidim, da se je slo za denar, seveda, ampak kaj tocno se je zgodilo?samo na hitro pliz, da vem, za kaj se gre... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa ni res... Pavel Rupar je sprožil ZASEBNO tožbo proti tržiškemu občinskemu svetniku Jožku Kuhlju, češ, da ga je ta obrekoval... Astra Ups, to pa ni ta tožba, za katero jaz vem. Jaz vem za dve drugi... Kakorkoli, vsi so packi :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 kaj je bilo z RK? 3 stavke prosim... me ni bilo v sloveniji, po moje, ker nic ne vem Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Tinka, kolikor se spomnim....šlo je za manipulacijo z denarjem iz fonda RK. Mislim, da so si vodilni delili kredite. Ne spomnim se točno, ali je šlo za zelo nizke obresti ali so celo bili brezobrestni.No, okrog tega v glavnem. Mogoče ima Astra več info.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ja, po mojem brezobrestne, posojali so ful casha enim prijateljskim firmam al nekaj tacga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 :xx!: ne mores verjet...svetovni RK, ali slivenska vlada bi jih moral zapret kot organizacijo. nevrednezi.za odstavit vse, kompletno. potem zacet z novimi ljudmi in jih nadzirat.predvidevam, da je to bilo tako...? si ne upam niti vprasat...najbrz so se vedno vsi tam. ali kaj podobnega. hvala za info, pupe! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 RK je posojal denar raznim podjetjem medtem tudi znani odvetniški firmi, ki seveda ni vrnila posojenega denarja. Pa ne samo ta odvetniška firma, tudi ostala podjetja ne. Naj povem, da ta odvetniška firma ne tolče ravno kake revščine, so zelo znani, pisarne so pa opremljene v stilu **boli glava**. Denar, ki je bil namenjen reševanju perečih problemov posameznika (vsaj predvidevam, da so ljudje nakazovali svoj denar v ta namen). Nevedni, takratni direktor Jelavič, je pa ta isti denar posojal podjetjem. Ok....mogoče so ga pa res potrebovali, ampak potem se gre najbrž na banko in ne na RK, če si podjetje. G. Jelavič je imel poleg vseh bonitet še okoli 1.5 mio tolarjev Netto plače, če me spomin ne vara. Računovodkinja pa poleg plače okoli 700 tisočakov še dodatek za žemljice Predvidevam, da ji ni zneslo s to plačo kupiti vsak dan 2 žemlje za malico, jaz bi ji dala še bon za topel obrok, škoda ker se ni obrnila name. Da o denarju za Posočje ne bi spet. Ki so ga oplemenitili nekje v Gani, pa je tam poniknil. Ljudje, ki so bili takrat oškodovani pa danes vračajo kredite za svoje hiše, ki so jih popravljali. Le kje je pa to? Moja država, prasica, da je ni, kar se tega tiče! :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Predvsem je treba vedeti, da RK ne sme posojati denarja... Denar je direktor posodil med drugim tudi firmi človeka, ki je bil v upravnem odboru RK-ja... Denar ni bil nikoli vrnjen.. :xx!: direktor odstavljen...zdaj pa oproščen, ker RK ne opravlja gospodarske dejavnosti..in torej po tem zakonu ni mogel biti obsojen... gospodarsko dejavnost je RK sicer opravljal, vendar za to ni bil registriran... mučke pač... :xx!: In najboljše pri vsem tem...direktor, ki ej bil odstavljen...zdaj toži RK....ker je bil odstavljen ne po svoji krivdi...in zahteva odpravnino... za bruhat... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 ....in jo bo najbrž tudi dobil! Ne najbrž, zagotovo jo bo dosegel! Ampak ali je resnično upravičen do te **nagrade** glede, da je izredno slabo gospodaril z denarjm, ki ga je RK zaupala vesoljna Slovenija. Je možno, da bo nekdo na **dokazano** nevednost, kljub slabemu gospodarjenju, za to prejel še nagrado nekaj 10 miljonov tolarjev. Pozivam vse, da darujejo RK, da bodo lahko izplačali nevednega, ubogega Mirka :xx!: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.