principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 nova odkritja doživljamo kot čudeže , ko pa postanejo del vsakdana :xx!: , jih ne opažamo več... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hm....mogoče nam lih to manjka - da bi znali vedno gledati s svežim duhom - tudi reči ki smo jih ponovili že tisočkrat..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 saj vsako stvar tut če je ponovljena ni ista torej nič ni ponovljivega...ha ha vedno je drugače... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 to itak....sam večina mislim da se tega niti ne zaveda....žal... in pol vse postane monotona rutina Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to itak....sam večina mislim da se tega niti ne zaveda....žal... in pol vse postane monotona rutina jaz se ne štejem med večino... večina je jata ali pa čreda pa menda se ja ne šteješ mednje Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 sam se ne......ne vem pa kako je dejansko stanje - moram se še mal naštelat, ni še vse tko kt bi moral bit Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam se ne......ne vem pa kako je dejansko stanje - moram se še mal naštelat, ni še vse tko kt bi moral bit ma ka tebi šraufi manjkajo k se skoz neki štelaš pa gloncaš... x;)xpa pucaš.... sori za "slovenjščino" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ma meni manjka polovica vseh delov včasih....... zato pa je vse tko čudno bo že bolš - sam rezervne moram najt, pa ne vem kje sm jih založu.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 vama je tema mal iz rok ushla zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ma kje - a niso to modre misli - o koleščkih, zobnikih in na splošno mehaniki v glavi? Men se zdi čist pametno (zato k mi pol delov manjka ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma kje - a niso to modre misli - o koleščkih, zobnikih in na splošno mehaniki v glavi? Men se zdi čist pametno (zato k mi pol delov manjka ) se vidi....po postih zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 smrk........no vsaj nekdo ki me razume......... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Moje današnje misli: Biti srečen = sprejeti svet tak, kot je. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 sej to je edini pogoj za srečno življenje Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 MOČ "Za vse, kar je vredno imeti, se je vredno potruditi z vso močjo." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ko imamo vse, kar smo si želeli, je samo še nekaj,kar si želimo, in tisto nekaj je največkrat vse, kar si želimo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 vse oblike življenja se podrejajo določenemu redu, ki uravnava obstoj in medsebojne odnose vsega ustvarjenega.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Sodoben človek je svoboden suženj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sodoben človek je svoboden suženj. samo če ima slabe navade Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kere pa so slabe in kere niso? pa svoboden suženj - sej kaj pa to pomen? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kere pa so slabe in kere niso? pa svoboden suženj - sej kaj pa to pomen? svoboden suzhenj pomen neki podobnkga, kot upor suzhnjev na barbadosu....k so se po uporu prostovoljno vrnil k gospodarjem zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 aha, thnx.....kdaj pa je to blo? Zgodovina ni moja najboljša stran Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, thnx.....kdaj pa je to blo? Zgodovina ni moja najboljša stran zdele si me pa najdu... bemu....mislm, de tam nekje konc 18. stoletja....skratka ful pozn....che tko vzamesh zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 vseen dobr da veš to....... js sm že skor pozabu svoj rojstni datum (sicer sm bil prisoten, ampak ga vem samo zato k so mi ga povedali) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 mash pa res srecho sam pomisl, de brez datuma rojstva sploh neb vedu, kaj si po horoRskopu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.