Skoči na vsebino

Življenjske modre misli

Master

Recommended Posts

ma meni manjka polovica vseh delov včasih....... zato pa je vse tko čudno x:Dx x:Dx x:Dx x:)x bo že bolš - sam rezervne moram najt, pa ne vem kje sm jih založu.... xbendx xsmx :opica:
cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ma kje - a niso to modre misli  - o koleščkih, zobnikih in na splošno mehaniki v glavi? Men se zdi čist pametno (zato k mi pol delov manjka x:Dx ) x:)x  x;)x

:vragec:

se vidi....po postih x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>kere pa so slabe in kere niso? x:Dx  pa svoboden suženj - sej kaj pa to pomen?

svoboden suzhenj pomen neki podobnkga, kot upor suzhnjev na barbadosu....k so se po uporu prostovoljno vrnil k gospodarjem

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>aha, thnx.....kdaj pa je to blo? Zgodovina ni moja najboljša stran x:Dx

zdele si me pa najdu... x:Dx

bemu....mislm, de tam nekje konc 18. stoletja....skratka ful pozn....che tko vzamesh

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...