BINGA-BONGA 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Vse dobre in slabe stvari nimajo meja! (moj) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Modre misli o ženski lepoti: Postavna, lepa ženska je kot balzam za oči,le dobra in prijazna pa srce nam osvoji. Dragulj je lepa ženska, ki vsak ga gleda rad,le dobra in prijazna pa pravi je zaklad. Zakaj moškim največ do žensk le je lepih?Ker moških neumnih je več kakor slepih. Lepi ženski je dovoljeno prav vse,tudi da naduta in neumna je. Ženstvenost, lepota in sijaj očesaredkokdaj odvisni so le od telesa. Kadar notranje lepote si ženska ne razvije,lepoti vnanji mnogo točk okolica odbije Z lepoto, ki umetno je ustvarjena,oseba negotova je obdarjena Povprečni ženski, ki gojila misli bo prijazne,čas lepšal bo poteze, jih naredil bolj opazne.Hudobnim lepoticam pa razbrazdal bo obraz -na starost bo iz gub odseval njihov zlobni jaz. Za lep zunanji videz veliko naredišz uporabo šmink, parfuma, laka, pudra, krem...Notranjosti polepšati pa ne moreš s tem,zato čez čas razkrinkanje Ega doživiš. (iz knjige MODROSTI ZBRANE IZ VERZOV STKANE) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimrnost daritelja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Nekaj misli o MODI IN OBLAČENJU(iz "MODROSTI ZBRANE IZ VERZOV STKANE") *Mini krilo nikdar ne bo prišlo iz mode,ker nezrele fante privlači in gospode *Zakaj obupne cunje mladina si izbira Ker avtoriteti staršev z njimi se upira *Modo oblikujejo karizmatični ljudje,ki le po svojih lastnih zakonih se ravnajo.Ljudje brez domišljije posnemati le znajo -po tujih modnih smernicah se vsi ravnajo le *Začetnik zadnjih modnih krikov često je nekdo,ki mu je moda figo mar, pa oblači se slabo *Zakaj tako pomembno je, ravnati se po modi Ker po obleki le dandanes se človeka sodi *Zakaj se moški v uniformah nam privlačni zdijo Ker uniforme sevajo moč, vpliv in energijo *Lepota, ki odraža se v make upu, silikonu,je znamenje, da notranja lepota je v zatonu *Kjer moda med večje vrednote sodi,resnične vrednote tam niso v modi :xx!: *Le bedak si z modo vrednost bo povečevalin tako dohodek kar na sebi shranjeval *Ženska, pri kateri obleko občuduješ z "uj",marsikdaj zasluži si pod obleko modno "fuj" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sarika 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 OH,REALNA JE. JE EDINA REALNA STVAR. BOLEČINA. TOREJ IMENUJMO RESNICO KOT MOŽJE. ROJENI SMO ZA VESELJE, DA VESELJE NEMARA POSTANE BOLEČINA. ROJENI SMO ZA UPANJE, DA UPANJE NEMARA POSTANE BOLEČINA. ROJENI SMO ZA LJUBEZEN, DA LJUBEZEN NEMARA POSTANE BOLEČINA. ROJENI SMO ZA BOLEČINO, DA BOLEČINA NEMARA POSTANE ŠE BOLJ BOLEČINA, IN IZ TEGA NEIZČRPNEGA VELETOKA NEMARA DAJEMO BOLEČINO DRUGIM KOT TO, KAR NAS NAJPREJ DOLOČA. Sarika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 KDOR IŠČE CILJ, BO OSTAL PRAZEN, KO GA BO DOSEGEL, KDOR PA NAJDE POT, BO CILJ VEDNO NOSIL V SEBI.(knjiga POT: Nejc Zaplotnik-alpinist) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Modrosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimrnost daritelja. Lep pregovor, toda dandanes se zdijo majhne usluge taaaaaaaakoooooooo majhne, da jih prijatelji sploh ne porajtajo vec, ves! Veliki ljudje se ne opravicujejo, se nimajo za kaj, kajti preden bi hoteli kaj slabega narediti prej dobro premislijo in se premislijo, (moj) drzec se pregovora: Ne naredi nekomu tistega kar ti ne bi rad, da bi se tebi zgodilo!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 BOLEČINA "Samo sorodna bolečina nam izvabi solze in vsakdo pravzaprav joče zaradi sebe." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 BOLEČINA "Samo sorodna bolečina nam izvabi solze in vsakdo pravzaprav joče zaradi sebe." ...tako je, ja.... pridna .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ...tako je, ja.... pridna .... ti tudi bejba lepa mila Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 *Kdor veliko bere, mu prej uspe prilestina višjo raven razumevanja, zavesti.A ko iste knjige ponovno spet prebira,v njih znanje, ki ga prvič zgrešil je, odstira.Ko še to dokončno uspe mu osvojiti,na še višjo raven mu z njim uspeva priti *Moder človek se uči od vsakogar in vseh,predsodke in prepričanja pušča ob straneh.Moder človek je pogumen, kadar se boriz lastnimi napakami in pomanjkljivostmi *Največ bere človek, ki že znanje obvladuje,ki knjiga za osebno rast mu ga posreduje,nič pa tisti, ki mu tega znanja primanjkuje,a ga mnogo bolj kot vneti bralec potrebuje *Razmišljati pomeni, ves čas odgovore iskatina vprašanja, ki sam sebi si prisiljen jih dajati.Zato je važno, da le prava vprašanja si zastavljaš,saj usodo s pravimi odgovori upravljaš (Ljuba Žerovc - "MODROSTI ZBRANE IZ VERZOV STKANE") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Nekateri se ucijo kako drevo raste, drugi (jaz) pa ga vidijo rasti! (moj) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 So rekli včasih, da čuješ travo rast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moonriver 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Življenje je podobno olimpijskim igram: nekateri trgujejo, drugi gledajo, tretji se borijo. Pitagora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Filozof je rekel, mislim torej sem, torej to pomeni tudi to: kar misliš (v srcu), to si in kar si, to tudi delaj, in iz tega pa dobiš spet drug pregovor; kar delaš, delaj vedno s srcem Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 So rekli včasih, da čuješ travo rast Ja, bi se skor rekl! Ko sem sla na pregled uses, mi je dr. rekel, da slisim cez 2 zidova! Pa je res, s cutili ves! Ta dar pa mi je dala mati narava, kajti veliko otrostva sem prezivela v gozdu, moji sorodniki stanujejo na Rozniku, jaz pa sem stanovala v Rozni dolini - torej, cele dneve smo letali gor in dol, od sole do vrha, pa spet do mene .... pa na Glinco se kopat .... joj, kaksno veselje.Potem pa je uciteljica biologije razlagala, kako drevo raste. Jaz sem sedela ob oknu in sem ga videla rasti, ona pa je cisto nekaj drugega govorila! Potem pa sem tukaj na forumu nekaj pisala, pa me je ena nekaj nadmudrila, ces da je ona za te stvari strokovnjak. Nisem rekla, da jaz sem, toda se kar dosti se spoznam na to stvar. Pa sem potem z leti delala primerjave in videla, da lahko nekatere cloveske kakakteristike kar sam najdes, da ti ni treba niti knjig citati, se posebno pa, ker sem bila vedno obkrozena z mucki, pa sem jim morala tudi misli citat, oni pa meni, jasno. Pa tudi pri sportu moras nasprotniku misli citat, ce hoces zmagati, ne! Nekateri se ucijo kako drevo raste, drugi (jaz) pa ga vidijo rasti! ..... noc .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Binga, tudi tebi pravim , da je zdrava sol za pemetne, ne za bogate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Binga, tudi tebi pravim , da je zdrava sol za pemetne, ne za bogate Sm ti puvedala u Fotkah3, kuko je stvar! Jest sm u TS, ke nej sou dubim? K pa pridm u LJ je pa sestra nima na zalogi 100 kg, d bi mi jo dala, ne! Knigo bom pa zdej puzim precitala, ne! Zdej pa grem slogat naprej, mam tolk velik! ... noc... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Najkrajša linija med dvema točkama ni nujno prava linija. / Einstein/ tako ko recejo da bližnjice niso samo bližje ampak tud bolj strme... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Vsaka BLIZNJICA je DALJISNICA! (moj) To sem veckrat ugotovila! Grem z Roznika, sneg do neba. Bratranec mi rece, naj grem kar po bliznjici in stopam v snezne luknje od njegovih stopinj. Cesta pa je bila spluzena. Po cesti imas pol ure, po bliznjici pa 4 minute. Joooooj, kaksna krajsnca nek! Sm se valila pu snegu, lukne gluboke pu pou metra, k sm nogo vn putegnla, sm mela ceu skorn samga frisnga snega. Usa sm bla cist premocena! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 sreča je radost srca ,radost je sreča duše... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Vsak trenutek, ki ga zapravite s tem, da ovirate druge ali se obremenjujete z njihovimi uspehi, je stran vržen čas. Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 lepo te je spet videti Modrec **** Ni vse izgubljeno, kadar gre kaj narobe... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astralis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Dvakrat povedati. - Dobro je, da neko stvar takoj izrazimo dvakrat ter ji damo desno in levo nogo. Resnica sicer lahko stoji na eni nogi; z obema pa bo hodila in šla naokrog. --- NIETZSCHE Citiraj Ne smeš si dovoliti, da ti življenje - zaradi cilja - spolzi skoz prste; temveč moraš požeti sadove vseh svojih letnih časov. F.N. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.