borism 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ena skupina ljudi dela,ampak ne misli,a druga skupina misli,ampak ne dela! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 SUZHNJI NAJ SLUZHIJOA. Crowlei svetuje: sluzhite natodu! Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Za človeka obstajajo samo trije dogodki: roditi se,živeti in umreti.Ne občuti,ko se rodi,na smrt se muči,a živeti pozablja. Hehe, ne zame so obstajajo pa le trije dogodki... Ljubiti Ljubiti Ljubiti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 NAJVECHJI JUNAK VRZHE PUSHKO V KORUZO,DA SE POTEM GOLOROK BIJE DALJE.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Pomembno je umreti mlad,čim kasneje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 prava darila ne gredo iz rok v roke ,temveč iz srca v srce---to so rože živjenja: ljubezen,odpuščanje,dobrota,iskrenost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Pomembno je umreti mlad,čim kasneje... Hehe, to sem si od vedno želel, čeprav jaz bi rad umru star, zelo star, ker vem po kakšni poti stopam in me blazno zanima kakšen bom čez 60 kaj 60, 80 let, če me prej ne bo pobralo bom takrat končno lahko rekel, kaj v stilu, sedaj pa nekaj vem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Iz učbenika za biologijo.... Življenje je samoohranitev živega bitja... Simpl, ane... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Ne kako dolgo, kako kvalitetno je življenje, to je pomembno! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Prava Melodija zmanjšuje bolečine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Po očetovi strani pokojni dedek, je bil veteran španske državljanske vojne prvoborec v BIH, po vojni so ga hoteli deportirati na Goli Otok, ker se ni strinjal s komunisti. Ko je oče odhajal v vojsko prav v času Praške pomladi, mu je dedek rekel, da nikoli, nikoli, ne gre v vojno, če ima le možnost da pobegne iz vojske, naj pobegne. Naj ne tvega svojega življenja za tuje bogate riti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Spremeni pogled in spremenil se ti bo svet !!!!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 rešuj svoje sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Kaj ti pomeni prekrasno čelo,če za njim ni možganov... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aspera 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 »Naj vam pride cesta nasproti. Naj vam veter vedno piha v hrbet. Naj sonce toplo sije na vaš obraz, naj dež mehko pada na vaša polja, in dokler se ponovno ne snidemo…naj vas Bog nežno drži v svoji dlani.« Star irski blagoslov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Fajn tole, Aspera! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 ..če ste depresivni ,vam veselje do življenja lahko povrne že košček čokolade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
indija 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 "Tam daleč pod soncem so moja največja hrepenenja. Ne morem jih doseči, toda lahko se ozrem gor in vidim njihovo lepoto, verujem vanje in poskušam slediti, kamor me vodijo."Louisa May Alcott Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2003 Prijavi Deli 14. oktober 2003 Včasih je vsak dvorec imel svojega klovna. Danes vsak klovn hoče svoj dvor! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Dobri nameni tlakujejo pot proti peklu.... star čebelji pregovor Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 Ne joči ker je mimo, ampak se veseli, da se je zgodilo !!!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2003 Prijavi Deli 15. oktober 2003 PO TOCHI ZVONITI JE PREPOZNO PRED NJO PA TUDI NE ZALEZHE KAJ DOSTI Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Ne morem vam povedati formule za uspeh, lahko pa vam povem formulo za poraz: poskušajte zadovoljiti vsakogar. Herbert Bayard Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Zatisni oči,to kar sedaj vidiš je tvoje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 V življenju obstajata pravzaprav le dve hudi preizkušnji: da ne dobimo tistega, kar si brezpogojno želimo, in, da dobimo tisto, kar si želimo.Anthony de Mello Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.