Melodie 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Pametnejši odneha (vemo na koga konkretno to leti) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pametnejši odneha (vemo na koga konkretno to leti) zdej bo pa nehu.....sam de bo pametnejshi izpadu (ampak izpasti....ima tudi drugoten pomen ) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Tisti, ki bo odnehal, ne bo izpadel (ne pametnejši in ne iz fajta) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tisti, ki bo odnehal, ne bo izpadel (ne pametnejši in ne iz fajta) pametnejshi tko al tko ne more bit fajtala se bova pa itaq....dokler mu jermenou iz hrbta ne zrezhem zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Življenje je dvojnik, ki me spremlja. Nisem jaz sam življenje, jaz samo imam življenje. Vedno sem v razdalji do njega, vedno koraka ob meni kot nekak moj drugi jaz, ki pa ni istoveten z menoj. Življenje je pojav, ki je v meni in ob meni, je nekaj, kar je močnejše in nerazumljivo ob meni. A. Trstenjak Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 PRVI SIMPTOM AIDSA JE BOLECINA V RITI IN VROCA SAPA ZA VRATOM Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 zadnji stadij pa odpadanje chrk iz nagrobnika zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Življenje je kot basen: ni važno, kako dolgo je, ampak koliko je vredno. SENEKA Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Nika, loh razložiš pomen besede "vredno"? Js bi raj reku - ni važna dolžina življenja, ampak kvaliteta.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 bodi najboljši primer, ne pa glavni igralec... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Kdor si želi dobro, je kot tisti, ki dela dobro. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ( Tone Pavček) Iz sonetov za sina Pravijo imeti.Jaz pravim: imeti rad.Govorijo:uspeti.Jaz: ne umreti mlad. Živeti in preživeti.Kakor jeder brstič,ki mora zoretiza vse in za nič. Ni glavnouspeti.Bolj slavnoje ravno živeti in biti rabna kov v verigi rodov. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Kdo trdi, da življenje nima smisla, ko pa vedno obstaja možnost, da človeka, ki ga ljubimo, osrečimo in da v tej sreči poiščemo hrano zase. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 tole zadnje mi je všeč...in še nekej od moje mame dons dobila je sveže čisto...takole.... Življenje nas tepe....poškodba zaradi katere je lahko rana odprta ali pa je le ta tiho krvavenje duše....navzven lahko dajemo vtis,da ni nič narobe. v seb a trpio..umiramo........večina med nami nas pa pozna,te temne nevihtne dneve,ko se počutimo tako zelo majhne in krhke...in prestrašene,kot da bi se ob enem preprostem vprašanju KAKO SI? razbili na miljon koščkov in planili v krčevit jok....Takrat bodimo prijazni do samega see.....ko se nam to zgodi...... je prva naša dolžnost,da z LJUBEZNIJO DO SAMEGA SEBE DOKAŽEMO CELOVITOST.Da s seboj ravnamo kot z dojenčkom.....da si kupimo nekaj malega, drobnega za svoje vesleje..pa čeprav je to le samo sladoled..Če hočeš enkrat biti srečen,urediti vse...MORAš lepše ravnati s samim seboj...VESOLJE ti bo prskočilo na pomoč..... ja vse to so življenjske modrosti moje zlate mame....RADA JO IMAM!!!))**** Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Hologram stvarstva je zapisan v duši človeka.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 kwa je to hologram? bjonda sory.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa je to hologram? bjonda sory.... to je tvoj zapis od rojstva do smrti črnolaska sorči.... ČBR Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 ahaaaaaaaaa ja no..če ne razumem prašam a ne...ma me ni prav neč sram...res nisem vedla..no zdej vem....Thenks bejba....... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 NAŠA NAJVEČJA VELIČINA NI V TEM, DA NIKOLI NE PADEMO, TEMVEČ, DA SE VSAKOKRAT, KO PADEMO, POBEREMO................ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Nikoli ne misli,da si sam,ko nikoga ni...Nikoli ne misli,da si sam,ko čakaš nekoga,ki ga ne bo.....Vedno vedi.....da s tabo je NEKDO!))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 če kdaj zajoče ti oko,če prizadene globoko te nekdoče kdaj zadrhti ti duša,če ni nikogar,da te posluša...če kdaj zaihtiš v snu...POKLIČ ME vedno sem tu:!!!)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>če kdaj zajoče ti oko,če prizadene globoko te nekdoče kdaj zadrhti ti duša,če ni nikogar,da te posluša...če kdaj zaihtiš v snu...POKLIČ ME vedno sem tu:!!!)))) bom nočko hvala ker SI... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> bom nočko hvala ker SI... enako Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 največja modrost je preoblikovati negativne občutke v pozitivne xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 joj, če to znaš, bi pršu na par učnih ur.......mam še par malenkosti za dodelat Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.