lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ne obstoja dobro in ne slabo,le misel stori stvari takšne: Ste opazili, da to kar je v vlaku gneča, postane v baru vzdušje? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ....hehe, "moja" lia Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne obstoja dobro in ne slabo,le misel stori Tega stavka se tako zelo dobro spomnem v anglescini, ga je rekel moj najlubsi pisatelj Williamček There is nothing either good or bad but thinking makes it soW. Shakespeare Ne vem, zakaj mi je tako ostal v spoominu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 vidva sta pa res čudna, to je misel iz De Melloja pa mi je tak k prirasla..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 .......je pa v tvoji glavi ostala Al pri srcu, no...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Cudna, ampak prisrcna? Vsaj to mi dej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ljubka, nežna, elegantna, očesu prijazna, simpatična kok dobim popusta pri pravnih nasvetih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 nekoc, ko diplomiram, dobis se kaj zastonj matr sem prodana dusa, vse za lepo besedo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Če boš odvetnica boš propadla. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Preteklost je tekla za manoin me ujela.Lepo sem jo sprejela.Veliko je govorila,a ko sem jo nežno pobožala,je obnemela! xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Absurdno je deliti ljudi na dobre in slabe.Lahko so le zanimivi ali pa dolgočasni. Oscar Wilde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Lepa misel Ko sem študiral, sem umiral od želje, da se čim prej zaposlim, ko sem se zaposlil, sem umiral od želje, da si čimprej ustvarim družino, ko sem si ustvaril družino, sem umiral od želje, da čimprej spravim otroke do kruha, ko sem spravil otroke do kruha, sem umiral od želje, da se čimprej upokojim in sedaj ko umiram, sem ugotovil, da sem pozabil živeti! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja kurc...zhveu sm pa le(magna purga) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Značaj "Plemenitega duha po plemenitih delih se spozna, kajti človeka nič tako ne izda, kot njegovo vedenje." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Značaj "Plemenitega duha po plemenitih delih se spozna, kajti človeka nič tako ne izda, kot njegovo vedenje." ... dovoli, da te dopolnim še z verzi: O tem kaj človek v bistvu je,ni treba govoriti x!x V dejanjih bistvo kaže se,kjer se ne da ga skriti x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Zavedanje, da smo, se osmisli v razmišljanju, zakaj smo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zavedanje, da smo, se osmisli v razmišljanju, zakaj smo. Ta, ki najde smisel, naleti na paradoks;Ko več ga ne zanimajo nogomet in boks,mercedes, vila, na Havaje potovanje,za skrivno ljubico razkošno stanovanje, socialni status in v podjetju položaj,ko brez obžalovanja vse to potisne vkraj,ko teh stvari navzočnost še celo ga moti -samodejno zdaj mu prihajajo naproti x!x x!x x!x Misli so iz knjige:"Modrosti zbrane iz verzov stkane" x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 "V življenju je mnogo nalog, ki so neizogibne; od nas je odvisno, ali jih bomo opravili vedro ali godrnjaje." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofka7 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Življenski "Zacel sem z dieto, nehal sem kaditi in piti, omejil sem sex, zacel sem se ukvarjati tudi s sportom.V 14 dneh sem izgubil dva tedna!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Preteklost in prihodnost sta tatova časa. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Bolje ispasti glup nego sa brzog voza Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 danes mi gre skoz po glavi tole - ko nekaj izgubiš drugo pridobiš - lahko pa komu povem tud tkole - včasih s kakšno pridobitvijo nastane tudi velika izguba...sej ni treba razumet, malce glasno razglabljam in se pobiram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 mah, tipi Če jih ne bi blo, bi bil svet poln srečnih in debelih žensk! Ampak... ...nekoga je treba imeti rad... Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 za svoj 3.333 post še ena lepa misel LASKANJE"Človeško bitje potrebuje laskanje, sicer ne postane, kar mu je usojeno, niti ne v svojih očeh." (3 je moja srečna številka) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Verjetno je ta že bil (ne da se mi brat vsega).Ta misel se mi zdi najbolj pomembna od vseh in sm jo še malo po svoje predelal: ...ti si nekaj posebnega drugačnega.Si edinstven v tem morju.Zato nikakor ne ubogaj drugih ko te poiskušajo spremeniti....jih poslušaj in se jim zahvali za nasvet....vendar vedi da moraš zmeraj poslušati svoj občutek in BITI to kar SI ne glede na DRUGE.Ker če te drugi ne sprejmejo takega kot si potem niso tvoji prijatli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.