kapica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Od nekega indijanskega poglavarja: Ne zanima me, s čim se preživljaš.Hočem vedeti, po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati oizpolnitvi svojega srečnega hrepenenja.Ne zanima me, koliko si star.Hočem vedeti, ali boš tvegal, da te bodo imeli za norega na ljubezen, sanje, na pustolovščino, ki se ji pravi biti živ.Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo luno.Hočem vedeti, ali si se dotaknil središča svoje bolesti aliso te doživeta izdajstva odprla ali pa si postal stisnjenin zaprt iz strahu pred novim trpljenjem. Hočem vedeti, ali se znaš družiti z bolečino, mojo ali tvojo lastno, ne da bi jo želeli skriti, ublažiti ali odpraviti. Hočem vedeti, ali znaš živeti z radostjo, mojo ali tvojo lastno;ali znaš razposajeno plesati in dovoliti, da te zanos preplavi do konic prstov na rokah in na nogah, ne da bi naju opominjal, da morava biti previdna, realistična, ali da se morava zavedati omejenosti človeškega bivanja.Ne zanima me, ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična.Hočem vedeti, ali si sposoben nekoga razočarati, da bi ostal zvest sebi;ali znaš prenesti, da si obtožen izdajstva, ali si sposoben ohraniti zvestobo lastni duši. Hočem vedeti, ali znaš biti zvest in torej zaupanja vreden. Hočem vedeti, ali znaš videti lepoto, čeprav ni vsak dan dražestna in ali znaš napajati svoje življenje z Božjo prisotnostjo. Hočem vedeti, ali znaš živeti z neuspehom, tvojim in mojim, pa kljub temu stopiti na jezerski breg in zavpiti srebrnemu mesecu "Da!".Ne zanima me, kje živiš ali koliko denarja imaš.Hočem vedeti, ali si sposoben vstati po moči, polni bridkosti in brezupa,pobiti in do konca zlomljen in postoriti vse potrebno zaotroke. Ne zanima me, kdo si ali kako si se znašel tukaj.Hočem vedeti, ali boš stal z menoj sredi ognja,ne da bi se odmaknil. Ne zanima me, kje ali kaj ali pri kom si se učil.Hočem vedeti, kaj te podpira od znotraj, ko vse drugoodpade. Hočem vedeti, ali znaš biti sam s seboj; in ali ti resničnougaja družba, ki si jo izbiraš v trenutkih praznine. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Današnja Kerševanova misel: KDOR OBUPASVOJO ŽIVLJENJE SPREMENI V USODOS KATERO SE SPRIJAZNI!!!!!! Glave gor, pa veselo naprej! Vse lepoNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 hja, nadvse modra misel za tiste, ki jo znajo razumet a jaz je ne znam...a mi jo mal razložiš, v čem se ločita samozavest in ego, še posebej pa, v čem si nasprotujeta?hvala za odgovor Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Pomoje ima samozavest samo zdravo mero ega not!Eni pa ne premorejo te zdrave mere ege pa imajo full nizko samozavest pa vrtoglav ego, kar je totalno mimo udarjena kombinacija, tavajo med "zelo bogim" in "oh in sploh najboljšim" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Živeti je nevarno. Vsako življenje se konča s smrtjo. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Živim eno, edino, svoje življenje. Vsa življenja, ki so bila in bodo, niso in ne bodo moja življenja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Japonski mojster zena:»Ne išči resnice, le zavrzi svoje nadzore oziroma teorije.« Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Vse pride k tistemu, ki zna čakati. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ne izgubljajmo niti besed niti misli o tem, kar je minilo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ne izgubljajmo niti besed niti misli o tem, kar je minilo. HKS Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 MODRE MISLI O HUJŠANJU Kadar le po hrani ti želodec hrepeni,za to željo skriva se občutek nemoči Če svoje bolečine ne boš mogel izživeti,zaradi volčje lakote še moral boš trpeti Ko skušnjava te premaga, je dejanje kratko,a obžalovanje dolgo in nikoli sladko Če pri hranjenju enako vedno boš ravnal,tudi rezultat enak bo še naprej ostal Če občutja svoja zdravil boš s prehrano,doseči vitek stas pač ne bo ti dano Če užitek si privoščiš zdaj,te na koncu bo čakala bolečina.Rajši bolečini prednost daj,pa na koncu te čakala bo dobrina Čute treba je vzgojiti, da zahtevali ne bodostvari, ki rušijo tvoj mir, zdravje, varnost in svobodo Davek na užitke je obžalovanje,ki kasneje plačati ga moraš zanje Če se lotiš hujšanja, z njim prični ta hip!Nikoli ne prenesi ga na naslednji dan,sicer še naprej okrogel boš kot ščip,in po telesu vitkem boš hrepenel zaman (iz knjige "Modrosti zbrane iz verzov stkane") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Zakaj bi rojevali, ce rojevamo samo nesrecne? (Fridrik Nice) KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 *Žalostni smo, kadar ciljev ne dosežemo Ta občutek pa v resnici služi kot signal,naj na strategijo staro se ne vežemo,naj nova strategija vzbudi uspehov val *Če samo za ceno odvisnosti dobimonekaj, česar najbolj na svetu si želimo,bo bolje, če namesto izpolnitve željeodločimo za pot se, ki v svobodo pelje *Kakšna je med sanjami in cilji razlika Morda se uresničijo v prihodnosti kdaj sanje,a za dosego ciljev so potrebni čas, trud, znanje,vera vase, vztrajnosti zaloga velika (Ljuba Žerovc) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fairy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 (popravljeno) Vedno obstaja košček vesolja, ki ga lahko popravite:To ste vi sami. Gabriel Honorè MarcelKdor je zavisten, dokazuje ,da je manj vreden. Gaj Plinij Tisti ki se ukvarjajo z majhnimi rečmi,postanejo nesposobni za velike. François de La Rochefoncauld Popravljeno 23. oktober 2005 -> Fairy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Prebudimo v sebi željo po življenju in tisoč želja bo živelo z nami. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ko bos razumel, bos velik! (moj) KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Čim dalj neguj notranjega otroka v sebi (moj) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Bolje je biti sam, kot pa sam z nekom! (moj) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 mam še boljšga: Bolje biti pijan v družbi, kot pa trezen sam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 PRINCIPESKA!Sem premisljevala in premisljevala in ugotovila, da ne bom vec pisala misli. Zakaj? Zato, ker je bolje, da izdava obe eno knjizico (denar imam) vse lepo napiseva in nariseva, CE NE BO PA K'KSN DRUG TO LEPO USE PUKRADU in izdau knjizico misli, ciiiiiisto njegovih, ves!!! Danes ponoci je bilo 100 obiskovalcev, torej, ljudje jasno citajo in potem si pa tut kej prepisejo! Da ne govorim o vicih!Jaz + ti bova originalni, drugi bodo pa sluzil na najin (pa tudi drugi pisejo tukaj notri svoje stvari) racun .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 mam še boljšga:Bolje biti pijan v družbi, kot pa trezen sam Ta zame ne velja! Se nikoli nisem bila pijana, enkrat sem res za rojstni dan popila 2 dcl serija pri sosedih, mi se je tooooooolk use vrtel, d sm mislna, d bom kr crklna. Sama sem pa tudi raje: dobim novo prijateljico, oni mi zacne opravljati eno, ki je sploh ne poznam. Ko ji recem, da me ne zanima, se uzali.... me res ne. Ce je kaj smesnega, ok, ce ne..... Borism a men? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Borism a men? Aha, tebi BINGA-BONGA , saj si super Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Aha, tebi BINGA-BONGA , saj si super HVALA, se ti pa vid, d nisi zivcna oseba! Ves zakaj, zato ker pred spremembami vremena tuki napadajo k kumarji, nc jim nocs, pa te kr grizejo. Pol me pa najbl nervera, k se drogiranci skup dajo, zaljo, unicujejo use kr je lepga, ta normalni pa se zaradi uvidevnosti ne branijo.... jaz pa vedno mam pouhn , za k'ksne so tut tiste ud dreka dobre, ne ahahahaaaaa.....Teb pa tole poklanam Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 HVALA, se ti pa vid, d nisi zivcna oseba! Ves zakaj, zato ker pred spremembami vremena tuki napadajo k kumarji, nc jim nocs, pa te kr grizejo. Pol me pa najbl nervera, k se drogiranci skup dajo, zaljo, unicujejo use kr je lepga, ta normalni pa se zaradi uvidevnosti ne branijo.... jaz pa vedno mam pouhn , za k'ksne so tut tiste ud dreka dobre, ne ahahahaaaaa.....Teb pa tole poklanam Od kod pa oddajaš, a si v tropskem pasu, po mojem imaš sladko kri... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.