santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Bral sem nekje, da je ljubezen prvo poglavje velike knjige o nehvaležnosti. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Čudno, kako prazen je svet, če manjka le ena oseba.... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Carlos Castaneda Tuhtaj in si delaj skrbi, preden se za kaj odločiš. Ko pa se enkrat odločiš, pojdi lepo po svoji poti in se ne moti s skrbmi in pomisleki - še milijon drugih odločitev je pred tabo... Tako dela bojevnik. Carlos Castaneda Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 najboljše stvari so tiste, na katere moramo čakati Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 For you DruidkaČe bi prej vedela, da brez tebe ne morem živeti, da polepšaš moj dan, poživiš moje telo in skratka vse. Ko zaslišim tvoje ime mi srce poskoči moj ego jogurt. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 For you DruidkaČe bi prej vedela, da brez tebe ne morem živeti, da polepšaš moj dan, poživiš moje telo in skratka vse. Ko zaslišim tvoje ime mi srce poskoči moj ego jogurt. en sam trenutek zadoŠČa,da premagamo neskonČno razdaljo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 "Everything you can imagine is real." Pablo Picasso Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Če si sklenil, da nekaj zmoreš - potem imaš zagotovo prav. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Sreča - to je biti z naravo, jo gledati in z njo govoriti. L. N. TOLSTOJ Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Če misliš, da ti je bog obrnil hrbet je pomota... Samo lula. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Preveč sam sem na svetu in ne dovolj sam,da bi naredil vsak trenutek svet.Predroban sem na tem svetu in ne droban dovolj,da bi legel predte kakor stvar,modra in molčeča.Rad bi svojo voljo in rad bi preprosto bils svojo voljoko se nameri delovati,in v tihih, včasih skoraj nepremičnih časih, ko se nekaj bliža,bi rad bil s tistimi, ki poznajo skrivnosti ,ali pa sam.(Rilke) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Če nekega dne začutiš, da moraš jokati... pokliči me! ne obljubljam ti, da te bom spravila v smeh, toda lahko jočem s teboj! Če nekega dne želiš zbežati, ne boj se... pokliči me! ne obljubljam ti, da te bom ustavila, toda lahko bežim s teboj! Če nekega dne ne želiš slišati nikogar... pokliči me! obljubljam ti, da bom s teboj in da bom molčala! toda, če nekega dne pokličeš... in ti ne odgovorim... pohiti k meni, morda te potrebujem! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Če nekega dne začutiš, da moraš jokati... pokliči me! ne obljubljam ti, da te bom spravila v smeh, toda lahko jočem s teboj! Če nekega dne želiš zbežati, ne boj se... pokliči me! ne obljubljam ti, da te bom ustavila, toda lahko bežim steboj! Če nekega dne, ne želiš slišati nikogar... pokliči me! obljubljam ti, da bom s teboj in da bom molčala! toda, če nekega dne pokličeš... in ti ne odgovorim... pohiti k meni, morda te potrebujem! Ta je res lepa ! Človek je pogosto samo zato dober, ker nima priložnosti biti hudoben. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Ta je res lepa ! bodi srečen in vzrok se bo že našel. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Živi polno - tukaj in zdaj - življenje ni vaja. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Kdor bi rad imel nekaj, česar še nikoli ni imel, bo moral storiti nekaj, česar še nikoli ni storil. Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ne išči nekoga, ki je popoln.ljubi nekoga, ki ni in ganaredi popolnega s svojo ljubeznijo. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 nasmehni se, nekdo te ima rad. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Za srečo je nujno potrebno, da si brez nekaterih stvari, ki si jih želiš. (Russel) Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Za srečo je nujno potrebno, da si brez nekaterih stvari, ki si jih želiš. (Russel)Brez katerih????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Brez katerih????? No, saj jaz sem srečna.....ampak želim si svoj grad..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 No, saj jaz sem srečna.....ampak želim si svoj grad..... Grad v oblakih..... bi bil dovolj... ali si želiš... kamnitega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ni pomembno,kako dolgo smo živeli z omejitvami.Če stopimo v temno sobo in prižgemo luč, ni pomembno ali je bila soba v temi en dan,en teden ali desettisoč let-prižgemo luč in je razsvetljena.ko se zavemo svoje sposobnosti za ljubezen in srečo... je luč prižgana. s.salzberg Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Grad v oblakih..... bi bil dovolj... ali si želiš... kamnitega? A lahko oboje...... *********************************Smisel življenja je največja sreča........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 A lahko oboje...... *********************************Smisel življenja je največja sreča........ Ne, imaš na izbiro... pa se odloči... You cant always get what you wana....(by kotaleči se kamni) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.