pjotra 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Svojo krono nosim v srcu, ne na glavi;ni pokrita z diamanti in je nevidna: pravim ji zadovoljstvo.To je krona, ki je bila kraljem redkokdaj dana. SHAKESPEARE Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Če je pot do uspeha zaprta, uporabi obvoz! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Življenje je zakomplicirano toliko,kot si ga sam zakompliciraš,veš kot si bremena naložiš,težje je.Res pa je,da ti vsak nov dannudi možnosti za nove zmage,življenje pa je prekratko,da bi se živciral zaradi malenkosti,s tem samo škodiš samemu sebi! Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 najboljse ne prihaja samo. prihaja v druzbi vsega. tagore Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Tončka mi je dvakrat rekla: "Odgovor leži pred vami." Hmmm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 nikoli ti ni dana želja, ne da bi ti bila dana moč, da jo uresničiš. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 meni tončka rekla:izid je odvisen samo od vas. pa ja. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Tončkin odgovorNova ljubezenska romanca je neizbežna. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 pa ko bi jo imela še zase Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 thanks kdaj je že polna luna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 tole je rekla: Tončkin odgovorNaj vas videz ne zavede. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Tončkin odgovorRešitev ste že našli, samo da je še ne vidite. nič druga noče povedati Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 bom vprašala še enkrat zate... odgovor: Vse je v redu. Ma hvala, ej. Sem bil prejle spet pri njej, pa mi pravi: "Dovolite, da se zgodi." Ne bo lahko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Are you soul mates with someone? If your heart says "yes" but your head isn't sure, don't worry. This is one of those questions that logic can't handle.To sm tud jst že razmišlu... recimo, da se noro zaljubš v nekoga in potem greš računat razne horoskope in astrološke karte in vprašaš vedeževalko in vsi ti govorijo, da ful nista za skp, ampak zaljubljena sta pa do ušes - a bi prekinu zarad tega?? Po moje, da ne... Pa če gledaš z druge strani - če ti vsi izračuni kažejo da je neka oseba perfect-match, soul-mate in kaj vem kaj še zate ampak v resnici ti ta oseba sploh ni všeč... kaj bi naredu? Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 če mi ni všeč, se ne more obnesti po mojem (in je brezveze, da bi se spuščala v odnos). kaj ti misliš?Mislm, da je to odvisno od stopnje "všečnosti". Kaj sploh je všečnost? Mislm, da je všečnost lastnost, ki jo posamezniki pripisujemo drugim osebam na podlagi naših preferenc, kaj nam ugaja pri drugih. Za nekatere je to fizična privlačnost, za druge "karizma", nekatere zanima materialno stanje (denar), osebnost,...Nekaterim so nekatere lastnosti bolj pomembne od drugih, zato ne obstaja univerzalna formula všečnosti. Jst zase lahko rečem, da če oseba ne pade v območje "meni sprejemljiv zunanji izgled", potem se že tu ustavi. Se pa tukaj spet odpre vprašanje, kaj sploh je ljubezen? A je res vezana na zunanji izgled? Po eni strani ja, nam je to zelo pomembno, po drugi strani pa vemo, da je naš fizičen izgled zgolj iluzija - le maska naše duše, ki je spet maska našega duha. V kaj se torej zaljubimo? Ali to, da nam je pomemben zunanji izgled pove kaj o nas samih? Kaj? yes, i feel very philosophic today Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 fizična-sex- privlačnost temelji na videzu, to imamo v genih, + in - množenje, seštevanje, odštevanje, kemija, fizika, zgodovina, ...vse vpliva. nad vso to smotano analizo pa so čustva in občutenje...torej lahko seštevaš do onemoglosti, če ne pride do ravno pravšnje "všečnosti" ne moreš pomagat. hmm.. videz? kaj je videz? ni maska... maska je maska, videz je videz. tudi avto se ti ne zdi vsak primeren zate in ti je všeč... lahko pa uporabiš vsakega, če je sila.zato sklepam, da gre za neke družbene vzorce "kako naj bi nekaj bilo" mogoče hočeš določen tip ženske, da bi bila drugim všeč in bi bil lahko obsesivno-kompulzivno ljubosumen, saj je to v skladu z vzorci s katerimi se moraš soočiti, da bi jih razrešil.. (ne trdim, da to velja zate, dajem abstrakten primer).. vse sorte je. zaljubimo pa se v dušo (ko se pač zaljubimo) takrat ni pomemben videz, denar, nič nič niti jin jang polarnost, vse je eno... ... to so stvari, ki jih čutiš. ali pač ne... bluzzzz lphmm, izgled je maska duše... to sem mislu v tem smislu da naša duša (astralno telo) lahko prebiva v kateremkoli telesu... ali drugače - kako tvoj izgled vpliva na tvoje občutke - neposredno mislm, ne v smislu kako te se vidiš v očeh drugih ljudi. Recimo, da ne veš kako izgledaš. Recimo da živiš sama nekje na samem - brez ogledala, brez možnosti da bi videla kako izgledaš. A bi na tvojo dušo vplivalo to ali imaš rdečo ali belo kožo, ali imaš vse lase ali jih nimaš... a razumeš kaj hočem rečt? po eni strani je res da se zaljubimo v dušo, po drugi strani pa se vpraši a bi se lahko npr. zaljubila v enga debelga starga ata, brez zob in las, z enim steklenim učem... you get the point... ne vem name tud zunanji izgled vpliva na to a se bom v nekoga zaljubu al ne in mislm da je to ravno zate, ker je spolna privlačnost EN DEL zaljubljenosti. To pa zato, ker smo Ljudje - živimo v fizičnem svetu in imamo fizična telesa. Ali je to Prav (da je spolna privlačnost del zaljubljenosti)?TO je pa že vprašanje o katerem bom še mal razmislu pa kej napisu... Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 25. marec 2006 Prijavi Deli 25. marec 2006 Sreča je kot metulj, ki ga ne moreš uloviti,če pa mirno obstojiš,lahko sede nate. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 kul. sam na travnik pa tut treba it, ker v mestu jih je bl mal, metuljckov. Sreča je kot metulj, ki ga ne moreš uloviti,če pa mirno obstojiš,lahko sede nate. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ...ampk sreče ni mogoče ujeti... tako kot ne metuljčka na travniku Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Živeti med tisočimi in misliti na enega pomeni ljubiti... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ...ampk sreče ni mogoče ujeti... tako kot ne metuljčka na travniku "Ni nam treba čakati na srečo. Sreča je tu ali pa ne; vprašanje je le, v čem jo najdemo."Martin KESSEL Živeti med tisočimi in misliti na enega pomeni ljubiti...Zares ljubiti pomeni mnogo več.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 sem si vzela čas za razmišljanje o teh vprašanjih in ugotovila, da so preveč abstraktna , da bi se dalo konkretno odgovoriti... vsekakor mislim, da ni nič narobe s spolno privlačnostjo, saj smo ljudje in imamo fizična telesa in rabimo konkretizacijo oz materialno manifestacijo teh občutij, ki jih doživljamo... kar se spolne privlačnosti tiče , piše v mojem blogu (sex magic) nekaj o duhovnem smislu sex privlačnosti- da jo je smiselno dvigniti v višje čakre in tako dalje... na mojo dušo verjetno ne pliva barva moje kože ali količina las na glavi... ne vem... nimam pojma, mogoče se mi o kaj posvetilo, upam da bo to tega prišlo še preden bom vsa zgubana in brez las (hmmmnm)Ja jst mislm, da dokler mamo fizična telesa ni nč narobe s tem, da nam je pomemben fizičen izgled, po drugi strani se pa pol tuki postav vprašanje, kok pomemben nam je lahko fizičen izgled. Mislm, da od tega zavisi, kakšno zvezo želimo imet. V skrajnosti, kjer nam je pomemben samo fizičen izgled bo zveza temu primerno bl al manj samo fizična (sex & ponos da imamo lepega partnerja). Druga skrajnost, kjer nam izgled ni pomemben bo pa verjetno prinesu zlo duhovno zvezo, k pa po mojem mnenju tud ni idealna, dokler imamo fizična telesa. Verjetno je treba poiskat eno pametno mejo med tema dvema skrajnostima.kako bi se ti počutil če bi bil brez zob in las, z enim steklenim učem ipd pa te "ona" ne bi marala zaradi tega..... ? verjetno bi jo razumel, ker vem, kako je to. Vem, da ne morem bit vsakomur všeč, zato se s tem ne obremenjujem preveč, v skrajnem primeru bi se sprijaznu, da ne bom mogu met več ljubezenskega odnosa v tem telesu. Sej to je bedno, če te noben ne mara zarad tega kako izgledaš, sam boljše je, da se s tem sprijazniš in ne obremenjuješ, kot pa da si skos žalosten zarad tega. Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 oooh, weezard... Ja postav se ti v vlogo enga spačka, k je totalno degeneriran, ampak v duši in mislih je pa sicer normalna oseba. Kaj bi ti storila?Maš nekak dve možnosti, al da živiš v družbi "normalnih" ljudi, katerim se gabiš in ne morejo navezati pristne komunikacije s tvojo dušo - zaradi tvojega izgleda. In ti se potem ful bedno počutiš zato, ker sprožaš negativna čustva v ljudeh, ki te gledajo (se jim gabiš), ter zato, ker z njimi ne moreš vzpostaviti "normalnega" človeškega odnosa.Druga možnost je pa ta, da se umakneš iz družbe, sprejmeš za dejstvo da te družba ne prenese in se posvetiš drugim stvarem v življenju. Am I missing something here? Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Sam še bolj intenzivno? Kaj ti to pove? Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 V stilu "Quasimodo in Esmeralda"? Quasimoda so kot dojenčka prepustili v oskrbo mlademu duhovniku v katedrali Notre Dame. Na videz je drugačen od drugih otrok, vendar ima čudovito in ljubeče srce. Svoje dneve preživlja srečno ob zvonenju z velikimi zvonovi katedrale, med tem ko si ga pariški meščani radovedno ogledujejo in se sprašujejo, kdo je. Vse pa se spremeni, ko Quasimodo prvič zagleda Esmeraldo, očarljivo ciganko, ki pleše na trgu pri katedrali. Čeprav si večina moških želi le izredne Esmeraldine lepote, se Quasimodo zaljubi v njeno dušo. Ko Esmeraldo obtožijo zločina, ki ga sploh ni zakrivila, jo Quasimodo pogumno reši. Kmalu Esmeraldi uspe videti več kot le Quasimodovo zunanjost, odkrije lepoto in nežnost njegove duše in njuno prijateljstvo se sprevrže v ljubezen. Hja sam ta lepa cigančica je mogla bit zlo razsvetljena in oh in sploh, da ga je lahko sprejela. Mogla se je znat upirat svoji potrebi po fizični lepoti, kar je po moje kr težko za eno navadno (še posebi lepo) cigančico... Pa ne pravm, da je sporočilnost zgodbice napačna, sam take zgodbice so v realnosti prej izjema kot pravilo. bolj malo... čaki, da premislim.... 1) da materialne danost ovirajo razvoj dušeMislm, da blo bolj pravilno če bi rekl, Da, če se ne bi obremenjevali s tem kako zgledamo mi in kako ostali, da bi videli/izkusili več. Ampak o temu bi se blo treba pogovarjat v kontekstu "zakaj sploh smo inkarnirani?". To je pa že preširoka tema za tukajle 2) če je človek kakorkoli "zaznamovan" se bo bolj posvetil duhovnemu in duševnemu ravoju, saj ga to spodbudi...blabla in vse to samo zato, da bi lahko normalno živel med drugimi! kar pomeni da je treba uživati v tem kar imamo in praksati kaos magijo kr neki... ne vem, kaj tebi to pove?Tuki si pa izpostavla novo temo - kaj človeka vzpodbuja k duhovnemu razvoju?Jst mislm, da dve stvari - trpljenje in stopnja njegove razsvetljenosti. Višja kot je vsota teh dveh komponent, bolj je človek predan duhovnemu razvoju. S tem, da mislim, da obstaja neka relacija med obema in sicer taka, da višja kot je razsvetljenost manjše je trpljenje. ommmm Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.