Robida 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Si želiš izvedeti, kako na preprost in hiter način postaneš moder? Ni problema, enkrat okol ušes pa boš plav. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Le eno imaš, zato pazi komu ga daš! Življenje je treba izkoristiti najbolje, ker se živi samo enkrat! Le eno srce imaš, zakaj bi ga komu dal?? (To ne pomeni da ne ljubiš nikogar!) Poleg tega, živi se večkrat....čeprav nekateri ne živijo nikoli.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 DOBROTA"Dobra dejanja so dobrodošla le dotlej, dokler jih je mogoče povrniti: brž ko postanejo prevelika, rodijo sovraštvo namesto hvaležnosti." - Tacit Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Smejati se, je tveganje, da bomo videti neumni. Jokati, je tveganje, da bomo videti sentimentalni.Iskati pomoč je tveganje, da bomo pokazali svoj pravi jaz.Pokazati svoje sanje, ideje množici je tveganje, da jih bomo izgubili.Ljubiti je tveganje, da nam ljubezen ne bo vrnjena.Živeti, je tveganje, da umremo.Upati, je tveganje, da bomo obupali.Poskusiti, je tveganje, da nam ne bo uspelo.Tvegati moramo, saj je v življenju največje tveganje, da ne tvegamo.Človek, ki ne tvega ne naredi nič, nima nič in ni nič.Lahko se izogne trpljenju in žalosti, ne more pa seučiti, čutiti, spremeniti, rasti, ljubiti, ...... živeti.Vklenjen v prepričanja je suženj, brez svobode.Samo človek, ki tvega, je svoboden. (neznani avtor) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Lepo, Seba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Hvala, Pika. Še nekaj: Gospod »Nameraval Sem« je imel prijatelja in njegovo ime je bilo gospod »Nisem Naredil«. Ali ste ju že kdaj srečali? Sta vas že kdaj poklicala? Slišal sem, da živita skupaj v hiši, ki se imenuje »Brez uspeha.« In slišal sem tudi, da v njej strašijo duhovi »Lahko bi bilo«. (avtor neznan) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Mislm, da sta se ta dva gospoda naselila v moji sobi. :OO!: Ta boljš prjatli smo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 Nisam Naredilnić je moj sodelavec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 STVARI"Kar je za nami in kar je pred nami, so nepomembne stvari v primerjavi s tistim, kar je v nas."- Oliver Wendell Holmes Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Hvala, Pika. Še nekaj: Gospod »Nameraval Sem« je imel prijatelja in njegovo ime je bilo gospod »Nisem Naredil«. Ali ste ju že kdaj srečali? Sta vas že kdaj poklicala? Slišal sem, da živita skupaj v hiši, ki se imenuje »Brez uspeha.« In slišal sem tudi, da v njej strašijo duhovi »Lahko bi bilo«. (avtor neznan) Poznam njuni ženi - gospa 'Izgubljena priložnost' in gospa 'Zamujena priložnost' Sta članici društva 'Če bi vsaj'.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Ljubezen je goreča pozaba vsega drugega.-Victor Hugo- Biti jezen pomeni maščevatinapake drugihna samemu sebi.-Pope- Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Lepota je samo obljuba sreče.-Stendhal- Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 IZKUŠNJA"Izkušnja je ime, s katerim poimenujemo svoje neumnosti. " - Oscar Wilde Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Render to the immortal gods the consecrated cult.Guard then thy faith:Revere the memory of the illustrious heroes, of spirits, demi-gods....Be a good son, just brother; spouse tender, and good father.Choose for thy friend, the friend of virtue; yield to his gentle counsels,profit by his life, and for a trifling grievance never leave him;if thou canst at least: for a most rigid law binds power to necessity. Pitagora Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 SCHLAFEN MACHT FREI(aakhut) zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Ko se ena vrata sreče zaprejo,se druga odprejo,toda pogosto tako dolgo zremo v zaprta vrata, da ne opazimo tistih,ki so se nam odprla. Hellen Keller Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jebeš ne jebeš - kurcu vreme prolazi. (stara modrost) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jebeš ne jebeš - kurcu vreme prolazi.(stara modrost) dok kurac jebe.....vreme prolazi zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora bitijagnjetina. (še ena stara) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 zirosi je kot pivostarejshi ko je, manj se peni.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Nisi tisto kar misliš, da si, ampak tisto, kar je iz tebe naredilo življenje. (kitajski pregovor) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 "Žene so kakor lutnje-mirne in zbrane,ko čakajo,da zapoje njih telo. In kadar kdo nanjo ubrano zaigra,pojo o sreči,žalosti srebrnih noči,ko jih možje puščajo same,o rojstvu,ki ga pletejo v sebi in o ljubezni,razpeti od ust,do bokov... Bonsai" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rockiy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 brez življenja ni ljubezni brez ljubezni ni življenja življenje je treba živet!!! x!x ni važno kaj drugi mislijo o tebi važno je kar sam misliš o sebi!!! x!x Citiraj Basketball is life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ženske so v svojem svetu,moramo jim pomagati,da ostanejo v svojem čudovitem svetu,sicer bo naš samo še slabši ..... Mojca Mavec In jaz naivnež sem vedno mislil da se ta blondinka prišteva med ženske Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Male nesreče nas hromijo,velike nas spremenijo v kamen. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.