Teyka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 POGUM"Najpogumnejši so gotovo tisti, ki si najbolj jasno predstavljajo, kaj je pred njimi. Naj bo to slava ali nevarnost, pogumni jima gredo nasproti."- Tukidides Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 A stupid man's report of what a clever man says can never be accurate, because he unconsciously translates what he hears into something he can understand. Bertrand Russell KLIK KLIK Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Dokler smo živi, se smrt zgodi samo drugim. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 With age man loses everything: nimbleness, health, hair and much more and yet the cup of his desires remains full to the brim.Shankara Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 people are made of common clay and custom they call their nurse. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Če padeš na nos, ne prideš na nanos. Si avtor ti? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Včeraj je frendica rekla: Moram izpit pisat 100%, če hočem narest. Oba kolokvija moram vsaj 50% prov rešit. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 »Zapusti situacijo, spremeni jo ali pa jo sprejmi; vse ostalo je norost.« (Eckhart Tolle) Lahko je reči... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 »Zapusti situacijo, spremeni jo ali pa jo sprejmi; vse ostalo je norost.« (Eckhart Tolle) Lahko je reči... a je sploh se ksna druga moznost Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Vsem kroničnim kritizerjem.... misel Henry Millerja......"Za pesnika je vse čudovito, za svetnika vse božje, za junaka vse veliko, za nizkotno in umazano dušo pa je vse klavrno, ničvredno, grdo in slabo". Ne se zaj penit, misel H. Millerja pač Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 a je sploh se ksna druga moznost Če se spomniš katere, povej. Gre se za to, da je pritoževanje nesmisel in da smo sami odgovorni za to, kar se nam dogaja. Vsem kroničnim kritizerjem.... misel Henry Millerja......"Za pesnika je vse čudovito, za svetnika vse božje, za junaka vse veliko, za nizkotno in umazano dušo pa je vse klavrno, ničvredno, grdo in slabo". Ne se zaj penit, misel H. Millerja pač Ko bom velik bom pesnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Ko bom velik bom pesnik. jaz sem pa že svetnik Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Faci Saj od Millerja bi sicer pričakoval mal bl sofisticirano reklo... Je pa z nami nekaj narobe, če okol sebe ne "vidimo" lepote in dobrega, ampak sam slabo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 jaz sem pa že svetnik Občinski? Politika pa to? Aja, svetnIIIk! Pol mi pa nekaj povej. A svetniški sij sveti kar sam od sebe ali je to na baterije? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Faci Saj od Millerja bi sicer pričakoval mal bl sofisticirano reklo... Je pa z nami nekaj narobe, če okol sebe ne "vidimo" lepote in dobrega, ampak sam slabo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Faci Saj od Millerja bi sicer pričakoval mal bl sofisticirano reklo... Je pa z nami nekaj narobe, če okol sebe ne "vidimo" lepote in dobrega, ampak sam slabo..... Ima ta stavek kakšno skrito sporočilo, da ga ponavljaš? Sem v rikverc prebral, pa se res čudno sliši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 svetniški sij čist lepo deluje na auro sam zdej ne vem, al imam svetniški sij od aure, al od zakuhanosti od vročine Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Sebastjan...mikro al makro? Mikro....je, da imam nekaj blemov trenutno na več frontah, pa vidim kdaj samo te in to - kot slabo (čeprav ni nujno, da je čist tko, se mam na sumu, da b mal več rad lenaru... ), namest raj ful dobro okol sebe, to pa kot......neizogibno pač. Začasno kritizer svojga lajfa Trenutno nezadovoljen, pa tko delno slep.... Makro ....pa niti ni toliko pomembno.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Sebastjan...mikro al makro? Mikro....je, da imam nekaj blemov trenutno na več frontah, pa vidim kdaj samo te in to - kot slabo (čeprav ni nujno, da je čist tko, se mam na sumu, da b mal več rad lenaru... ), namest raj ful dobro okol sebe, to pa kot......neizogibno pač. Začasno kritizer svojga lajfa Trenutno nezadovoljen, pa tko delno slep.... Makro ....pa niti ni toliko pomembno.... Se mi je zdelo, da ti nekaj leži na duši. Problemi so, problemi bodo in klinc jih gleda! P.S. Kdo je že Henry Miller? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Kadar za svoje nezgode obtožujete druge, je to znak pomanjkljive poučenosti. Kadar obtožujete sebe, kaže, da ste se začeli učiti. Kadar ne obtožujete niti sebe niti drugih, kaže, da je vaš uk dopolnjen. -EPIKTET Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Moja trenutno najljubša, taka tolažilna Tudi najpočasnejši, če ne izgubi cilja z vidika, gre vedno hitreje od tistega, ki bega okrog brez smisla. Lessing Pa še ena: Nesposobni poseduju sposobnost da onesposobe sposobne. Vib Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 VZTRAJNOST"Tudi v najgloblji dolini najdeš vodo in čez najvišje gore najdeš pot."- Kurdski pregovor Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Če se znamo zahvaliti ,ko smo grajani, potem smo korak bližje resničnosti. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Waste not, want not. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Kdor je imel lahko življenje, mi ne more povedati ničesar takega, kar bi hotel slišati. Louise Anderson Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.