lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Večna mladost je večna uganka. Alkimija , ki jo iščejo ljudje odkar obstajajo. Včasih jo ujamejo nekateri izmed nas, večina od nas o njej le sanja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Večna mladost je večna uganka. Alkimija , ki jo iščejo ljudje odkar obstajajo. Včasih jo ujamejo nekateri izmed nas, večina od nas o njej le sanja ah......................................ah.................................ah................................. zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 oh................in ravno ti Brut................si jo prijel...................in spustil iz rok...................ooooh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 oh................in ravno ti Brut................si jo prijel...................in spustil iz rok...................ooooh hehezih si hotla napisat "SINE BRUTE" ....pa si se po prstih mahnla....de neb prestara izpadla..... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 tega dejstva nikoli nisme zanikali, de bi bili lahko tebi mati Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 tega dejstva nikoli nisme zanikali, de bi bili lahko tebi mati njamy.... kak fletn incenspx t bi tole biu..... x:iz moje strani gerantofilija....iz tvoje pa pedofilija.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 glede na najino mečkanje bo ziher nekrofilija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 glede na najino mečkanje bo ziher nekrofilija pol bo bl shklepetanje (kosti) kokr pa mechkanje.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 žrtvovala se bova za vse žive hujšajoče na tem svetu to jim je životni san in midva ga bova realizirala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 glede na zadnje jumboplakate k reklamirajo GEO....bo bl slaba s shujshevalnimi.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Žalost in ljubezen ne gresta skupaj,vendar so v krščanskem svetu idealizirali trpljenje, ga častili, namigujejo, da ne morete nikoli ubežati trpljenju in to je je ves ustroj izkoriščevalske religijske družbe. Do ljubezni lahko pridete lahko le s strastjo brez motiva... Lepota obstaja le, kadar vaše srce in um vesta,kaj je ljubezen... J.Krisnamurti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Lia, kaj pa TI praviš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Da je nekaj kar je svežega in živega, kar prepoji vsako celico in vsako tvoje dejanje, vsak nasmeh in vsako svoje delo prepoji....nima ne časa in ne prostora ampak je skoz s teboj, je nad truščem misli, nima nasprotij ampak enostavno je.... najde se na različne načine skozi odnos, spolnost, vsako obliko zadovoljstva in bolečine.... človek, ki ne ve kaj je strast, ne bo nikoli poznal ljubezni, ker lahko nastane le, kadar obstaja popolna nesebičnost in zaradi tega Sebastijan nam je to tako težko doseči, ker smo navezani na starše, otroke, prijatelje,ljubimce kraje, stvari...., poželjivi želimo več kakor nas lahko nasiti duhovno in telesno , želimo si titul, slave, prestiža, dobrega stanovanja, avta, sanjskih počitnic, dobrih delnic,holivudske lepote etc Na žalost se je ne da z redno vadbo zvaditi, niti pridobiti s cekini , niti izsiliti...menim da je to milost, ki jo dobiš v dar. Nam bo katerakoli avtoriteta ali sistem lahko povedala kako ljubiti? Z uporabo kakršnekoli metode ali sistema ljubljenja lahko postanemo izredno dobrosrčni ali bolj prijazni ali nenasilni, ampak to ni ljubezen. Mene to res samo občasno obišče tak za hip, danes recimo, mi je ljubezen prišepnila, da naj desetletnemu fantiču povem kaj lepega o njegovem očetu, ki mu je umrl, ko je bil star 4 leta in rekla sem mu : Poznala sem tvojega očeta.Bil je resnično izjemen človek .Sposoben, lep in zmeraj nasmejan.Vse kar vidiš tod okoli je on pripeljal in vsako zimo je on očistil sneg z ulice. In ta mal je rekel: "Oči je bil čist po men In obema je bilo toplo in tamalemu so se iskrile oči. Evo jst menim , da je bilo to dogajanje delo ljubezni. Ker ponavadi me preveva cinizem in sarkazem. Na drobne trenutke se mi pa kaj tako lepega zgodi.*** Ali mati, ki strastno in nesebično ubije žival, da ubrani svojega mladiča pred njenim ugrizom, a je to dejanje iz ljubezni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Vse prave ljubezni so v bistvu neobhodno žalostne, če seveda odmislimo tisto univerzalno t.i. svetniško ljubezen. Do tja pa pridemo samo, če si dovolimo zmakniti tla pod nogami. Vse ostalo je politika Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Vse prave ljubezni so v bistvu neobhodno žalostne, če seveda odmislimo tisto univerzalno t.i. svetniško ljubezen. Do tja pa pridemo samo, če si dovolimo zmakniti tla pod nogami. Vse ostalo je politika Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ti govoriš o strastni spolni med dvema osebkomajaz govorim o tistem, kar osmisli življenje, delovanje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Vse prave ljubezni so v bistvu neobhodno žalostne, če seveda odmislimo tisto univerzalno t.i. svetniško ljubezen. Do tja pa pridemo samo, če si dovolimo zmakniti tla pod nogami. Vse ostalo je politika ti govoriš o strastni spolni med dvema osebkomajaz govorim o tistem, kar osmisli življenje, delovanje janko sez...oba sta kretena...vajin predstojnik in uzornik pa je janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 to že vem pol pa TI povej Janko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 to že vem pol pa TI povej Janko ni problemjebi se Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 hvala enako pa čimbolj kvalitetno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 neljubljena marginalca Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Da je nekaj kar je svežega in živega, kar prepoji vsako celico in vsako tvoje dejanje, vsak nasmeh in vsako svoje delo prepoji....nima ne časa in ne prostora ampak je skoz s teboj, je nad truščem misli, nima nasprotij ampak enostavno je.... najde se na različne načine skozi odnos, spolnost, vsako obliko zadovoljstva in bolečine.... človek, ki ne ve kaj je strast, ne bo nikoli poznal ljubezni, ker lahko nastane le, kadar obstaja popolna nesebičnost in zaradi tega Sebastijan nam je to tako težko doseči, ker smo navezani na starše, otroke, prijatelje,ljubimce kraje, stvari...., poželjivi želimo več kakor nas lahko nasiti duhovno in telesno , želimo si titul, slave, prestiža, dobrega stanovanja, avta, sanjskih počitnic, dobrih delnic,holivudske lepote etc Na žalost se je ne da z redno vadbo zvaditi, niti pridobiti s cekini , niti izsiliti...menim da je to milost, ki jo dobiš v dar. Nam bo katerakoli avtoriteta ali sistem lahko povedala kako ljubiti? Z uporabo kakršnekoli metode ali sistema ljubljenja lahko postanemo izredno dobrosrčni ali bolj prijazni ali nenasilni, ampak to ni ljubezen.Mene to res samo občasno obišče tak za hip, danes recimo, mi je ljubezen prišepnila, da naj desetletnemu fantiču povem kaj lepega o njegovem očetu, ki mu je umrl, ko je bil star 4 leta in rekla sem mu : Poznala sem tvojega očeta.Bil je resnično izjemen človek .Sposoben, lep in zmeraj nasmejan.Vse kar vidiš tod okoli je on pripeljal in vsako zimo je on očistil sneg z ulice. In ta mal je rekel: "Oči je bil čist po men In obema je bilo toplo in tamalemu so se iskrile oči. Evo jst menim , da je bilo to dogajanje delo ljubezni. Ker ponavadi me preveva cinizem in sarkazem. Na drobne trenutke se mi pa kaj tako lepega zgodi.*** Ali mati, ki strastno in nesebično ubije žival, da ubrani svojega mladiča pred njenim ugrizom, a je to dejanje iz ljubezni Hm, Lia... Zanimivo. Pa ravno sem zadnjič razmišljal o starševski ljubezni, kaj to je. Gotovo ne dajanje nepotrebnih materialnih dobrin kot nadomestek časa, ki bi ga morali posvečati mulariji. Pa tudi ne skrivanje otroka pred svetom in zagotavljanje pretirane varnosti. To ni ljubezen. Starši bi se morali z malimi redno dobivati na družabnih srečanjih z ostalimi starši in se veliko družiti z drugačnimi od sebe. Drugače otrok ne dobi občutka za skupnost in še česa drugega. Postane zaprt v svoj svet, sebičen, prestrašen. Seveda to ni edini možni razlog, da postane tak. Obenem opisujem sebe. Ravno zdajle zapiram okno, je zasmrdelo po gnojnici zunaj, da je joj! Kmetje dragi, kaj vendar delate?? To gre vse v vodo... Tudi jaz sem doživel trenutke izpolnitve, lahko bi rekel ljubezni. Zanima me, kaj si misliš o ljubezni do samega sebe? Komu težje odpuščaš - sebi ali drugim? Ali morda tudi sebi iz ljubezni in dobrega namena kaj prikrajšaš? Se težko iskreno izražaš pred drugimi, tudi če morda mislijo slabo o tebi? Jaz se nimam najbolj rad. Najbrž bo kar držalo tisto - če sebe nimaš rad, drugih tudi ne moreš zares imeti rad. A ni potem bolj pomembno najprej sebi pomagat? Sebe sprejeti? Se odpovedati vsej živi navlaki, ki vleče v preteklost - razna krama, ki je ne potrebujemo? Potrebe, ki nas ne izpolnjujejo? Kako bomo drugemu pomagali, če ne moremo tega delati iz ljubezni? Najbolj prepriča zgled... Ljubezen najti pri sebi... Kako že? Če je namen pravi, potem morda le gremo v pravo smer. Če vemo, kaj zares iščemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 saj to je največji problem, ne moreš vedeti, kako zgledaš, če nimaš ogledala , odseva v jasni, čisti, gladki gladini vode ... in tudi zato ljubezen laže najdeš v drugem človeku ali delu, umetnosti, otrocih.... In ko se naučiš drugim odpustiti, zakaj ne bi še sebi? Si tako krut? Ali je naključje, da se je v človeški zgodovini tisočletja nazaj razvila astrologija, kot veda o zvezdnem zemljevidu, ki določa usodo človeka, ter da so znali prej meriti zvezde in raziskovati nebesna telesa (astronomi) in šele zadnjih dvesto let psihologija veda o človekovi psihi? Najprej oddaljeno in šele potem to kar je blizu Starševska ljubezen...hm kaj je to? Nek umotvor, kar se mene tiče. Otroci, so najpomembnejša investicija v življenju človeka.Vanj investiraš največ svojega časa, energije, denarja....zagotavljaš razvoj lastne vrste. Kdaj nastane in kaj je? Ne vem.Odvisno od tvojega odnosa do sebe in sveta. Če si ljubeč do sebe in do sveta si tudi do otrok.<drugače se pa do njih obnašaš prav tako kot do drugih, nanje si jezen , besen, razočaran projiciraš nanje kar je v tebi.Otrok nikoli ne reši nobenih tvojih lastnih problemov.Res pa je , da so otroci krasno ogledalo.Čisto in kakor gladka vodna gladina, ti pokažejo tebe samega. A misliš, da ko ti bodo dali dojenčka v roke in rekli to je tvoj sin, da boš kr okol padu, kok je lep pa tvoj? Odkrito ti povem, de človeka včas prime , da bi tega otroka reklamiral, če bi se dalo.In vsak ki mi pravi, da občuti starševsko ljubezen v začetku, ko dete sam spi pa joče pa je...mu ne verjamem. To raste počasi in z leti premosorazmerno z ljubeznijo , ki jo nosiš v sebi in do sveta okoli sebe. To je moje videnje, drugače pa tole razlagam samo še v v temi BLUZIMde se ne bi spet kdo usajal, kaj pišem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 sm kr mal presenechen tkkole...pa prijetno k vidm, de LIA kej napishe....grem brat zhe z neko predispozicijo de se bom valu od smehapol pa tale resnostkul pa she lepo napisan zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 saj to je največji problem, ne moreš vedeti, kako zgledaš, če nimaš ogledala , odseva v jasni, čisti, gladki gladini vode ... in tudi zato ljubezen laže najdeš v drugem človeku ali delu, umetnosti, otrocih....In ko se naučiš drugim odpustiti, zakaj ne bi še sebi? Si tako krut? Ali je naključje, da se je v človeški zgodovini tisočletja nazaj razvila astrologija, kot veda o zvezdnem zemljevidu, ki določa usodo človeka, ter da so znali prej meriti zvezde in raziskovati nebesna telesa (astronomi) in šele zadnjih dvesto let psihologija veda o človekovi psihi? Najprej oddaljeno in šele potem to kar je blizu Starševska ljubezen...hm kaj je to? Nek umotvor, kar se mene tiče. Otroci, so najpomembnejša investicija v življenju človeka.Vanj investiraš največ svojega časa, energije, denarja....zagotavljaš razvoj lastne vrste. Kdaj nastane in kaj je? Ne vem.Odvisno od tvojega odnosa do sebe in sveta. Če si ljubeč do sebe in do sveta si tudi do otrok.<drugače se pa do njih obnašaš prav tako kot do drugih, nanje si jezen , besen, razočaran projiciraš nanje kar je v tebi.Otrok nikoli ne reši nobenih tvojih lastnih problemov.Res pa je , da so otroci krasno ogledalo.Čisto in kakor gladka vodna gladina, ti pokažejo tebe samega. A misliš, da ko ti bodo dali dojenčka v roke in rekli to je tvoj sin, da boš kr okol padu, kok je lep pa tvoj? Odkrito ti povem, de človeka včas prime , da bi tega otroka reklamiral, če bi se dalo.In vsak ki mi pravi, da občuti starševsko ljubezen v začetku, ko dete sam spi pa joče pa je...mu ne verjamem. To raste počasi in z leti premosorazmerno z ljubeznijo , ki jo nosiš v sebi in do sveta okoli sebe. To je moje videnje, drugače pa tole razlagam samo še v v temi BLUZIMde se ne bi spet kdo usajal, kaj pišem Ma saj po pravici povedano - govoriva o nečem, kar je težko opisljivo. Se še kar strinjam o otrocih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.