*Zarya* 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 V vsakem slabem je zrno dobrega. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 »Človek je človek, in nekaj malo uma, ki ga premore, ni nič v primerjavi z besnečo strastjo… Ah, vi umni ljudje! Opijanjenost! Blaznost! Sramujte se vi trezni! Sramujte se vi modreci! Smrt umu! Naj živijo čustva!«Sturm und Drang Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 "Oko za oko" - to nas bo vse oslepilo. Gandi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Sveto pismo nas uči, naj ljubimo svoje bližnje, pa tudi svoje sovražnike. Verjetno zato, ker so to navadno iste osebe. Gilbert Keith Chesterton Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 "Zahtevati od moči, da se ne bi izkazovala kot moč, da naj ne bi bila hotenje premagovanja, hotenje podjarmljanja, gospodovanja, hlepenje po sovražnikih in odporih in triumfu, je prav tako nesmiselno, kot zahtevati od šibkosti, da se naj izkazuje kot moč." F.N. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Platonska ljubezen je kot plavalni tečaj na suhem. Neznani avtor Sveto pismo nas uči, naj ljubimo svoje bližnje, pa tudi svoje sovražnike. Verjetno zato, ker so to navadno iste osebe. Gilbert Keith Chesterton bingo Alef zdaj si ga pa udel z glavico na žebljico Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 zdaj si ga pa udel z glavico na žebljico obratno hudo boli... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 obratno hudo boli... zlomk....tralala se zgodi.."ouvrdouz" pol pa bolj modro ne morš pisart Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 zhenska oblika besede MODREC je MODRICAzhenska poblika besede INTELEKT je .................................hmmmmmm..............................je pa NI zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Tale mi je tko lepa, da moram ... KAKO VELIKA JE LJUBEZEN? (www.pozitivke.net) Nekoč je bil otok, na katerem so živela vsa čustva: Sreča, Žalost, Znanje in še mnogo drugih, vključno z Ljubeznijo. Nekega dne je bilo čustvom sporočeno, da se bo otok potopil. Tako so vsa pripravila svoje čolne in odšla, razen Ljubezni. Ljubezen je bila edina, ki je ostala. Ljubezen je hotela vztrajati do zadnjega trenutka. Ko se je otok že skoraj potopil, se je Ljubezen odločila prositi za pomoč. Mimo je prišlo Izobilje v veliki ladji.Ljubezen je rekla: »Izobilje, me vzameš s sabo?« Izobilje je odgovorilo: »Ne morem. V mojem čolnu je veliko zlata in srebra. Tukaj ni prostora zate.« Ljubezen se je odločila, da povpraša Puhlost, ki je šla ravno mimo v prelepem čolnu.»Puhlost, prosim pomagaj mi.«»Jaz ti ne morem pomagati, Ljubezen. Vsa si mokra in lahko uničiš moj lepi čoln«, je odgovorila Puhlost. Žalost je bila blizu, zato je Ljubezen tudi njo prosila za pomoč. »Žalost, naj grem s tabo.«»Oh, Ljubezen, tako sem žalostna, rada bi bila sama.« Mimo je prišla tudi Sreča, ki pa je bila tako srečna, da ni niti slišala, kako jo Ljubezen kliče. Kar naenkrat pa je bilo slišati glas: »Pridi, Ljubezen, lahko greš z mano.« Bil je starec.Ljubezen se je počutila tako blaženo in srečno, da je starca pozabila povprašati po imenu.Ko sta prispela na kopno, je starec odšel svojo pot. Ko je Ljubezen spoznala, kako hvaležna je lahko starcu, je vprašala Znanje, še enega starca: »Kdo mi je pomagal?«»To je bil Čas«, je odgovorilo Znanje.»Čas?« je rekla Ljubezen. »Toda, zakaj mi je pomagal ravno Čas?«Znanje se je modro nasmehnilo in reklo: »Ker samo Čas lahko razume, kako velika je Ljubezen.« Vir: Christian Godefroy Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Čudovito je biti preprosto človek in preprosto živeti.Zazreti se v nebo in videti sonce,opazovati cvetje in zvezde ponoči.Gledati otroke,se igrati in smejati z njimi.Delati ,kar te veseli.SANJATI!!!Pustiti domišliji prosto pot.Biti zadovoljen.Tedaj postane življenje PRAZNIK. (P.Bosmans) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 v življenju lahko postaneš kar želiš, samo upati si moraš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Nimfomanka je ženska, ki bi rada več, kot vi zmorete. *** Nihče v celoti ne pozna samega sebe. V tem je naša sreča. **** V Sloveniji 80% poročenih moških vara svoje žene.Preostalih 20% vara svoje žene v tujini. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Kaj je filozofija. Primer: x:Čudovit si z ženskami, preprosto hipnotiziras jih, sam pa sem vedno neuspešen-daj mi kakšen nasvet.Danes grem prvič ven z dekletom, izdaj mi skrivnost.y: Zapomni si tri stvari:vedno govori o hrani, druzini in filozofiji.x:Zakaj o hrani?y:O hrani govori zato, ker se potem dekle dobro pocuti, kajti hrana zanima vsako zensko.Ona je hrana za otroke, za vse clovestvo je hrana, zato je ze v osnovi zainteresirana za hrano.x:Zakaj o druzini?y:Zato, da bodo tvoji nameni plemeniti.x:In zakaj o filozofiji?y:Govori o filozofiji- to ustvari tako vzdusje, da se zenska pocuti inteligentna. X takoj plani za mimoidoco zensko. Jo sprasuje: x:Zdravo, ali imas rada testenine?z:Osuplo rece: "Ne."x:Imas brata?z:Dekle je še bolj osuplo,..., ma kakšen je ta tip, si misli! "Ne!"x za trenutek izgubljen- kaj naj sedaj recem o filozofiji? A samo za trenutek, potem vprasa: Torej, ce bi imela brata, ali bi maral testenine?" To je filozofija, neumnost in nesmisel.Neživljensko.VIR:Osho.Tantra, duhovnost in seks. mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Nimfomanka je ženska, ki bi rada več, kot vi zmorete. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 "Sejalec lahko naredi napako in poseje grah mimo vrste. Grah ne dela napak, pride ven in pokaže, kako je bil posejan." Ralph Waldo Emerson Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Če ne boš nič delal, ne bo nič, če boš delal, bo vse. (Koot Hoomi) ...naj tolažim bolj, kot si iščem tolažbe;naj razumem bolj, kot iščem razumevanja;naj ljubim bolj, kot si želim biti ljubljen... (F. Asiški) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Choicelessness is constant contentment.Sai baba Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Včeraj sem najbrž pod vplivom branja Schopenhauerja dejala to:" Ljubezen ima upanje, nima pa uresničitve."Danes popoldne pa sem za protiutež prebirala Upanišade in se mi je utrnilo: "Dokler ne greš vase, dokler ne iščeš ljubezni zgolj v sebi, dokler iščeš vse izven sebe in preizkušaš srečo, se ti prava ljubezen izmika. Ko pa enkrat lahko izhajaš popolnoma iz sebe in prepoznavaš iskrene težnje, ko se več ne sprašuješ, ne iščeš izven sebe, ko samo čutiš in daješ, te iskrena ljubezen prej ali slej preseneti. Nekje te že sreča in zadane."Vem, da to ni nič modrega, nič posebnega, to se da izluščiti iz marsikaterih modrih spisov, a bil je tak trenutek, tako lepo zaokrožene misli sem imela, ki se jih ne da več ujeti, to je le parafraza ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Če iščeš ljubezen,obstaja nevarnost,da jo najdeš.Potem si mogotec,ki se boji za svoj zaklad. Če si našel pravo ljubezen in jo ljubiš, potem zaupaj vanjo, ker zaupanje je glavna stvar v ljubezni. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Če iščeš ljubezen,obstaja nevarnost,da jo najdeš.Potem si mogotec,ki se boji za svoj zaklad.Ne ne, če jo iskreno živiš, kljub temu, da je zaklad, ne čutiš strahu, da bi jo izgubil ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Če veš, kaj bi bilo dobro storiti pa tega zaradi ignorance ne živiš, trpiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Še ena bolj modra: Če si samo misliš, kaj je prav, pa ne čutiš, da je v redu, ne sili tja. Lahko pa vseeno probaš, da boš za drugič bolje vedel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Še ena bolj modra: Če si samo misliš, kaj je prav, pa ne čutiš, da je v redu, ne sili tja. Lahko pa vseeno probaš, da boš za drugič bolje vedel. In še ena moja : Ali obstaja kakšna najbolj modra od modrejših? Ne, ker je vsaka modrost vredna, da jo upoštevamo...Nabiranje modrosti se začne že v materi...ne vem kako, a verjemite, da je to res, ker človek je čudo, ki sam sebe ne razume do obisti....uči se skozi življenje, a se ne nauči do konca, ker je življenje prekratko za vse modrosti, ki obstajajo in se še rojevajo.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 da nisi ti kaj šarila po moji glavi Ali enako misliva???? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.