Lisbona 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Živimo v preblisku luči,pride večer in za vselej nastopi noč. Avtor:neznan Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Življenje se ne meri v sekundahampak v trenutkih , ki so ti odvzeli dih ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. oktober 2007 Prijavi Deli 6. oktober 2007 Vedno je zamujal iz načelnih razlogov. Njegov princip je bil,da je točnost kradljivec časa. Oscar Wilde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kalipto 12. oktober 2007 Prijavi Deli 12. oktober 2007 Smrt je le še ena naravna pot po kateri moramo usi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 avto je kot zhenskaz leti izgubi na vzmetenjuin vse pogosteje je pri mehaniku in licharju pa ne mi zdej kle o oldtajmerjih..................................................................................ker redke so ohranjene.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 18. oktober 2007 Prijavi Deli 18. oktober 2007 avto je kot zhenskaz leti izgubi na vzmetenjuin vse pogosteje je pri mehaniku in licharju pa ne mi zdej kle o oldtajmerjih..................................................................................ker redke so ohranjene.... zlomk....tralala Ohranjenost oldtajmerjev je odvisna od lastnikov, ohranjenost žensk pa od tega kako dobre partnerje imajo. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 »Dolgčas in otopelost… Zato je postala v vseh deželah glavna družabna dejavnost kvartanje; to je merilo njene vrednosti in deklarirani bankrot vsakršnega mišljenja. Ker namreč ljudje nimajo misli, ki bi si jih lahko izmenjevali, si izmenjujejo karte in skušajo drug drugegmu pobrati guldne. O, žalostni narod!« Schopenhauer, Aforizmi o življenski modrosti Schopi kicks ass Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 podarjenemu konju se ne gleda v zobe(ljudski)pichki k se ti ponuja ne gledash barvo ochi(aAkhut) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 v zobe ji pa le poglej, da se ne zaskoči proteza ob "Blow jobu" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 v zobe ji pa le poglej, da se ne zaskoči proteza ob "Blow jobu" sm pogledoupa ma metuljchke nashraufanefalabogu sm pobrit.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ENA MODRA ČE PRED BURJI ŠČIŠ, SE PA POŠČIŠ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 ENA MODRA ČE PRED BURJI ŠČIŠ, SE PA POŠČIŠ ja.. zato so pa japonci rumeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. oktober 2007 Prijavi Deli 30. oktober 2007 Nekega dne boš stopil do mene, in me vprašal: "Kaj ti več pomeni, jaz ali življenje?"Rekel bom življenje, ti pa se boš obrnil in odšel, nezavedujoč da TI SI moje življenje. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
retro 31. oktober 2007 Prijavi Deli 31. oktober 2007 Nujno, nujno rabim eno lepo misel ali pa verz ob diplomi x!x Prosim za pomoč! Napiši nekaj svojega, povej nekaj drugačnega, povej resnico pa bo izpadlo ven lepše kot miljon pocukranih verzov, ki si jih nekje videla, prepisala, torej sploh niso del tebe! Citiraj everything Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Človek,ki ne spreminja svojih opredelitev,ni človeško bitje,ampak spomenik.-A.Overland- Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 fukata mujo pa fatapa fata: "Ahhh....ahhhhh....mujo....govori mi neshto prljavo!"Mujo: "Hmmm....aha.....KUHINJA....PREDSOBLJE....SPAVAONICA.....KUPATILO!" zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 che je sila....muhe tut na suh drek sedajo zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vuzi 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 ne meši dreka,k še bol smrdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2007 Prijavi Deli 12. november 2007 ne meši dreka,k še bol smrdi meshaj smrad.....in dobil bosh parfum..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Starodavna modrost, ki jo je predal LAO CE (LAO TZU) poznamo pod imenom TAO TE CHING. Na naslednji strani je odlično predstavljena v 81 verzih. Priporočam. Tao Te Ching Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (elisabeth stone) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Med molitvijo so mimo svetega moža prišli pohabljenec,berač in pretepen človek.Ko jih je pobožni mož zagledal,se je poglobil v molitvi in zaklical:"Ljubi Bog,kako lahko ljubeč stvarnik vidi take stvari in nič ne naredi?"Po dolgi tišini se je zaslišal božji glas;"Saj sem nekaj naredil.Ustvaril sem tebe." Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Nekega stoletnika so vprašali, kako mu je uspelo dočakati tako visoko starost. Odgovoril je:«Vsak dan sem izbiral, ali bom srečen ali nesrečen. Vedno sem izbral srečo.«(Osho Rajneesh, indijski duhovni učitelj) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. november 2007 Prijavi Deli 20. november 2007 Žalitev je kot pismo. Če ga ne prevzameš, sploh ne prispe in se vrne k odpošiljatelju! (vir: Klik) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. december 2007 Prijavi Deli 1. december 2007 Nikoli se ne sprašujte: “Kaj hrani življenje za mene?” Namesto tega odprite svoje oči za zoro vsakega dne in se vprašajte: “Kaj lahko danes jaz dodam k lepoti, simetriji, plemenitosti mojega vesolja?”Montague A. Machell Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.