umetnica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 »Kako postaneš metulj?« je zamišljeno vprašala.»Tako zelo si moraš želeti, da bi letela, da si se pripravljena odpovedati temu, da si gosenica!« Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Človek z močnimi rokamipodre enega,človek z velikim znanjemjih podre tisoč. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Dajte svoje srce, vendar ne drugemu v trajno last.Kajti vajini srci sta lahko le v roki Življenja.In stojta skupaj, vendar ne preblizu:kajti stebri v templju stoje vsaksebi,Pa tudi hrast in cipresa ne rasteta tako,da bi drug drugemu delala senco. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Le zakaj se nas te "modre misli" ne primejo? UMetnica...zelo dobra "modra misel" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Jaz sem jaz,ti si ti.Svoje življenje živim,svoje življenje živiš.Na svetu nisem zato,da bi izpolnjevala tvoja pričakovanja.Na svetu nisi zato,da bi izpolnjeval moja pričakovanja.Če se po naključju srečava,Kako čudovito,Če ne, sva proti temu nemočna. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 PRIDI ENKRAT NA LETO, PA BOŠ SULTAN,PRIDI ENKRAT NA MESEC, PA BOŠ GOST.NE PRIHAJAJ VSAK DAN, KER BOŠPOSTAL NADLOGA. Kurdski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 GOST V HISHI,GOLOB NA STREHI,PA JE CELA BAJTA USRANA (gorenjski) 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Kdor se varuje razočaranj, se skriva pred življenjem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 .Stalno prilagajanje, dolgoročno pokoplje samospoštovanje. .Ne poznajo ljubezni, samo ljubezenjske posle sklepajo. .Dobri vedo samo tisto česar jih slabi naučijo. .Kjer je Bog, Hudič zbeži in obratno. .Sanje pomenjo lastno nasprotje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luma 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 vztrajnost je božja mast, revež, kdor se z njo maže Citiraj zmanjkuje mi energije. kdaj bo poletje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 HITLER:.Moč ni v obrambi, pač pa v napadu..Velike množice ljudi…bodo lažje padle na veliko laž kot na majhno..Zmagovalca ne bojo nikoli vprašali, če je govoril resnico..Kakšna sreča za voditelje, da ljudje ne mislijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Dekle, visoko dvigni glavo, Izprsi se.Saj zmoreš.Včasih se stemni, toda spet pride jutro...Ohrani plamen upanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 GOST V HISHI,GOLOB NA STREHI,PA JE CELA BAJTA USRANA (gorenjski) 666 zlobijeu....tralala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Če si majhen, še ne pomeni, da nimaš velikih idej. Podstavek za kavo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Ko nas imajo rade, žene nam oprostijo vse, še celo tudi naše zločine.Ko nas nimajo rade, nam ne oprostijo nič, še celo naših vrlin. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Spomin je moč, da nabiramo vrtnice pozimi. Stranger Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 .Bog je dal moškim možgane in penis, a ravno dovolj krvi za eno stvar naenkrat.Kupuj zemljo, ne delajo je več..Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža..Ena smrt je tragedija, tisoč smrti pa je statistika..Izobrazba je, če bereš drobni tisk. Izkušnja pa je, kar dobiš, če ne bereš drobnega tiska.Tudi če si na pravi poti, te bodo povozili, če boš le sedel na njej.V kapitalizmu človek izkorišča človeka, v socializmu je obratno..Ilegalni priseljenci so bili vedno problem v ZDA. Vprašajte prvotne indijance..Ko smo stari 20 let, nas skrbi kaj si drugi mislijo o nas. Pri 40 ih nas ne zanima kaj si drugi mislijo o nas. Pri 60-ih pa ugotovimo, da sploh nikoli niso mislili na nas.Ko podgane zapustijo ladjo, kam pa mislijo da grejo?.Sem brez predsodkov. Vse sovražim enako..Kdor vpraša je butelj za pet minut, kdor pa ne vpraša ostane butelj za vedno.Najstnik je oseba ki se obnaša kot otrok, če ga nimajo za odraslega..Iz Interneta.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Ure, ki jih preživim s teboj, se mi zdijo kot dehteč vrt, nežen somrak in studenec, ku žubori v njem...Ti samo ti mi vzbujaš občutek,da živim...Pravijo, da so drugi ljudje videli angele, toda jaz sem videl tebe in to mi je dovolj George Moore ah ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 EINSTEIN"Domišljija je pomembnejša od znanja""Čudež je, da radovednost preživi skozi izobraževalni sistem""Common sense je zbirka predsodkov ki si jo naredimo do 18 leta""Pred Bogmo smo vsi enako pametni - in enako neumni.""Nikoli ne razmišljam o prihodnosti - Tako ali tako pride prehitro.""Pomembno je, da se nikoli ne nehaš spraševati.""Dve stvari so brezmejni: vesolje in človeška neumnost. In glede vesolja nisem prepričan." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Če morata dva nenehno jokati,potem je boljše, da se štirje smejejo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 "Ne strinjam se s tem kar praviš, toda do smrti bom branil tvojo pravico, da to poveš""Tako kot dobro preživet dan prinese srečen spanec, dobro porabljeno življenje prinese srečno smrt.""Ne moremo storiti velikih dejanj. Le mala dejanja z veliko ljubezni""Poskrbi da dobiš, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil.""Razumni ljudje se prilagodijo svetu. Nerazumni skušajo sebi prilagoditi svet. Ves napredek torej temelji na nerazumnih ljudeh."ETER; PRENOS PODATKOV Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Izbranci so tisti, ki si drznejo, gorje plašnim. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 PAMETNI IMA VEČ KORISTI OD SVOJIH SOVRAŽNIKOV KAKOR BEDAK OD SVOJIH PRIJATELJEV! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 GOVORI KOT VEČINA, MISLI KOT MANJŠINA Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Če si sam neizučen,se ne lotevaj poučevanja drugih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.