Lisbona 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Skrivnost življenja je v tem, da vemo,kdaj je dovolj dovolj. Dr.Vincent Ryan Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Če se ozirate k drugim po izpolnitvi,ne boste nikoli resnično izpopolnjeni.Če je vaša sreča odvisna od denarja,ne boste sami nikdar srečni.Bodite zadovolnji s tem,kar imate;bodite veseli,da so stvarii takšne kot so.Ko spoznate,da vam ničesar ne manjka,vam pripada ves svet.-Lao Zi- Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Brezčasno v človeku se zaveda brezčasnosti življenja. Ve, da je danes samo spomin na včeraj, jutri pa samo sen današnjega dne.Kahlil Gibran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 (mogoče je prav, da so tud "starosti" naše duše harmonično povezane...) The young soul learns to trust by asking questions.The old soul learns to trust by silently observing. But wise souls, couldn't care less. They simply don't depend on others, for anything. Whoa! The Universe You can "dance" with the illusions of time and space, choosing your "steps" based upon things and events as they now are, or you can dance with your dreams, choosing your "steps" based upon things and events as they will be. And I bet you can guess which steps will perpetuate today's illusions, and which ones will change everything... The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 tole bi lahko bral cel dan in celo noč in se ne bi naveličal. v bistvu je velik problem kako z besedami opisati neobesedljivo. in šele ko prebereš ta desetič se te bistvo toliko dotakne, da ti da malo prevzetnega občutka, da napisano vsaj malo dojemaš. »Na prazačetku je bila odsotnost. Bila je nepoimenljiva. Iz tega se je dvignilo Eno. To Eno še ni imelo oblike. Kar dobijo stvari, ko se rodijo, se imenuje krepost. V brezobličnem so že nasnovani deli, a še niso razločeni – to se imenuje usoda. Tisto, kar v svojem vztrajanju in gibanju ustvarja stvari in v končanih stvareh ustvarja zakonitost, se imenuje oblika. Značilnosti oblike prejmejo duha, vsaka posamičnost ima svoje lastnosti, to se imenuje narava. Če se narava goji, se vrne nazaj h kreposti. Ta krepost pa se v svoji najvišji stopnji ujema s tistim »prazačetkom«. To ujemanje je praznina. Ta praznina je veličastna. To je, kot bi ptice zaprle kljune in bi petje prenehalo. Ko so kljuni zaprti in petje preneha, se združi z Nebom in Zemljo. Ta združitev je nejasna. Videti je kot norost, kot nezavest. To je skrivnostna krepost, ujemanje v Veliki podreditvi.« Zhuang Zi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 "Ljubimci in norci imajo tako prekipevajoče možgane,tako izoblikovane fantazije,da razumejo več,kot bo kdaj dojel hladen razum." -W.Shakespeare- Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Najmogočnejši glasnik rasti in preobrazbe je nekaj precej bolj prvinskega od kakršnekoli tehnike:sprememba srca.-John Welwood- Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 Kadar imaš preveč želja vstopi v bolnišnico.Že po nekaj korakih boš imel samo še eno. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (elisabeth stone) UAAAAU...ta mi je pa res hud Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Kadar imaš preveč želja vstopi v bolnišnico.Že po nekaj korakih boš imel samo še eno. zdravnikom vechje plache!!! x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 »Urni golob, ki v prostem letu reže zrak in čuti njegov upor, bi lahko pomislil, da bi še veliko bolje letal v brezzračnem prostoru.« Immanuel Kant Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Danes mi prišlo na misel, možno pa da sem kje kdaj tudi že slišala: "Odkako si otišao od mene, stvari su mi počele da krene!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 The speed with which any dream may be realized, is always a function of how small the miracles have to be in order not to freak out the dreamer. Hmmmmm... The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 "Do I have any chance fot a mercy fuck?" Tony Soprano Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Hudo je, če izgubiš domovino, še huje, če se je moraš bati. Lucius Annaeus Seneka Se bojim da smo blizu tega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Biti tako zaposlen z delom, ki ga rad opravljaš, da nimaš časa razmišljati o tem ali si srečen ali ne- to je moja definicija sreče. Bernard Shaw Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 parcialni pogled deloholika... srečen sem, ker lahko cel dan visim na oknu, futram golobe, opazujem ljudi in razmišljam o njihovih življenjih, da lahko s prijatelji penzionisti čvekam o njih in mi ni treba ne govoriti in ne misliti o svojem ubogem življenju parcialni pogled penzionista srečen sem, ker imam veliko čokolado z lešniki parcialni pogled otroka srečen sem, ker sem naredil izpit parcialni pogled študenta se srečam po dolgem cajtu s človekom, ki sva kar veliko preživela skupaj ko sva odraščala... se zadebatirava in me vpraša, če sem srečen zdej, če nimaš vsaj ene dva tedna cajta, da se najprej zmenva kaj je to sreča, me ne sprašuj teh stvari sreča, sreča... "Vse skupi je prst v r*t. Tolk, da vete" nimbus Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 "Vse skupi je prst v r*t. Tolk, da vete" nimbus whatever Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 SVAKOG POSLA TRI DANA DOSTA zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 "Četudi se plemeniti boju odpove, bi v njem zagotovo zmagal." Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 "Četudi se plemeniti boju odpove, bi v njem zagotovo zmagal." neki hudo mu konjenica iz stranke bezhi.... x:Dx zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 neki hudo mu konjenica iz stranke bezhi.... x:Dx zlomk...tralala x:Dx sam zna vseen zmagat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 x:Dx sam zna vseen zmagat valda....che mu je pa ZMAGO ime.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 še ena modrost iz popotne kašče "Odločen učenjak se zaveda tega, da lahko nekega dne konča v potoku ali jarku; pogumen učenjak se zaveda tega, da je nekega dne lahko ob glavo." Meng Zi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.