Lisbona 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Pri ljubezni ne bi smeli uporabljati preteklega časa,kajti kdor je ljubil,še vedno ljubi...kdor pa je ljubil(v preteklem času) zagotovo sploh ni ljubil. ..neki takega...,če verjameš v pravljice... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 o strasteh Hui Zi se je obrnil na Zhuang Zija in dejal: »Ali resnično obstajajo ljudje brez človeških nagonov?«Zhuang Zi je dejal:«Da.«Hui Zi je dejal:«Človeku brez strasti ni mogoče reči človek.«Zhuang Zi je dejal: »Ker mu je večni Dao Neba naklonil človeški videz, Nebo pa človeško obliko, ga mora vendarle biti mogoče označiti kot človeka.«Hui Zi je dejal: »Če ga imenuje človeka, je s tem rečeno, da ima tudi strasti.«Zhuang Zi je dejal: »Ne mislim na te strasti. Če pravim, da je nekdo brez strasti, mislim s tem, da takšen človek ne dopušča, da bi s svojimi nagnjenji in odpori navznoter škodoval samemu sebi. V vsakem pogledu sledi tistemu, kar je samo po sebi, in ne poskuša pomagati naprej svojemu življenju.«Hui Zi je dejal: »Če ne poskuša pomagati svojemu življenju, kako more potem on sam obstajati?«Zhuang Zi je dejal: »Dao mu je podelil videz, Nebo mu je podelilo njegovo obliko in s svojimi nagnjenji in odpori navznoter ne škoduje sebi samemu. Vi pa zaposlujete svojega duha s stvarmi, ki so zunaj njega in zaman utrujate svoje življenske sile. Naslonite se na drevo in jecljate svoje izreke. Zaspite, objemajoč izsušeno vejo. Nebo vam je izbralo telo, vi pa ga uporabljate za blebetanje o trdnem in belem.« Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 "Kant's teaching produces a fundamental change in every mind that has grasped it." Schopenhauer I knew it... it's a one-way ticket and I knew it. But I just wanted to take a riiiiiiiiiide baby. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 Srce je največji zaklad,ki ga lahko občuduješ le,če se ti samo odpre.To je to..in samo tako je to. (Me,Myself and I) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. februar 2008 Prijavi Deli 2. februar 2008 pijanchek se spreobrne,ko v svoj grob se zvrne... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zm3d3nc 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 http://s10.gladiatus.com/game/c.php?uid=19020 veliko modrih misli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Boljš tič u rok kot pizda na streh. Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Boljš tič u rok kot pizda na streh. eeeejjjjj.....stari....ma kje sti.... x:)x zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 eeeejjjjj.....stari....ma kje sti.... x:)x zlomk...tralala lej ga zlomka se mi je zmerej zdel, da sm tlelele zdej pa ne vem več Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Resnica,ki jo govoriš,nima preteklosti in ne prihodnosti.Ona je.In to je vse kar je potrebno.(R.Bach) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Resnica,ki jo govoriš,nima preteklosti in ne prihodnosti.Ona je.In to je vse kar je potrebno.(R.Bach) bacha itak nkol nism šteku. se je vozu okol z avionom, pa nkol bencina tankou. pa mi ni jasn, zakwa je pol sploh avion s sabo šlepou? pa ga nism rajš nkol nit uprašu, ker pomoje tut sam ne ve. tko kt je tut tale njegova lih prou dvoumna, da mu je kao use jasn :xx!: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 Nauš špeh jedu, če si žejn? Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 bacha itak nkol nism šteku. se je vozu okol z avionom, pa nkol bencina tankou. pa mi ni jasn, zakwa je pol sploh avion s sabo šlepou? pa ga nism rajš nkol nit uprašu, ker pomoje tut sam ne ve. tko kt je tut tale njegova lih prou dvoumna, da mu je kao use jasn :xx!: avion je nosu s seboj zato, da je bil uravnotezen. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BITLEZ 28. februar 2008 Prijavi Deli 28. februar 2008 KDOR HOČE GLEDATI,MORA GLEDATI S SRCEM,BISTVO JE OČEM NEVIDNO. AJOM IS IT ARAS Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 KDOR HOČE GLEDATI,MORA GLEDATI S SRCEM,BISTVO JE OČEM NEVIDNO.AJOM IS IT ARAS glavno da je sari jasno... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Slike sveta so utrjene,podobe ljudi fiksirane,živo konkretno življenje pa vedno drugačno od pričakovanega.Kajti ni mogoče,nikoli in nikdar,da bi bilo življenje tako,kot mi mislimo,da bi moralo biti.Da bi bili ljudje takšni,kot si mi želimo,da naj bi bili.Da bi bil svet to,kar mi od njega pričakujemo.Kajti življenje je ,kakršno je,ljudje so,kakršni so,in svet je to,kar je,prav zato,ker je,kakršen je.... -Pessoa- Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Emorya 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 V besedi NESREČA se skriva SREČA, le videti je nočemo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Ljudje se bojijo,močno se bojijo tistih,ki poznajo samega sebe.Taki ljudje imajo neko moč,neko avro,nekakšen magnetizem,karizmo,ki vleče žive,mlade ljudi iz tradicinalne ječe....Razsvetljenega človeka ne morete zasužnjiti-to ljudem ne gre v račun-ne morete ga zapreti v ječo.....Vsak genij,ki je spoznal nekaj iz notranjega sveta,je pač nekoliko težje prebavljiv..Množice ne marajo,da jih kdo moti,čeprav so nesrečne;so nesrečne vendar so na nesrečo navajene.In kdor ni nesrečen,se jim zdi tujec.Razsvetljen človek je največji tujec na svetu;niti na videz nikomur ne pripada.Nobena organizacija,nobena skupnost,nobena družba,noben narod ga ne omejuje.... Osho Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 ja, svetnik je tujec samo svetu... mi smo tujci nam samim nimbosho Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Od vseh čudes tega sveta bi želel srečati le človeško bitje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 the truth will set you free - but first it will piss you off david icke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Ko boš končno zaupal veselju in ga znal objeti, boš odkril, da plešeš z vsem, kar obstaja. Neznani avtor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Ko vidiš, da je pot neprehodna, se ne trudi jo naredit prehodno, zavij drugam. NVK Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Emorya 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Sreča je svobodna ptica; kjer se ji zdi, tam posedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 nimbosho Zen pravi:Ne pozabite,da so vse velike besede in vsi veliki nauvki vaši sovražniki.Izogibajte se jim,kajti vi morate poiskati svoj lasten vir.Ne gre za to,da postanete častilec,oponašalec.Gre za to,da postanete izviren posameznik;gre za to,da sami poiščete svoje središče,brez kakršnegakoli vodstva,brez vodilnih spisov.Noč je temna,toda s silovitim ognjem spraševanja vam je namenjeno priti do svita.Vsak kdor je gorel v silovitem spraševanju,je našel sončni svit.Drugi samo verjamejo.Tisti,ki verjamejo,niso religiozni,z verovanjem se samo izogibajo veliki pustolovščini religioznosti. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.