umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Volja, postelja, dva koraka, omejtive odveč, vera, lahke noge... Le kam se odpravljata Umetnica in BorisM Sanjalica lahko gremo do meje sveta, če se volja strinja in so lahke noge Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Sanjalica in 3x vprašaji.....jo že vidim, kaj potrebuje x!x Vse pa tudi ne smeva povedati, no če želi Umetnica pa naj pove Volja, ženske in bogastvo so tri nujna zla;brez volje ni svobode,brez ženske ni veselja,brez bogastva ni prijateljev. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 BorisM edino pri ta zadnji vrstici o prijateljih in bogastvu sem skeptična.bolje imeti dobre prijateljekot prijatelje zaradi bogastva Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Super odgovor Umetnica Kaj potrebujem BorisM ko so trije vprašaji nisem razumela Prijatelje dobiš z bogastvom :o|o: ampak...to nikoli niso prijatelji... Prijatelji so tisti, ki so te imeli radi, ko nisi imel nič... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Če prijatelj prijatelja umiva sta oba čista....ne bodi skeptična x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Če prijatelj prijatelja umiva sta oba čista....ne bodi skeptična x!x pa sem še kar skeptična umivanje pri bogastvu nima prave vloge, večjo ima pranje :!: Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Umetnica, mislim, da je umivanje malo nežnejše od pranja... Koliko je visoko do neba, toliko je globoko do človeka. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 BorisM, res je pranje bolj grobo, a umivanje si zaradi nežnosti zasluži častnejše mesto kot ob bogastvu, npr. ob prijateljstvu (tako nekako si predstavljam) Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Umetnici in Sanjalici se opravičujem, ker tudi jaz nisem tega mnenja.......takšnega mnenja so pa Nemci, od tam namreč prihaja tale pregovor ali rek.Torej jaz sem še vedno tak kot sem bil, nepokvarjen...ste zadovoljni x!x Brez dobrega prijatelja človek ne spozna svojih napak. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 BorisM Prijateljstvo je tako nepotrebno kot filozofija ali kot umetnost... Nobene vrednosti nima za preživetje; vendar je ena izmed tistih stvari, ki daje vrednost preživetju. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Spet pametno, tisti cvek si popravila na petko!!! Kdor sklepa prijateljstvo s sovražniki svojega prijatelja, žali prijatelja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 o hvalaaaa, ...pa nisi preveč strog učitelj le čemu živimo, če ne zato, da drug drugemu ljšamo življenje? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Šele ko bo posekano poslednje drevo.Šele k obo zastrupljena poslednja reka.Šele ko bo ujeta poslednja riba.Šele potem boste ugotovili, da denarja ni moč jesti. (prerokba Indijancev Kri) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ŠPORTNI Čutil sem, da bi lahko tekel ves dan brez premora, da bi lahko preigral katerega koli iz nasprotne ekipe ali kar vse skupaj hkrati, lahko bi šel s telesom skoznje. Pele Bojim se, da nič več ne razumem. Tudi najbolj čiste stvari so se skalile. Sem to jaz, ki napenja lok, ali je to lok, ki me vodi v napetost? Sem to jaz, ki zadanem cilj, ali je to cilj, ki zadane mene? Eugen Herrigel Zmaga ni najpomembnejša stvar v življenju, temveč boj; smisel ni osvojiti, temveč dobro se boriti. Pierre de Coubertin Vsak ima talent, a le redki imajo pogum, da mu sledijo, kamor jih vodi. Erica Jong Uspeh preko noči se navadno rojeva okoli deset let. Anonimus Vem, da je najtežje zato, ker je v končnici nemogoče v življenju spoznati bistvo – segati k popolnosti, toda iskati ju je vredno vse življenje. Zgolj vrhovi gora in vršacev se kopljejo v soncu. Rok Petrović Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi. Nejc Zaplotnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ustvarila sem si svoj lastni svet in ta je dosti boljši od vseh, ki sem jih kdaj videla zunaj. Louise Nevelson xrosex xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Kdo je rekel in storil -človek. Kdo ni rekel, a je storil -lev. Kdo je rekel, a ni storil - osel. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ne bojim se neviht, kajti učim se, kako voditi svojo barko. Louisa May Accot Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Kadar se moški srečajo, drug drugega poslušajo;kadar se srečajo ženske, druga drugo ogledujejo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Živeti je tako vznemirljivo, da ostane le malo časa za kaj drugega.... Emily Dickinson Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Kadar se odpravljaš na pot, se posvetuj s starci, kadar se vrneš domov, povprašaj po novicah pri otrocih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Dobra kuharica je kot čarodejka, ki deli srečo. Emily Schiaparelli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Do tridestega leta greje žena,po tridesetem kozarec vina,pozneje pa niti peč. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 POPOTNIŠKI Stvari se zameglijo... in ko potuješ, se vrnejo v pravo perspektivo.(Darana Gidel) Nikoli se ne podaj na potovanje z nekom, ki ga nimaš rad.(Ernest Hemingway) Potovati pomeni poglobiti se sam vase.(Dena Kaye) Potovanje je najbolj osebna od vseh izkušenj. Ni večjega dolgočasneža od popotniškega dolgočasneža. Saj nas niti najmanj ne zanima, kaj je videl v Hong Kongu.(Vita Sackville-West) Prepričanje, da vse, kar je vredno vedeti, vedo na Cambridgeu, se je med potovanji proti moji volji omajalo. V tem smislu so bila potovanja zame nadvse koristna.(Bertrand Russell) Potovanja verjetno ne morejo preprečiti licemerstva, a spoznanje, da vsi ljudje jočejo, se smejejo, jedo, skrbijo in umrejo, lahko pripelje do ideje, da če drug drugega vsaj poskusimo razumeti, morda lahko celo postanemo prijatelji.(Maya Angelou) Za turista najslabši so drugi turisti, ki ga razpoznajo kot turista.(Russell Baker) Kakšna otročarija! Dokler smo živi, stremimo za dirjanjem okrog sveta, da bi videli sonce, obrnjeno na glavo.(Elizabeth Bishop) Popotnik je bil aktiven; z velikimi napori je iskal ljudi, pustolovščine in nabiral izkušnje. Turist je pasiven; pričakuje, da se mu bodo stvari dogajale same od sebe.(Daniel J. Boorstin) Osebno sem tako prepričan v prednosti opazovanja človeštva namesto branja o njem in o žalostnih posledicah ostajanja doma z vsemi predsodki Otočana vred, da bi bilo potrebno sprejeti zakon, po katerem naj vsak mladenič preživi nekaj časa v tujini - pri tistih redkih zaveznikih, ki so nam jih zapustile vojne.(Lord Byron) Cilj potovanj ni stopiti na tujo zemljo, pač pa stopiti na svojo lastno zemljo s tujimi očmi.(G. K. Cheston) Popotniki nikoli ne razmišljajo o tem, da so pravzaprav ONI SAMI tujci.(Mason Cooley) Za pravega popotnika dolgočasje ni boleče, sprijazni se z njim. Dolgočasje je simbol njegove svobode, njegove čezmerne prostosti. Ne sprejme ga le filozofsko, pač pa skoraj z veseljem.(Aldous Huxley) Kdor neprenehoma odhaja in se vrača, je večno zasidran. A popotnikov cilj nikoli ni kraj, pač pa nov pogled na stvari.(Henry Miller) Življenje na krovu parnika je v nasprotju z vsakršno moralo in zdravim življenjem z izjemo svežega zraka... Je pijančevanja, žretja in kockarstva polno pasje življenje.(George Bernard Shaw) Osebno ne potujem, da bi kam prišel, pač pa, da potujem. Potujem zaradi potovanja samega. Veličastno se je premikati.(Robert Louis Stevenson) Ugotovil sem, da ni zanesljivejšega načina za ugotavljanje, ali imaš ljudi rad ali ne, od tistega, da z njimi potuješ.(Mark Twain) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Kdor je za nekoga hrana, je za drugega najhujši strup. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 naj se mi zdi modrec bogat in naj imam takšno bogastvo, kot ga lahko ima ali prenese samo obvladan človek Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.