borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Prazna je hiša brez žene.Če žene ni v hiši, ni drugega, ki bi bil v njej. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Prazna je hiša brez žene.Če žene ni v hiši, ni drugega, ki bi bil v njej.velik del duše v hišo prinese ženska Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Ženska podpira 3 vogale, svinjica pa četrtega. JanjaK Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Pardon, to je le modra misel, ni moje načelo....lep dan! Za samoto moraš biti sposoben, mogoče celo pripravljen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Delo se ne zahteva vedno - obstaja stvar,ki se ji reče posvečeno brezdelje,gojenje katere je sedaj zastrašujoče zapostavljeno. George MacDonald Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Pardon, to je le modra misel, ni moje načelo....lep dan! Za samoto moraš biti sposoben, mogoče celo pripravljen. samota ne pomeni nujno osamljenost lep dan Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Svet je poln ljudi, ki iščejo posebno srečo,medtem ko ostro zavračajo zadovoljstvo. Doug Larson Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Težka je uganka v življenju biti dober in srečen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Povabilo Ne zanima me, s čim si služiš kruh.Rad bi vedel, po čem hrepeniš in ali si upašsanjati, da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. Ne zanima me, koliko si star. Rad bi vedel,ali boš tvegal, da te bodo drugi imeli za bedakazaradi tvoje ljubezni, zaradi tvojih sanj,zaradi pustolovščine tvojega življenja. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo Luno. Želim vedeti ali si se dotaknil središča svojebridkosti, ali te je življenje s svojimi izdajstvi odprlo, ali pa te je strlo in si se zaprl, da te ne bidosegla nobena bolečina več. Rad bi vedel, alilahko mirno obsediš z bolečino - mojo ali svojo -ne da bi jo poskusil skriti, zabrisati ali odpraviti. Vedeti hočem ali znaš živeti z radostjo, mojo ali tvojo lastno, ali lahko razposajeno plešeš indovoliš, da te zanos preplavi do konic prstov na rokah in nogah, ne da bi nas druge opominjal,da moramo biti previdni in realni, da se moramozavedati omejenosti človeškega bivanja. Ne zanima me ali je zgodba, ki mi jopripoveduješ, resnična. Rad bi vedel ali si upašrazočarati drugega, da bi ostal zvest sebi ali lahkopreneseš, da si obtožen izdajstva in torej vredenzaupanja. Vedeti hočem ali lahko vidiš lepoto vsak dan,tudi kadar ni ljubka in ali lahko napajašsvoje življenje iz njene navzočnosti. Vedeti hočem ali lahko živiš z neuspehom,svojim ali mojim, pa še vedno obstojiš na robujezera in zavpiješ proti lunini srebrnini: "Da!" Ne zanima me kje živiš in koliko denarja imaš.Rad bi vedel, ali se po noči žalosti in obupaizmučen in premražen do kosti, lahko dvignešin narediš, kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me koga poznaš, niti kako si se znašeltukaj. Zanima me ali boš pripravljen statiz menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil. Ne zanima me niti kje, niti kdaj, niti pri kom si seučil. Rad bi vedel kaj te podpira od znotraj,ko je vsega drugega konec. Rad bi vedel ali znaš biti sam s seboj in ali tije res všeč družba, ki jo imaš v trenutkih praznine. Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Če od življenja pričakuješ, da bo lepo s tabo delalo samo zato, ker si dober človek, je kot če bi od jeznega bika pričakoval, da te ne bo napadel, ker si vegetarjanec. Shari R. Barr Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Ne dovolite, da bi vam drugi dirigirali, kaj si sami želite, ali celo namesto vas odločali. P.Riley Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Imejte pogum za akcijo namesto za reakcijo. Darlene Jenks Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Če rešite vse težave svojih otrok, potem oni ne bodo imeli težav razen vas. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Dobra dekleta pišejo dnevnik, slabe nimajo časa. Tallulah Bankhead Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hehea zato mash tolk objau v "MISLIH....." 666 -ou na rilchek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 MOj bi bil bolj: Pridna dekleta klofajo po službenem programu, Pujske pa na Lunci visijo.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hehe.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Neki mi kišta nagaja, pa ni videt slikce, kaj pa je na slikci? Pismo, s Hudičkom pakt sklepam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 pujska z grablami v shkorenjchkih....pa neki mizhika...hehe 666 -ou na shnofek.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 He, vem kera je, sem jo v pesmi počutja enkrat uporabila - varianta Vaška Pujska... Ah ti si tko en prozoren Hudiček... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 PROZOREN???????grrrrrrrrneb reku POZOREN 666grrrrrrrr -ou.....na rilc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Učenjaki se sprijateljijo zaradičastiljubnosti, pijanci zaradi žeje, trgovci pa zaradi koristi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 LUNATIKI PA ZARADI NAKLADANJA 666 PIROPRAKTIKOU....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 KADAR STORIŠ DOBRO DELO,TE PREPLAVI ČUDOVIT OBČUTEK.KAKOR BI SE NEKAJ V TVOJEM TELESU ODZVALOIN REKLO:"DA, TAKO BI SE MORAL POČUTITI!"(Harold Kushner) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Učenec, ki ni imel učitelja, pleše na vsakršno muziko. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.