gesges 19. april 2003 Prijavi Deli 19. april 2003 Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. april 2003 Prijavi Deli 22. april 2003 Imej vse rad, vse kar je živo in neživo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabica 23. april 2003 Prijavi Deli 23. april 2003 Bedak je, kdor misli, da drugi ne mislijo!! Zabica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Kdor živi, kakor da se bo življenje šele jutri začelo, kdor misli, da bo sreča prišla šele jutri, ta ne enega ne drugega ne bo doživel. (Pascal) Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Bolj je nevarno, če enkrat zgrešiš, kot če stokrat zadeneš. Baltasar Gracian (Morales) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pupika 24. april 2003 Prijavi Deli 24. april 2003 Imamo dve usesi in ena usta, da lahko poslusamo dvakrat vec kot govorimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Svoboda je to, da s popotno palico v roki lahko poromaš tja, kamor zaidejo tvoje mislli. /f.stele/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 POPOLNA SVOBODA NI V TEM, DA POCHNESH KAR HOCHESH,AMPAK V TEM, DA NE POCHENESH KAR NOCHESH NOCHE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Ljubim Življenje Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 HELL1 pa ti mi misli beresh: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 HELL1 pa ti mi misli beresh: Kak pa ti to veš Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 chutm k se mi rozhichki krauzhajo te mora nujno na pjacho pelat Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 ga ima zdele v obliki Kupida, kr poglej ima lok in zanimivo puščico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 jst ga mam skos u obliki kupida boksa vsenaokoli Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 He,he, pomlad se vse bolj bliža v našo vas,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 He,he, pomlad se vse bolj bliža v našo vas,... ... in čas, ko se ptički kljunčkajo Helena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Nikar ne verjemi samo zato, ker so ti rekli, da verjemi... Ne verjemi tistega, kar ti je povedal učitelj zgolj iz spoštovanja do njega. A vse, kar po tehtnem premisleku in preučitvi prepoznaš kot prijazno, kot nekaj kar vodi v dobro, h koristi in dobroti vseh bitij – tej doktrini verjemi, oprimi se je in upoštevaj jo kot svoje vodilo. N.N. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Stoletja in stoletja trajajo in vendar se vse dogaja zmeraj v sedanjosti, nesteti ljudje so v zraku, na zemlji in na morju in vendar se vse, kar se resnicno dogaja, dogaja meni... Jorge Luis Borges Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 VARAJU SE SVI ONI KOJI MISLE...(A NE VARAJU SE ONI, KOJI NE MISLE) prosto po miloshevichu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niky 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 še 1x OSHO: če se, ne da bi vedeli, da ste marjetica trudite postati popolna vrtnica, se vam bo zmešalo. trobentice se trudijo postati popolne vrtnice, vrtnice si želijo postati popolni lotosi, tako je ves svet vse bolj in bolj čez les, vsi dirjajo za nečem kar ni njihova narava. in tako se zgodi le to, da da trobentica ne postane trobentica in tudi ne vrtnica in vse skupaj je ena sama žalost.... ste samo kar ste, ne pripadate nobeni hierarhiji, nihče ni višje od vas, nihče ni nižje od vas, nihče vam ni enak, zato je primerjanje nemogoče in tekmovanje brez haska... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Človek je edina žival, ki je, kadar ni lačna, pije, kadar ni žejna in ljubi ob vsakem času x!x ...... in mori iz uzitka in krvolocnosti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 Nekak mislim da so v mojem življenju tri pomembni izreki: "Jaz sem." (Descart)"Vse je bog." (Spinoza)"Ljubim te!" (Marsikdo, jaz pa še posebno pogosto ) Sicer je še nekaj lepih misli na svetu, ampak te tri so najglobje kar jih poznam in dalo bi se napisati o vsaki neskončno strani kako je pomembna za življenje, no ja vsaj moje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Če ti je usojeno iti v pekel, potem ti je tudi usojeno priti nazaj.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 kakshna je pa razlika med TEM in ONIM peklom? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 razlike ni...je samo prostor in situacija... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.