aakhut 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 ALEEEEELUUUJAAAAAA KONCHNO EN K JE NAREDU DOMACHO NALOGO Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 MODRIJANI VAM LAHKO NAKAŽEJO SMER, POT PA MORAMO NA KONCU PREHODITI SAMI. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 razen, che najamesh sherpe de te nosjo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ..................brez komentarja...................... Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 sej bi biu res odvech Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Kar vi storite v zvez z vašimi problemi, je pomembnejše kot to, kar problem stori vam Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ni blema Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 ma daj daj, saj smo vsi zmiraj odveč , a v resnici ni noben. Odvisno sam od tega, kakšne volje si ZAJEC JE HITREJŠI OD LISICE, KER LISICA TEČE ZA VEČERJO, ZAJEC PA ZA ŽIVLJENJE http://www.abdn.ac.uk/mammal/images/fox.jpg Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 jst pa mislu, de na jogingu, k oba hujshata Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 zgleda res tko... sam - ni vse tako, kot je videti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 sam me res zanima, kaj je to lisičko tako v luft vrglo AAKHUT!!!! drugič vile sprav, ko se igraš v naravi Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2003 Prijavi Deli 3. julij 2003 Moški naj bi se izogibali: Vinu, Ženskam in Pesmim, predvsem pesmim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 Staranje je edini način, da ne umreš mlad uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. julij 2003 Prijavi Deli 4. julij 2003 anaconda to niso moje vile,lisica se kakshnega olagumija ustrashladrugich poberta za sabo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Ne pripadam jaz preteklosti, temveč preteklost meni. Mary Antin Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Arheolog je najboljši mož, ki si ga želi ženska - starejša ko postaja, bolj ga zanima. Agatha Christie Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 arheologe bl zanimajo grobnce, kokr pa babe.... cheprou baba u grobnc....sanje vsakega moshkega Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 arheologe grobnce aakhuta pa babe a to zdej pomen, da aakhut ni moški Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 to pomen, de aakhutasicer zanima arheologija,sam se je raj odlochu za babe.... ma rad babe...ne pa babic Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 ... le prvoš si ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 Ni nujno da je ženska lepa in nujno da je moški bogat, vsekakor pa pomaga... to sem slišal iz ust Marilyn Monroe... najbrž največja misel o ljubezni.... -> Življenju Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 veš ka, lbezn murš pravilno negovat in obdržat, če ti to uspe 7´ let, potem si naturni genij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. julij 2003 Prijavi Deli 14. julij 2003 kaj,a manj k 7, pa virtualn? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Ptica ne zapoje zato, ker ima odgovor, poje zato, ker ima pesem... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 veš ka, lbezn murš pravilno negovat in obdržat, če ti to uspe 7´ let, potem si naturni genij ... Mateja... nenaturna genialka... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.