aakhut 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 skromen prispevek k sploshni blaznosti.....same tuje misli 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ne hvalimo se s stvarmi, ki jih drugi nimajo, hvalimo se s stvarmi, ki jih drugi imajo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 pokazh mi ga,k se s tujim kurcom hval 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 pokazh mi ga,k se s tujim kurcom hval 666 zlobijeu....tralalamislim da se jaz s svojim ne morem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 hehe selene....sam sm napisu mi GA, ne mi JO...tko de....je pa res, de she nism naletu na zhensko, k bi se hvalila kolk de ma veliko 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 ja sam jaz se res ne hvalim s svojim ne svojo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 pa sej ti verjamem, nooo..... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 bova jutri na to kaj več rekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Človek, ki se poglablja vase in v sebi išče odgovore, ne potrebuje priročnikov, ker so poti in prehodi, skozi katere potuje, tako ozki, da ga vse, kar ima ob sebi, samo ovira. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Morali bi se zavedati, da nismo edini, ki se lahko znajdemo v očitno slepi ulici. Kakor se papirnat zmaj dvigne v veter, nam lahko tudi največje težave dajo novih moči. Če se je na tisoče ljudi pred nami srečalo z enako usodo in so jo obvladali, jo lahko tudi mi! dr. R. Brasch Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Ne skači v besedo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Kadar Volk žaluje, Lisica praznuje (alb.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Ništa nije konačno dok u nama postoji traženje; kraj traženja je i naš kraj. Apsolutne sreče nema.....ona je u traženju. Meša Selimović Mi nekak jugosi zadnje čase pašejo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Življenje je vrsta presenečenj. Emerson Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Predvsem pa tole: bodi pristen do lastnega jaza. William Shakespeare Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Dobrota se razdaja tako rahlo, nežno, pada kot drobcena semena po naših poteh - in jih oživlja s cvetovi. (Pam Brown) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Ko mislim le še na mir in spanje, hitijo skozi moje misli klepetajoči odmevi nedavnih skrbi in bolj ko iščem počitek, manj ga najdem.Joanna Field Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 hmmm...janjaK....chist kontra tole pri tebi...vechini se je spalood preobilice modrosti....ti pa ne moresh spati od taistega... 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Hi, hi hi, itak sem malo izvenserijska, že če samo dimenzionalno pogledaš Spoznala sem, da je imeti dobrega prijatelja najčistejši božji dar, kajti to je je ljubezen, ki nima protivrednosti v denarju. Frances Farmer Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 hehe...obratno je pa mozhno 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Če nekdo z zaupanju napreduje proti svojim sanjam in si prizadeva, da bi živel življenje, ki si ga je zamislil, bo ob običajnih urah naletel na nepričakovan uspeh. Henry David Thoreau Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 hmmmmm.....nekam osiromashena tema tole zadne cajte.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 A koga pogrešaš? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Raj na zemlji najdemo na ženskih prsih, na hrbtu konja in na straneh knjige.arab. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. januar 2004 Prijavi Deli 24. januar 2004 Sprememba je začimba življenja. Cowper Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.